Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό elcv » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 5:34 pm

Αναμένουμε όλοι ανακοίνωση απ'τη σελίδα της σχολής,όποτε αυτή βγει :?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Tzo » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 6:29 pm

Έμαθε κανείς τι έγινε στη συνέλευση των μελών ΔΕΠ το μεσημέρι και αν πάρθηκε κάποια απόφαση?
Tzo

Δημοσίευσηαπό leo8 » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 6:30 pm

κατα της 12 το βραδυ το κοβω να βγαινει η ανακοινωση.. :roll:
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 6:40 pm

Τα μέλη ΔΕΠ δεν είχαν απαρτία.... Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλά το βάζω και εδώ: http://apergiakiepitropiemp.blogspot.gr ... _6755.html το blog της απεργιακής επιτροπής.
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό int3h » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 10:17 pm

Εχει συγκλητο αυριο το πρωι στις 10 παντως
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό marimar » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 10:31 pm

ενας σχολιασμος για το προγραμμα : προς οποιον το επιμεληθηκε : ναναι καλα οπου κ αν ειναι! του ευχομαι τα καλυτερα! :twisted:
marimar

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό xamiles_ptiseis » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 10:34 pm

Θα τεθεί ζήτημα στην αυριανή σύγκλητο να αλλάξει το πρόγραμμά μας; και επίσης ο πρύτανης στην πρόταση του δεν έλεγε πως όσα μαθήματα δε "χωρέσουν" στα χρονικά περιθώρια της αρχικής εξεταστικής, θα διοχετευτούν μέσα στο χειμερινό εξάμηνο, και όχι μέσα στην ήδη συμπιεσμένη εξεταστική;
xamiles_ptiseis

Δημοσίευσηαπό make noise » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 10:39 pm

marimar έγραψε:ενας σχολιασμος για το προγραμμα : προς οποιον το επιμεληθηκε : ναναι καλα οπου κ αν ειναι! του ευχομαι τα καλυτερα! :twisted:

ο θεός Γκόλιας πάλι έκανε ότι χειρότερο μπορούσε...κι από μένα τα καλύτερα :evil: :evil: :evil:
make noise

Δημοσίευσηαπό marimar » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 10:47 pm

make noise έγραψε:
marimar έγραψε:ενας σχολιασμος για το προγραμμα : προς οποιον το επιμεληθηκε : ναναι καλα οπου κ αν ειναι! του ευχομαι τα καλυτερα! :twisted:

ο θεός Γκόλιας πάλι έκανε ότι χειρότερο μπορούσε...κι από μένα τα καλύτερα :evil: :evil: :evil:

make noise χαιρομαι που με νιωθεις. :twisted: :twisted:
marimar

Δημοσίευσηαπό eki13 » Πέμ, 21 Νοέμ 2013 11:00 pm

Δεν μπορώ να έχω 6 μαθήματα την ίδια βδομάδα κ να χρωστάω ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 κ όχι 26 που θα ήταν λογικό να πέσουν όλα μαζί.Είτε χανόταν η εξεταστική είτε έτσι που γίνεται για τα μάτια του κόσμου,ένα και το αυτό για μένα.Αριστερός δεν είμαι αλλά μόνο με τραμπουκισμούς ισιώνουν αυτοί,δεν παίρνουν από λόγια.Για τους υπόλοιπους περί "Τα ήξερες ότι θα είναι έτσι" απλά εμετός.Δεν αντέχω άλλο ΕΜΠ,δεν αντέχω άλλο αριστερίλα,δεν αντέχω άλλο δεξιίλα,δεν αντέχω άλλο Γκόλιες κ ιστορίες,δεν αντέχω άλλο υπουργούς,δεν αντέχω άλλο διοικητικούς,μισώ γενικά τη χώρα μου,παίρνω πτυχίο και έρχομαι Ελλάδα για 10 μέρες τον Αύγουστο,έτσι μας κατάντησαν,εγώ που πήγαινα μέχρι την Ιταλία κ μου έλειπε η Ελλάδα στις πρώτες 3 μέρες.
eki13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες