από Nysta » Τετ, 03 Οκτ 2012 10:21 pm
@maraki.pap όλοι ξέρουμε ότι εννοεις την πατσαλιά, εμένα προσωπικά μου έχει φερθεί εξ'ίσου άσχημα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω και επονύμως. Η λύση δεν είναι ένας γενικώς χαρακτηρισμός τύπου ''έχει προσωπικά προβλήματα'' αλλά πρέπει να θεωρήσουμε ότι αυτή η συμπεριφορά είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στη σχολή, κάτι το οποίο αναπαράγεται από τη στιγμή που κανένας δεν το αναφέρει. Συγκεκριμένα μια λύση θεωρώ ότι μπορεί να βρεθεί στη γενική συνέλευση την Πέμπτη, κάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια απλή παράσταση διαμαρτυρίας στο γρφείο της. Αυτό από μόνο του όμως δεν λύνει το πρόβλημα, καθώς σε μια σειρά μαθημάτων η συμπεριφορά των καθηγητών χαρακτηρίζεται από ακραία υπεροψία και επιθετικότητα απέναντι σε φοιτητές εκμεταλλευόμενοι την ανωτερότητα του τίτλου τους, της υποτιθέμενης διάνοιας.. Θεωρώ ότι πρέπει να μπούμε σαν σύλλογος σε μια λογική αντιπαράθεσης με τους καθηγητές σε όλα αυτά τα ζητήματα(πχ αυξημένη συχνότητα προόδων, κάποιες από τις οποίες γίνονται υποχρεωτικές). Η εντατικοποίηση έχει πολύ βαθύτερους σκοπούς αλλά νομίζω μιας και έχουμε γενική συνέλευση την πέμπτη μπορούμε να το ανοίξουμε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..