mike13 έγραψε:Παντως η πλακα ειναι και ταυτοχρονα και το γελοιο του ολου "συνεδριου για πολιτικους μηχανικους" οτι τα συγκεκριμενα ατομα που μαρκαρε με βελακι ο xvantsik περα του προφανους, δηλαδη οτι ειναι στο γνωστο γαλαζιο ψηφοδελτιο εχουν παραλληλα και τοση σχεση με την σχολη οσο εχω εγω με το πλεξιμο.
Ιδιαιτερα η συγκεκριμενη με την πλουσια της προυπηρεσια ως γλαστρα στα τραπεζακια της ΔΑΠ κοβοντας μεροκαματο απο το πρωι για τοσα χρονια ειμαι σιγουρος θα καταφερει να συντονισει το επιστημονικο εργο με μεγαλη επιτυχια.
Tzo έγραψε:άρες μάρες κουκουνάρες ...αυτό
Χωρις να ξερω την κοπελα θεωρω οτι ειναι μεγαλο foul για μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη να την κραζεις με ασπιδα την ανωνυμια που σου προσφερει το site για την επιστημονική της επάρκεια.Επισης δεν πιστευω οτι εχεις προσβαση στα Στοιχεια φοιτητη της ή οτι θα σου αρεσε να αμφισβητει τις ικανοτητες δημοσια καποιος αλλος .Καλο ειναι οι οποιες αντιπαραθεσεις να περιοριζονται στο ιδεολογικό-πολιτικο-κοινωνικο ή και παραταξιακο κομματι και να μην συμπεριφερομαστε σαν γλειφτοαπουσιολογοι γυμνασιου.
Ελπιζω οι συντονιστες να κανουν αυτο που πρεπει.
Φιλικά.
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες