Κουτσομπολάκια!! Party MQN.gr

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Κουτσομπολάκια!! Party MQN.gr

Δημοσίευσηαπό waitforit » Δευτ, 19 Οκτ 2015 9:36 am

12 μέρες μετά, ο ήχος του 5ου πάρτι του MQN με ενοχλεί ακόμα…
Το πάρτι πέρασε κι είναι καιρός να αναφερθούμε στα παρασκηνιακά του.

«Η μαζικότατη προσέλευση και η ''τρελή'' διάθεσή σας, μας έκανε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα βράδυ που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη» σημειώνουν οι διαχειριστές του MQNforum.
Ώρα να μιλήσουμε για το χειρότερο τους εαυτό.

Το πάρτι όπως και κάθε πάρτι, χρειαζόταν μια αφίσα για την προώθηση και την ενημέρωση του κόσμου.
Όπως είναι λογικό αυτήν έπρεπε κάποιος να την σχεδιάσει. Οι διαχειριστές απευθύνθηκαν σε αυτόν που σχεδίαζε την περσίνη αφίσα κάθως και αφίσες για αλλα event της σχολής σας.
Guess what ??

Σε εμένα. Ονομάζομαι Ανυ Μπ. έχω σπουδάσει και ασχολούμαι επαγγελματικά με το Brand Management και την προώθηση event. Ο λόγος που ανέλαβα πέρυσι και ασχολήθηκα και φέτος με το δικά σας event ήταν ένας και μοναδικός:
Μου το ζήτησε η αδέρφη μου – και συμφοιτήτρια σας.
Σε αυτό το σήμειο, να ενημερώσω για όποιον δεν γνωρίζει τι σημαίνει το «σχεδιάζω μια αφίσα» : Έντυπη αφίσα, cover για το event στο facebook και gif.
Φυσικά, όπως και στα περισσότερα πράγματα, υπάρχει κλίμακα. Η κλίμακα αυτή ξεκινάει συχνά, από το σημείο αρχάριος-ερασιτεχνης και καταλήγει στο έμπειρος-επαγγελματίας. Εγώ στη κλίμακα αύτη βρίσκομαι στους έμπειρους- επαγγελματίες.

Σεβόμενη το γεγονός ότι πρόκειται για ένα φοιτητικό πάρτι, πέρυσι δέχτηκα ως αμοιβή τα χρήματα που περίσσευαν από το ταμείο του forum. (40 ευρώ) Η αντίστοιχη δουλεία χρεώνεται 120-150 ευρώ. Εκτιμώ το γεγονός ότι ο περσινός εκπρόσωπος του forum είχε πλήρη συναίσθηση της αναντιστοιχίας της πληρωμής και όσο για την συνεργασία μας ήταν άψογη.

Φέτος, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά… Και όχι όσο αφόρα τη πληρωμή. Άλλωστε όπως προείπα ό λόγος που δεχόμουν να αναλάβω αυτές τις δουλείες ήταν προσωπικός και όχι για οικονομικό όφελος. Οι φετινοί εκπρόσωποι, θεώρησαν δεδομένη την εξαιρετικά χαμηλή τιμολόγηση, κάτι το όποιο για ακόμη μια φορά σεβάστηκα.

Αυτό όμως που με κάνει έξαλλη είναι η έλλειψη του δικού τους σεβασμού προς το χρόνο που διέθεσα και το έργο που παρήγαγα. Σχεδιαστήκαν στο σύνολο 2 προτάσεις, οι όποιες δεν χρησιμοποιηθήκαν ΠΟΤΕ.

Ο λόγος : ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Ενώ τα σχόλια ήταν πολύ θετικά και η αφίσα και τα συνοδευτικά για τη προώθηση ήταν έτοιμα, στη σελίδα του event ανέβηκε κάτι άλλο.

Και ρωτάω: ΣΕ ΤΙ ΦΑ?

Τέτοιες συμπεριφορές και τακτικές είναι το λιγότερο απαράδεκτες και προσβλητικές. Πρέπει να μάθετε ότι όταν καλείτε κάποιον να κάνει τη δουλειά του, πρέπει να ΣΕΒΕΣΤΕ την εμπειρία, τη γνώση, το χρόνο του καθώς και τον ίδιο. Πράγματα παντελώς άγνωστα για κάποιους από εσάς.

FYI: Για την αλλαγή του πλάνου δεν ενημερώθηκα ποτέ, και οι εκπρόσωποι του forum αποφάσισαν αυθαίρετα όπως και για όλα τα υπόλοιπα, ότι αφού δεν ανέβασαν τη δουλεία μου η αμοιβή μου ανέρχεται στα 20 ευρω !!!!!!!!

Η κίνηση αυτή δείχνει την αλαζονεία και κωλοπαιδαρισμό. Τα 20 ευρώ φύσικα και δεν έγιναν δεκτά, καθώς δεν πρόκειται για αμοιβή αλλά για ελεημοσύνη.

Ντρέπομαι, που άνθρωποι της ηλικίας μου, μελλοντικοι πολιτικοί μηχανικοί εχουν αφομοιώσει πλήρως και εφαρμόζουν ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΨΗΛΑ!- ΝΟΤ

για την ιστορία:

1. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/12140070_1482817702048632_6423931162380193195_o.jpg

2. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12108995_1482818072048595_5549253585880598709_n.jpg?oh=5b50a82104c3d40474d8de1570e6f2e2&oe=56864256

-----------------------------------------------------------------------------------

1.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/12140190_1482819068715162_3201385884416190402_o.jpg

2.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/12113296_1482819515381784_8192963176234129791_o.jpg

3.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10362833_1482819712048431_878217083480181538_n.jpg?oh=c03392a9ca1fb8d61f7e9c88f40bb4dd&oe=56CAF0CF
waitforit

Έτος εισαγωγής: 1999

Re: party mqn.gr -κουτσομπολάκια!!

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Δευτ, 19 Οκτ 2015 9:58 am

Διαβάζω κι εγώ τον τίτλο και λέω γ@$#, γράφτηκε επιτέλους κάτι πιπεράτο! Και μετά αυτή η απογοήτευση. Μμμμ, username 'waitforit' εγγραφή μόλις χθες κι ένα ποστ σε πλήρως αγανακτισμένο ύφος αλλά σε και κλίμα 'δε το κάνω για τα λεφτά'. Εντάξει, δε θα απαντήσω σχετικά κυρίως γιατί βαριέμαι αλλά και γιατί θα αφήσω τα παιδιά που είχαν την πλήρη εικόνα να τοποθετηθούν.
:ellinofreneia:
Spoiler: show
Off topic:
ζούμε μικρές μεγάλες στιγμές, μήπως αυτό είναι το τίμημα της δόξας, οι εμμονές; :lolno: :lolno:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: party mqn.gr -κουτσομπολάκια!!

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Δευτ, 19 Οκτ 2015 9:58 am

Τελικα το έκανες για την αδελφή σου η για τα λεφτά ?
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Κουτσομπολάκια!! Party MQN.gr

Δημοσίευσηαπό waitforit » Δευτ, 19 Οκτ 2015 10:34 am

@ eX-mc Ποιο σημείο του post σε δυσκόλεψε στη κατανόηση, που δεν σου έγινε σαφές το ότι ΔΕΝ είμαι μέλος του Forum ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ σπουδάζω στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΌΠΟΤΕ δεν είχα username,ΚΑΙ δεν θα έκανα καμία εγγραφή και κανένα post αν δεν είχα έρθει αντιμέτωπη με αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά. Προτείνω, να μην τοποθετηθείς περαιτέρω γιατί ήδη τοποθετήθηκες...με σχόλια και υπαινιγμούς. Και αν εσύ αύριο μεθαύριο σκοπεύεις να αναλαμβάνεις κάποια μελέτη να την φέρεις εις πέρας και μετά να σε ενημερώνει ο πελάτης ότι γνωρίζει "καλύτερα" και δεν θα την χρησιμοποιήσει...να το παίζεις COOL. NOPROB!
waitforit

Δημοσίευσηαπό meliZa » Δευτ, 19 Οκτ 2015 10:34 am

waitforit
+1 !!!
meliZa

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό ZeRoLoRd » Δευτ, 19 Οκτ 2015 10:55 am

"Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δεν το έκανα για τα λεφτά, το έκανα γιατί η αδερφή μου είναι συμφοιτήτρια σας και είχαμε καλή συνεργασία πέρισυ. Παρ' όλα αυτά, κανονίσαμε μία δουλειά χωρίς να συμφωνήσουμε την αμοιβή και τώρα σας κράζω γιατί η αμοιβή που μου δώσατε για μια δουλειά που δεν σας άρεσε δεν είναι αυτή που ήθελα."
MQNίτες ανά τον κόσμο μαζευτείτε, παρακολουθούμε μαθήματα επαγγελματισμού.
Άβαταρ μέλους
ZeRoLoRd

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό waitforit » Δευτ, 19 Οκτ 2015 11:04 am

ZeRoLoRd έγραψε:"Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δεν το έκανα για τα λεφτά, το έκανα γιατί η αδερφή μου είναι συμφοιτήτρια σας και είχαμε καλή συνεργασία πέρισυ. Παρ' όλα αυτά, κανονίσαμε μία δουλειά χωρίς να συμφωνήσουμε την αμοιβή και τώρα σας κράζω γιατί η αμοιβή που μου δώσατε για μια δουλειά που δεν σας άρεσε δεν είναι αυτή που ήθελα."
MQNίτες ανά τον κόσμο μαζευτείτε, παρακολουθούμε μαθήματα επαγγελματισμού.

Σ αυτό το σημείο να μου επιτρέψεις να σε διορθώσω και να σου πω ότι τα χρήματα ήταν συμφωνημένα στο -θα μου επιτρέψεις και πάλι- συμβολικό ποσό των40€, το οποίο ποσό -επειδή βλέπω υπάρχει σαφές πρόβλημα στην κατανόηση, συμφώνησα λόγω της προσωπικής μου σύνδεσης με τη σχολή μέσω της αδερφής μου.simple as that
waitforit

Δημοσίευσηαπό waitforit » Δευτ, 19 Οκτ 2015 11:33 am

MQNίτες ανά τον κόσμο επειδή βλέπω ότι τα μικροαστικά μυαλουδάκια σας έχουν σκαλώσει με την παράγραφο του κειμένου που αναφέρεται στα χρήματα, να σας ενημερώσω πως γράφτηκε κυρίως για την παράθεση γεγονότων για τη διαφάνεια του θέματος.Δηλαδή για την ιστορία.

Ανοίγει παρένθεση για κάτι μάλλον όχι αυτονόητο στον δικό σας κόσμο: Τα χρήματα που παίρνει κάποιος για μια δουλειά λέγονται "αμοιβή" και αποτελούν την αναγνώριση της διεκπαιρέωσης της εργασίας και την ανταμοιβή του εργαζομένου για αυτή.

Βέβαια, απ΄ότι καταλαβαίνω εσείς είστε υπεράνω χρημάτων, γι αυτό και αύριο μεθαύριο θα κάνετε μελέτες για την φάση/ψυχή της μάνας σας κλπ.

Επιτρέψτε μου εμένα, που δεν πληρώνω το ενοίκιό μου , με τη φάση ή την ψυχή τη μάνα μου, να δίνω μία κάποια σημασία και σε αυτά.

Κλείνει η παρένθεση.

Αυτό το συγκεκριμένο κέιμενο το έγραψα για τονίσω την αλαζονική συμπεριφορά των εκπροσώπων σας και όχι για τα χρήματα.

MQNίτες ανά τον κόσμο συνεχίστε να παραθέτετε μαθήματα συμπεριφοράς.

Η συμπεριφορά στον ερασιακό χώρο και οι σχέσεις μέσα σ αυτόν είναι κάτι που αφορά και εσάς.
waitforit

Δημοσίευσηαπό andskia » Δευτ, 19 Οκτ 2015 11:49 am

Meliza κατ' αρχάς θα σε παρακαλούσα εν αγνοία της συγκεκριμένης περίστασης να μη την αποδέχεσαι - αν δε τρολλάρεις - πριν ακούσεις και τις δυο εκδοχές του θέματος.
Επί του θέματος:
Προσωπικά έχω μάθει και αυτό νομίζω είναι το professional όπως το θες, τέτοια θέματα να λύνονται μεταξύ μας και όχι μέσω κουτσομπουλιοκατινιστικο θεμάτων. Αλλά αφού σ' αρέσει η διαφάνεια όπως και εμάς, ας τηρηθεί. Αυτός ηταν και ο λόγος που σε πήραμε τηλέφωνο μετά το πέρας του πάρτυ. Απ' ότι όμως φάνηκε δεν ήθελες να το σηκώσεις (προτίμησες το διαδίκτυο) και για αυτό κρίναμε εμείς με βάση τα δικά μας κριτήρια και τα οποία παραθέτω:
- Μετά από στήσιμο στο διαδικτυακό μας ραντεβού δημιούργησες κάτι σε 30 λεπτά το οποίο δεν είχε σχέση με αυτό που θέλαμε. Προσωπικά δε ξέρω κανέναν professional να πληρώνεται 300€ / ώρα για μηδενική συνεργασία
- Έτσι οδηγηθήκαμε στην επόμενη στην οποία ακολούθησες και πάλι την ίδια τακτική
- Πήγαμε λοιπόν σε έναν άλλο professional ο οποίος πήρε 20€ για δουλειά 8 ωρών και συνεχή επαφή.
Εν κατακλείδι και μετά από την παραπάνω επιχειρηματολογία αν εξακολουθεις να θες παραπάνω χρήματα από αυτό το πλεονασματικό ταμείο που οι φήμες οργιάζουν ότι έχουμε θα σε παρακαλούσα να μιλήσεις άμεσα μαζί μας και όχι μέσω διαδικτύου. Γιατί αυτό είναι το προφέσιοναλ.
Ανδρ. Σκια.
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Δευτ, 19 Οκτ 2015 11:58 am

andskia, δεν έβαλες λέξεις με bold και αυτό δεν είναι προφέσιοναλ
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες