Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Reporter » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 11:03 pm

eki13 έγραψε:Δεν μπορώ να έχω 6 μαθήματα την ίδια βδομάδα κ να χρωστάω ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 κ όχι 26 που θα ήταν λογικό να πέσουν όλα μαζί.Είτε χανόταν η εξεταστική είτε έτσι που γίνεται για τα μάτια του κόσμου,ένα και το αυτό για μένα.Αριστερός δεν είμαι αλλά μόνο με τραμπουκισμούς ισιώνουν αυτοί,δεν παίρνουν από λόγια.Για τους υπόλοιπους περί "Τα ήξερες ότι θα είναι έτσι" απλά εμετός.Δεν αντέχω άλλο ΕΜΠ,δεν αντέχω άλλο αριστερίλα,δεν αντέχω άλλο δεξιίλα,δεν αντέχω άλλο Γκόλιες κ ιστορίες,δεν αντέχω άλλο υπουργούς,δεν αντέχω άλλο διοικητικούς,μισώ γενικά τη χώρα μου,παίρνω πτυχίο και έρχομαι Ελλάδα για 10 μέρες τον Αύγουστο,έτσι μας κατάντησαν,εγώ που πήγαινα μέχρι την Ιταλία κ μου έλειπε η Ελλάδα στις πρώτες 3 μέρες.

Ας ελπίσουμε να ισχύσει και για φέτος η εξεταστική για τους επί πτυχίω. Αλλιώς μια ατυχία τώρα σε εαρινό και το ξαναδίνουμε 29 Ιουλίου περίπου. Καλό κουράγιο!
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό defonseca » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 11:31 pm

eki13 έγραψε:Δεν μπορώ να έχω 6 μαθήματα την ίδια βδομάδα κ να χρωστάω ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 κ όχι 26 που θα ήταν λογικό να πέσουν όλα μαζί.Είτε χανόταν η εξεταστική είτε έτσι που γίνεται για τα μάτια του κόσμου,ένα και το αυτό για μένα.Αριστερός δεν είμαι αλλά μόνο με τραμπουκισμούς ισιώνουν αυτοί,δεν παίρνουν από λόγια.Για τους υπόλοιπους περί "Τα ήξερες ότι θα είναι έτσι" απλά εμετός.Δεν αντέχω άλλο ΕΜΠ,δεν αντέχω άλλο αριστερίλα,δεν αντέχω άλλο δεξιίλα,δεν αντέχω άλλο Γκόλιες κ ιστορίες,δεν αντέχω άλλο υπουργούς,δεν αντέχω άλλο διοικητικούς,μισώ γενικά τη χώρα μου,παίρνω πτυχίο και έρχομαι Ελλάδα για 10 μέρες τον Αύγουστο,έτσι μας κατάντησαν,εγώ που πήγαινα μέχρι την Ιταλία κ μου έλειπε η Ελλάδα στις πρώτες 3 μέρες.

βημα 1ο: κανε τον σταυρο σου
βημα 2ο: αγορασε το ραφι του καφε απο το σουπερ-μαρκετ
βημα 3ο: μεινε ξαγρυπνος μια βδομαδα
βημα 4ο: δωσε το τελευταιο και ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ
αντε και ο θεος μαζι σου
defonseca

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό TEL9021 » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 11:51 pm

+1000
Άξιος! :clap:
Άβαταρ μέλους
TEL9021 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό AlPacino » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:08 am

Κάποιος να ενημερώσει για τη διάθεσή μας να εξεταζόμαστε όλο το 24ωρο αν χαθεί κάποια εξέταση και δεν βγαίνει το πρόγραμμα!
Κάποιοι εγκέφαλοι λειτουργούν καλύτερα τη νύχτα και τόσο καιρό αδικούνται...
Να η ευκαιρία!
Όταν τσακώνονται δύο άνθωποι φταίει πάντα ο ευφυέστερος.
AlPacino

Δημοσίευσηαπό manolito » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:16 am

Ρε παιδιά, μια απορία έχω.
Επειδή δουλεύω εκτός αττικής και δεν μπορώ να το παρακολουθήσω καλά το θέμα!

Έχω 2 τελευταία μαθήματα. Διαφορικές -όχι μερικές- (μη γελάτε :lol: ) και Στατική 6.

Επειδή με την τελευταία ανακοίνωση μπερδεύτηκα χειρότερα από πριν :crazy2: , ξέρει κανείς αν τα συγκεκριμένα μαθήματα δόθηκαν ή θα δοθούν; Δουλεύω κάθε μέρα και δεν μπορώ να αφήνω τη δουλειά και να ταξιδεύω Αθήνα έτσι απλά για να δω αν ανοίξαμε ή όχι. Μου είναι πολύ δύσκολο.

Διάβασα καμιά 15αριά σελίδες έκανα καμιά 25αριά αναζητήσεις (υπερβάλλω και λίγο), άκρη δεν έβγαλα :crazy: , τσούξανε και τα μάτια μου :wtf: , είμαι και κομμάτια από τη δουλειά κάθε μέρα :yawn: , μπορεί κανένας καλός άνθρωπος :angel: να με διαφωτίσει;

Ας μου personal-o-messagarei, ή διαφορετικά εδώ.. ό,τι βολεύει αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο!
Άβαταρ μέλους
manolito Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό AlPacino » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:22 am

απλες διαφορικεσ δευτερα 25/11 στις 15.00 και στατικη 6 πεμπτη 5/12 στις 18.00
Όταν τσακώνονται δύο άνθωποι φταίει πάντα ο ευφυέστερος.
AlPacino

Δημοσίευσηαπό kallou » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:25 am

για ποιον λόγο τέτοιος σκοτωμός να τελειώσουμε μεχρι την 1η Δεκέμβρη;; για να πούμε οτι όλα πανε καλα κ ξεμπερδεψαμε σε δυο βδομάδες με την εξεταστική;;
kallou

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:32 am

xamiles_ptiseis έγραψε:Θα τεθεί ζήτημα στην αυριανή σύγκλητο να αλλάξει το πρόγραμμά μας; και επίσης ο πρύτανης στην πρόταση του δεν έλεγε πως όσα μαθήματα δε "χωρέσουν" στα χρονικά περιθώρια της αρχικής εξεταστικής, θα διοχετευτούν μέσα στο χειμερινό εξάμηνο, και όχι μέσα στην ήδη συμπιεσμένη εξεταστική;

Βασικά από ό,τι έχω καταλάβει όσα μαθήματα δεν χωρούσαν μέχρι τη 1/12 απλά θα χάνονταν, αν όλα γίνονταν βάσει του νόμου, αυτός δεν δίνει το δικαίωμα να διεξάγονται εξετάσεις παράλληλα με μαθήματα (εκτός του τελευταίου έτους)
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό xamiles_ptiseis » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:38 am

Lost.in.Athens έγραψε:
xamiles_ptiseis έγραψε:Θα τεθεί ζήτημα στην αυριανή σύγκλητο να αλλάξει το πρόγραμμά μας; και επίσης ο πρύτανης στην πρόταση του δεν έλεγε πως όσα μαθήματα δε "χωρέσουν" στα χρονικά περιθώρια της αρχικής εξεταστικής, θα διοχετευτούν μέσα στο χειμερινό εξάμηνο, και όχι μέσα στην ήδη συμπιεσμένη εξεταστική;

Βασικά από ό,τι έχω καταλάβει όσα μαθήματα δεν χωρούσαν μέχρι τη 1/12 απλά θα χάνονταν, αν όλα γίνονταν βάσει του νόμου, αυτός δεν δίνει το δικαίωμα να διεξάγονται εξετάσεις παράλληλα με μαθήματα (εκτός του τελευταίου έτους)

Είχα την εντύπωση πως μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις με συμφωνία υπουργού και πρύτανη. Ευχαριστώ πάντως!
xamiles_ptiseis

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό eleniskarl » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:47 am

Lost.in.Athens έγραψε:

Και στους ηλεκτρολογους πως ακριβως γινεται κ βγαινει ανακοινωση για εξεταστικη παραλληλα με το χειμερινο? Ειλικρινα γιατι πρεπει να γινουμε ρομποτ μεσα σε 10μερες??? αγκαλια με τη καφετιερα θ κοιμομαστε? ελεος δηλαδη!!!
eleniskarl

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης