Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Τετ, 26 Σεπ 2012 6:43 pm

εχω την εντυπωση οτι ειναι ανοιχτο τις μερες που γραφουμε επανω
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό dalaila » Τετ, 26 Σεπ 2012 6:43 pm

Μπα ούτε αυτό είναι. Κυρίως το πρόβλημά μου είναι με τους τύπους. Έχω κάνει εισαγωγή αντικειμένου-> microsoft equation 3 και θα χρειαστεί αργότερα να βάλω αρίθμηση δίπλα σε κάθε τύπο το οποίο τώρα είναι αδύνατο! Μάλλον θα πρέπει να τα ξανακάνω από την αρχή! πφφφφφφφφφφφφ Ευχαριστώ πάντως!
dalaila Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 26 Σεπ 2012 10:22 pm

Κατέβασε κανένα mathtype, αλλιώς latex...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Date007 » Παρ, 28 Σεπ 2012 1:57 pm

Παιδιά,η χειμερινή εξεταστική είθισται να τελειώνει τέλη Φεβρουαρίου έτσι??Τα τρία χρόνια που είμαι στο ΕΜΠ δεν θυμάμαι να έδινα μαθήματα τον Μάρτιο(ακόμη και όταν έγιναν καταλήψεις και το πρόγραμμα είχε βγει "εκτός τροχιάς" κάπως).Ρωτάω γιατί θέλω να κλείσω κάτι αεροπορικά για 09/03/2013 για εξωτερικό και ψάχνω να βρω την πιθανότητα να δίνω ακόμη μαθήματα...
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
Date007

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Παρ, 28 Σεπ 2012 2:02 pm

Την 5η εβδομάδα της χειμερινής εξεταστικής δίνονται οι κατευθύνσεις του 9ου και οι όποιες αναβολές. Λογικά πας στο 4ο έτος άρα στις 4 εβδομάδες εξετάσεων τελειώνεις. Όλα αυτά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάντα.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό maraki.pap » Τετ, 03 Οκτ 2012 9:54 pm

καλησπέρα...έχω ένα θέμα... είναι κάποιος/α καθηγητής/καθηγήτρια, ο/η οποίος/α είναι αρκετά προσβλητικός/ή απέναντι στους φοιτητές... και γενικά όλο φωνάζει τις ώρες που εξεταζόμαστε... θα το πω διαφορετικά, έγινε ένα περιστατικό μέσα στην εξεταστική, όπου το άτομο αυτό (προφανώς και δεν θα πω όνομα ή οποιαδήποτε τέτοιου είδους πληροφορία) με προσέβαλλε και μου πέταξε και την κόλλα μου στην μούρη (βέβαια αστόχησε και πέτυχε τον δίπλα)... τέτοια φαινόμενα γίνονται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έχει τύχει να τον/την έχω εγώ ή κάποιος γνωστός μου επιτήρηση... τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? τίποτα και απλά περιμένω μέχρι να ξεμπερδέψω με αυτό το μάθημα?... :|
maraki.pap

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 03 Οκτ 2012 9:57 pm

Τηλεφωνείς στη χρυσή αυγή...Δεν υπάρχει άλλη λύση...

Πέρα από την πλάκα σήκω και κάνε θέμα εκείνη την ώρα χωρίς να τον προσβάλλεις αλλά με έντονο ύφος και πιστεύω οτι δεν θα επιχειρήσει να σε ξαναπροσβάλλει...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τετ, 03 Οκτ 2012 10:21 pm

@maraki.pap όλοι ξέρουμε ότι εννοεις την πατσαλιά, εμένα προσωπικά μου έχει φερθεί εξ'ίσου άσχημα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω και επονύμως. Η λύση δεν είναι ένας γενικώς χαρακτηρισμός τύπου ''έχει προσωπικά προβλήματα'' αλλά πρέπει να θεωρήσουμε ότι αυτή η συμπεριφορά είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο στη σχολή, κάτι το οποίο αναπαράγεται από τη στιγμή που κανένας δεν το αναφέρει. Συγκεκριμένα μια λύση θεωρώ ότι μπορεί να βρεθεί στη γενική συνέλευση την Πέμπτη, κάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια απλή παράσταση διαμαρτυρίας στο γρφείο της. Αυτό από μόνο του όμως δεν λύνει το πρόβλημα, καθώς σε μια σειρά μαθημάτων η συμπεριφορά των καθηγητών χαρακτηρίζεται από ακραία υπεροψία και επιθετικότητα απέναντι σε φοιτητές εκμεταλλευόμενοι την ανωτερότητα του τίτλου τους, της υποτιθέμενης διάνοιας.. Θεωρώ ότι πρέπει να μπούμε σαν σύλλογος σε μια λογική αντιπαράθεσης με τους καθηγητές σε όλα αυτά τα ζητήματα(πχ αυξημένη συχνότητα προόδων, κάποιες από τις οποίες γίνονται υποχρεωτικές). Η εντατικοποίηση έχει πολύ βαθύτερους σκοπούς αλλά νομίζω μιας και έχουμε γενική συνέλευση την πέμπτη μπορούμε να το ανοίξουμε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Δημοσίευσηαπό maraki.pap » Τετ, 03 Οκτ 2012 10:27 pm

έχω φτάσει στο σημείο να αναφέρω περιστατικά στον γκόλια, αλλά δεν θέλω να μπλέξω... πώς τόσα χρόνια κάποιος δεν την έχει βάλει στη θέση της?!
maraki.pap

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τετ, 03 Οκτ 2012 10:30 pm

ειλικρινά, είναι λίγο μεγαλύτερο το πρόβλημα, δικαιολογημένα τσατίζεσαι, αλλά επειδή κι εγω και πιστεύω και πολλοί άλλοι έχουμε παρεβρεθεί σε hardcore καταστάσεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης, εγώ θεωρώ ότι μόνο με την έκθεσή της συμπεριφοράς της θα σταματήσει. Καλό που αρχίζει και από εδώ, αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι πιο δραστήριο..
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης