Γιατί φέτος Bansko???

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Γιατί φέτος Bansko???

Δημοσίευσηαπό Balleader » Σάβ, 04 Δεκ 2010 5:59 am

Συνάδελφοι αναρωτιέμαι τι συνέβη φέτος και η δαπ αποφάσισε να οργανώσει μία τόσο μεγάλου μεγέθους (απ' 'οτι γνωρίζω συμμετέχουν πολλές σχολές απ' όλη την Ελλάδα) εκδρομή στο εξωτερικό.

Το σκεπτικό μου είναι απλό. Αν όντως η χώρα περνάει τόσο μεγάλη και βαθιά κρίση όπως μας διαβεβαιώνουν οι ''ηγέτες'' αυτής της χώρας(τόσο από το πασοκ όσο και από τη νέα δημοκρατία) πώς είναι δυνατόν να αποφασίζεται μαζική εκδρομή φοιτητικής παράταξης(και δει της δαπ) σε χώρα εκτός Ελλάδας!!! Ξεμείναμε από προορισμούς για χειμερινές διακοπές και ήρθε η ''εξαιρετικά'' τουριστικά αναπτυγμένη Βουλγαρία για να γεμίσει το κενό?

Όλοι αυτοί που ''γνωρίζουν'' πως θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση δεν αντιλαμβάνονται το τι συνεπάγεται μια τέτοιου είδους κίνηση?
Γιατί να βγουν από τη χώρα τόσα χρήματα μέσα σε 5 μόλις μέρες?Κάντε μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς και θα δείτε πως το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο.

Για να μην παρεξηγηθώ, σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίθετος με τα ταξίδια οπουδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόφαση για μια τόσο μαζική εκδρομή από έναν φυτικό σύλλογο(ειδικά ενός συλλόγου που ''εκπροσωπεί'' μια πολιτική δύναμη όπως η νδ) χωρίς να λαμβάνει κανείς υπόψη τις συνέπειες. Για πόσο τα μικροκομματικά συμφέροντα θα είναι πάνω απ' όλα σ' αυτή τη χώρα?

Και μην μου πείτε πως η απόφαση πάρθηκε ώστε οι φοιτητές να ξοδέψουν λιγότερα. Δεν λες την Αράχοβα και την Μύκονο οικονομικούς προορισμούς τόσα χρόνια.

Ξέρω πως στα αυτιά πολλών ακούγομαι υπερβολικός και περίεργος αλλά ήταν κάτι που με ενόχλησε και ήθελα να το εκφράσω...
Always Confused
Balleader Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Re: Γιατί φέτος Bansko???

Δημοσίευσηαπό lasa » Σάβ, 04 Δεκ 2010 12:06 pm

Να συνπληρωσω και κατι στα όσα λες (στα οποια συμφωνω σε μεγαλο βαθμο). Ειναι και το kitch του ολου εγχειρηματος (θα μου πεις το ιδιο δεν ισχυει για τη Μυκονο;) που ενοχλει. Πανε στη χωρα της πορνειας, της σωματεμποριας, των μαφιοζων σε ενα kitch-glamourato τουριστικο θερετρο (γεματο τζιπαρες ολιγαρχων νεας κοπης, προερχομενων απο χωρες του τεως ανατολικου μπλοκ) όπου όσοι συνομηλικοι συμπατριωτες μας εχουν παει διηγουνται με υπερηφανεια τις (φτηνώς αποκτηθέντες σε σχέση με την Ελλάδα) σεξουαλικές τους εμπειρίες.
lasa

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Σάβ, 04 Δεκ 2010 11:15 pm

Balleader έγραψε:...Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόφαση για μια τόσο μαζική εκδρομή από έναν φυτικό σύλλογο...
Κατά λάθος ή τυχαίο; Δε νομίζω! ΕικόναΕικόνα
nipex.gif
nipex.gif (2.72 KiB) 2211 προβολές
LOLhairup.gif
LOLhairup.gif (4.43 KiB) 2211 προβολές
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 04 Δεκ 2010 11:20 pm

Και εγώ να παραθέσω το ότι όταν το ρώτησα και εγώ γιατί να πάει καποιος Βουλγαρία όλοι μου είπανε ότι είναι φτηνα.... Πραγματικά εμείς δίνουμε χαριστική βολη στην Ελλάδα. Έλεος να κάνουμε πλούσιους κάποιους που δεν προσφέρουν κάτι που δεν έχουμε και ισχυροποιούνται εναντίον μας.... Αλλά αυτοί είμαστε. Όταν παλιά οι αδελφοί Κύπριοι με ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ (συν τον ένοπλο αγώνα) προξένησαν οικονομική ζημιά στην Αγγλία και την αναγκασαν να αποχωρήσει από το νησί μας έδειχναν πώς πολεμάνε οι λαοί απέναντι σε δυνάστες. Γιατί δεν κάνουμε το ίδιο με παθητική αντίστασή?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό - » Κυρ, 05 Δεκ 2010 2:52 am

Ως γνωστον οι μεγαλυτεροι "προδοτες" ανεκαθεν ηταν οι δεξιοι "πατριωτες".Η μονη τους πατριδα ειναι το χρημα
-

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 05 Δεκ 2010 1:10 pm

m.q.n.i.n.a έγραψε:
Balleader έγραψε:...Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόφαση για μια τόσο μαζική εκδρομή από έναν φυτικό σύλλογο...
nipex.gif
LOLhairup.gif

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..Αυτό το πρόσεξα και γω!! :lol: :lol: :P :P

Ρε παιδιά, αφού δε νιώθουν οι τύποι! Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστώ να συζητήσουμε! Πάνε εκδρομούλες λοιπόν...και ύστερα μας λένε ότι ο κόσμος του ψηφίζει για την πολιτική τους... πφφφφ
Ξέρετε ότι στο κοινωνικό βουτάνε τα καλύτερα ψηφαλάκια...

Πέρα από τα μικροκομματικά συμφέροντα όμως, αυτή η πολιτική της αδιαφορίας, ή μάλλον η προσπάθεια του αποπροσανατολισμού των φοιτητών από τα δρώμενα και τα πραγματικά του προβλήματα ,θα πρέπει να καταδικαστεί κατά τη γνώμη μου και επιτέλους να γίνουν ρόμπα οι τύποι γιατί είναι γελοίοι! :raspberry: :raspberry: :raspberry: (ΟΥΦ! Ξεθύμανα τώρα :oops: )
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Balleader » Κυρ, 05 Δεκ 2010 4:13 pm

m.q.n.i.n.a έγραψε:
nipex.gif
LOLhairup.gif

Auto Spelling Check ftw!
Διαβάζει τη σκέψη μου!!!!
Always Confused
Balleader Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 05 Δεκ 2010 5:16 pm

Giorgitseli, μην ξεχνάμε όμως και ότι την δύναμη σε κάθε ΔΑΠ την δίνουν οι μπούφ....εε οι φοιτητές.Αν είσαι 15-16-17 χρονών οι μαλακίες συγχωρούνται, φταίει και ο μπαμπάς,φταίει το σχολείο, φταίει η παιδεία,φταίνε τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν κλπ...Όταν είσαι >20 είσαι υπεύθυνος για τις επιλογές σου.Ως εκ τούτου δεν με πειράζει τόσο που 5-6 κεφάλια ΔΑΠιτες είπαν "πάμε bansko", όσο που καμιά 200αριά συνάδελφοι(?) λένε ναι.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mone » Κυρ, 05 Δεκ 2010 5:23 pm

πολύ σωστό το link σου paktomene..!!!
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
mone

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 05 Δεκ 2010 5:32 pm

paktomenos έγραψε:Όταν είσαι >20 είσαι υπεύθυνος για τις επιλογές σου.Ως εκ τούτου δεν με πειράζει τόσο που 5-6 κεφάλια ΔΑΠιτες είπαν "πάμε bansko", όσο που καμιά 200αριά συνάδελφοι(?) λένε ναι.

Προφανώς!!!.. :clap: :clap:
Και ειλικρινά απορώ με αυτά τα άτομα.. δεν τους αγγίζουν καθόλου αυτά που γίνονται?
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες