Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Aliki P. » Τετ, 20 Νοέμ 2013 2:01 pm

Για όποιον ενδιαφέρεται,έστειλα mail στον κ. Λαγαρο και στον κ. Παπαδρακάκη για το αν θα δοθεί η στατική 5 την παρασκευή. Ο κ. Λαγαρος απαντησε οτι βρισκεται σε εκπαιδευτικη αδεια και δεν μπορεί να βοηθήσει,και ο Παπαδρακάκης οτι από ότι φαίνεται θα γίνει η εξέταση. αυτα.
Aliki P.

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 20 Νοέμ 2013 6:11 pm

Για τα μαθήματα της προηγούμενης εβδομάδας που χάθηκαν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση,έτσι?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό KyriakosThe » Τετ, 20 Νοέμ 2013 6:17 pm

Jiggly έγραψε:Για τα μαθήματα της προηγούμενης εβδομάδας που χάθηκαν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση,έτσι?

Nop
KyriakosThe

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό defonseca » Τετ, 20 Νοέμ 2013 7:28 pm

Μετά από ενημέρωση από τους διδάσκοντες, ανακοινώνεται ότι η εξέταση του μαθήματος "ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ" του 3ου εξαμήνου, που είχε προγραμματισθεί για την Πέμπτη 21/11/13, αναβάλλεται λόγω αδυναμίας προετοιμασίας της εξέτασης υπό τις συνθήκες που επικρατούν στη Σχολή ΑΤΜ.
πηγή : το σαιτ της γραμματείας
defonseca

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό andskia » Τετ, 20 Νοέμ 2013 7:33 pm

Εχει ηδη δημιουργηθει ξεχωριστο topic για την αναβολη.
Άβαταρ μέλους
andskia
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό defonseca » Τετ, 20 Νοέμ 2013 7:35 pm

andskia έγραψε:Εχει ηδη δημιουργηθει ξεχωριστο topic για την αναβολη.

σορυ αλλα δεν το ειχα δει.
defonseca

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό an_raft » Τετ, 20 Νοέμ 2013 7:49 pm

η εξέταση στην βραχομηχανική έγινε
ήμασταν ~20 άτομα
ο Παπαδόπουλος είπε ότι αν του δοθεί η δυνατότητα θα επαναλάβει την εξέταση ("αν μου πει η σχολή να μην κάνω, δεν θα κάνω. αν μου πουν κάνε ή αν θες να κάνεις, θα κάνω")
an_raft Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 20 Νοέμ 2013 8:20 pm

Νομίζω ότι για βραχομηχανική είναι καλή αριθμητικά η συμμετοχή, δεδομένου ότι στην κανονική το πέρασαν όσοι ήταν στο μάθημα και γενικά περισσότεροι από άλλες φορές.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lol » Τετ, 20 Νοέμ 2013 8:29 pm

το 242 λειτουργει?
lol

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 20 Νοέμ 2013 8:40 pm

an_raft έγραψε:ο Παπαδόπουλος είπε ότι αν του δοθεί η δυνατότητα θα επαναλάβει την εξέταση ("αν μου πει η σχολή να μην κάνω, δεν θα κάνω. αν μου πουν κάνε ή αν θες να κάνεις, θα κάνω")

Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι, ότι εμείς στην ουσία επιτρέψαμε να διεξαχθεί μια εξεταστική με τέτοιους όρους, που να είναι απαραίτητη η επανεξέταση.

Για αυτά τα χάλια υπάρχουν συγκεκριμένοι υπεύθυνοι και δεν είναι οι εργαζόμενοι...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης