Ενημέρωση των Fora από την επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Ενημέρωση των Fora από την επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 19 Φεβ 2010 6:54 pm

Αφού η επιτροπή δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει όλα τα φόρουμ.....

Και δη αυτό με τη μεγαλύτερη (πολλαπλάσια) κυκλοφορία φοιτητών :think:
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Σάβ, 20 Φεβ 2010 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: διάσπαση offtopic δημοσιεύσεων
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Re: Εκδρομή Τεχνικής Γεωλογίας 2009-10

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Παρ, 19 Φεβ 2010 7:06 pm

Γιατί τέτοιο μένος? Τόσο ανταγωνιστικά το βλέπεις?

πολύ άσχημο και "κακό" το link σου... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
cv07106

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 19 Φεβ 2010 7:18 pm

Έχεις δίκιο με το link, το έβαλα για πείραγμα αλλά παραείναι "κακό" και ορισμένους τους πειράζει παραπάνω από τους σκοπούς τους post οπότε κατεβαίνει.

Αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω μια συνεχή μεροληπτική αντιμετώπιση εις βάρος του MQN.gr . Εμείς ως ομάδα είχαμε,έχουμε και θα έχουμε κάθε καλή πρόθεση η προσπάθειά μας να είναι συλλογική και υπερ-παραταξιακή. Δυστυχώς όμως κάποιοι επιμένουν να το βλέπουν ανταγωνιστικά. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου, μάλλον εσύ βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα από το post μου.

Y.Γ Δεν θα ξαναπαντήσω σχετικά. Το θέμα ειναι η εκδρομή της Τεχνικής Γεωλογίας και είμαστε way off topic.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Παρ, 19 Φεβ 2010 7:32 pm

ούτε εγώ θα το συνεχίσω, δεν έχει νόημα. απλώς μου έκανε πολλή εντύπωση το "νόημα" του post σου... ελπίζω να ήταν η εξαίρεση... :eh:
cv07106

Δημοσίευσηαπό tommygunz » Παρ, 19 Φεβ 2010 10:57 pm

Μην τα βλέπετε όλα κακοπροαίρετα. Στο παρελθόν είχα ενημερώσει και στο site αυτό για την 1η συνέλευση που είχαμε κάνει, οπότε σχόλια περι μεροληπτικής αντιμετώπισης του φόρουμ αυτού από τη μεριά μου είναι άτοπα. Απλά εγώ στο φόρουμ της ΔΑΠ ενημερώνομαι-ενημερώνω, οπότε εκεί και ενημέρωσα πρώτα. Γύρισα και στο σπίτι μου αρκετά αργά ύστερα από μια ιδιαίτερα κουραστική μέρα (όπως και σήμερα μόλις πριν λίγο επέστρεψα), δεν μου πήγε το μυαλό να ενημερώσω και άλλα site (μπορείτε να δείτε και την ώρα κατά την οποία είχα κάνει την δημοσίευση στο site της ΔΑΠ). Ευχαριστώ τον Elendil για την ενημέρωση, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την καχυποψία και την επιθετικότητα ορισμένων. Ας μην βλέπουμε παντού φαντάσματα.

-Κοντσιώτης Θωμάς
Μέλος της 5μελούς Επιτροπής
tommygunz

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό recon » Παρ, 19 Φεβ 2010 11:16 pm

Παιδιά, διαβατήρια ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !
ειναι γενικα καλο να εχουμε απο αποψη χρονου οπως ειπε και ο μερντ, αλλα τα 80-90 ευρω που απαιτουνται, ειναι ενα αξιοσεβαστο ποσό.
Οπότε αν το σκέφτεστε λόγω χρημάτων, μην βγάλετε διαβατήριο.

Spoiler: show
Όσον αφορά το θέμα με τις δημοσιεύσεις και τα σαιτ, θα σταματήσουμε να βλέπουμε φαντασματα, όταν μας κλείσετε τα μάτια. γενικά αν κατι δουλευει σωστα, οχι μονο δεν θα το κρινουμε αρνητικά αλλα θα το υποστηριζουμε κιολας.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Σάβ, 20 Φεβ 2010 1:34 am

Off topic:
tommygunz έγραψε:Μην τα βλέπετε όλα κακοπροαίρετα. [...]αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την καχυποψία και την επιθετικότητα ορισμένων. Ας μην βλέπουμε παντού φαντάσματα.

Συγγνώμη για το offtopic αλλά είναι εξοργιστικό να λέει ένας δαπίτης να "μην τα βλέπουμε όλα κακοπροαίρετα". Γιατί οι δαπίτες ήταν αυτοί που στις αρχές της συλλογικής αυτής προσπάθειας του mqn.gr διαδίδαν ότι είμαστε το φόρουμ του εγκέλαδου ή ότι κρύβονται "συμφέροντα" από πίσω, που λέγαν στους πρωτοετείς ότι το site γρήγορα θα κλείσει και να μην δίνουν σημασία και που έχουν ξεκάθαρα γραμμή να μην γράφουν ποτέ εδώ παρά σε σπάνιες περιπτώσεις που επιβάλλεται (όπως τώρα). Παρόμοια κάναν και για την Αυθαίρετη Δόμηση...Για την οποία, είχαν φτάσει στο ακραίο σημείο να κλειδώσουν το τόπικ που γινόταν σχετική συζήτηση, ενώ πριν μερικούς μήνες κάναν το αντίστοιχο με το mqn (link)...

Και προσπαθείτε να βγείτε και από πάνω. ΕΛΕΟΣ.
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό tommygunz » Σάβ, 20 Φεβ 2010 3:57 am

Φίλε Καμένε, εγώ ποτέ δεν έχω πει κάποιο από τα πράγματα που αναφέρεις στο post σου, οπότε καλύτερα ας μην κάνεις γενικεύσεις. Μην λέμε αοριστίες χωρίς να τον ξέρουμε τον άλλον, μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος της ΔΑΠ.

Το θέμα για μένα θεωρείται πως έχει λείξει. Επιστροφή στο αρχικό θέμα της συζήτησης, την εκδρομή της Τεχνικής Γεωλογίας.
tommygunz

Δημοσίευσηαπό cv07106 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 6:29 am

Αφορμές ψάχνετε να αρχίσετε το κράξιμο... όλοι, και οι μεν και οι δε! τεσπα...
cv07106

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Σάβ, 20 Φεβ 2010 12:52 pm

Κούλα μ ακούς?Πολύ κωλόπαιδα οι ΔΑΠίτες

τελικό ποσό ξέρουμε?
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση