Εξω τα κομματα απο το πανεπιστημιο...?

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Εξω τα κομματα απο το πανεπιστημιο...?

ναι
154
80%
οχι
35
18%
δεν ξερω
3
2%

Σύνολο ψήφων : 192

Re: Εξω τα κομματα απο το πανεπιστημιο...?

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 02 Μαρ 2012 12:02 am

Για το Venus, οταν λες ότι σε φίμωσαν, τι ακριβώς εννοείς; Για το άλλο φορουμ λες ξεκάθαρα ότι διέγραψαν το θέμα που δημιούργησες. Αν πρόκειται για κλείδωμα του topic , το θεωρώ αυτονόητο αν η συζήτηση είχε καταλήξει σε ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων, είναι κάτι που προβλέπεται σε όλα τα forum. Στα screenshots ,που τα πέρασα κάπως γρήγορα , δεν είδα να γράφεται συγκεκριμενα ο τρόπος της "φίμωσης".
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό jordanEMP » Παρ, 02 Μαρ 2012 1:06 am

ingenieurin26 εγραψε
Για το Venus, οταν λες ότι σε φίμωσαν, τι ακριβώς εννοείς;

Υπηρχε ανοιχτο θεμα για τις καταληψεις(που λεγοταν καταληψεις...) και οποιος ηθελε εκει εγραφε την αποψη του για τις καταληψεις...!
Η αληθεια ειναι οτι ειχαν αρκετο καιρο να γραψουν στο τοπικ αυτο οι χρηστες του venus...αλλα δεν λεει κατι αυτο...!
Λοιπον τοποθετηθηκα για τις καταληψεις(μια αποψη που εχει στεγαστει σε 20 φορουμ χωρις να λογοκριθει..) και μεταξυ αλλων μου ειπαν οτι ειμαι εκτος θεματος ακουσον ακουσον... και οτι ξεθαψα το θεμα λες και απαγορευται να γραψεις σε ενα θεμα που εχουν να γραψουν οι χρηστες καιρο...!
Μεταξυ αλλων ψεματων που μου ειπαν ειναι οτι με κατηγορησαν ως σπαμμερ ενω δεν με αφησαν καν να τοποθετηθω για τις καταληψεις αφου αφαιρεσαν αμεσως την δημοσιευση...!
Και το καλυτερο μαγαριταρι που μου ειπαν ειναι οτι την ειδαν ολοι την αποψη σου(μια αποψη που δημοσιευτηκε για 3 λεπτα και μετα αφαιρεθηκε...) και μου ειπαν οτι αν θες να συζητησεις το θεμα στειλε προσωπικα μηνυματα...!
Με αποκλεισανε απο τις συζητησεις του venus...και με φιμωσανε αφαιροντας μου το προνομιο και δικαιωμα στην ελευθερια της εκφρασης ενω σεβομαι και τηρω τους κανονισμους....!
Και δεν εφτανε μονο αυτο...!Εφτιαξα καινουριο λογαριασμο και ανοιξα θεμα λογοκρισια στο venus το οποιο αφαιρεθηκε ριχνοντας μου εναν ακομη αποκλεισμο...!
Να τονισω οτι δεν χρησιμοποιησα καμια βρισια η προσωπικο χαρακτηρισμο κανενα κοσμητικο επιθετο...και προσεχα τους χαρακτηριμους μου στις τοποθετησεις μου και στα μηνυματα μου...

υ.γΕχω αποθηκευμενα ολα τα μηνυματα που μου εχει στειλει η διαχειριση του venus και δεν ψευδομαι σε καμια περιπτωση...!
Απλα δεν δημοσιευσα ολα τα μηνυματα για να μην κουρασω τους χρηστες που διαβαζουν...!
jordanEMP

Δημοσίευσηαπό toumba4 » Παρ, 02 Μαρ 2012 3:06 am

Σε ζηλεύω...
expose yourself before your peers...
toumba4

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό jordanEMP » Τρί, 05 Ιουν 2012 1:44 pm

Ακομη ενα βιντεο απο το κουτι της πανδωρας που μιλα για την τραγικη κατασταση στα πανεπιστημια για τις πολιτικες συναλλαγες... μεταξυ φοιτητων και καθηγητων και για την ανελιξη καθηγητων μεσω πολιτικων συσχετισμων....

Το κουτι της πανδωρας...

Πανεπιστημιο,ναι. τιμιο?

κομματι α
http://vimeo.com/17672207
κομματι β
http://vimeo.com/17925183
κομματι γ
http://vimeo.com/18117828
κομματι δ
http://vimeo.com/18390265
jordanEMP

Δημοσίευσηαπό makaro$ » Παρ, 06 Ιούλ 2012 4:25 pm

.. με τις κλοτσιές!
makaro$

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό bandal » Παρ, 14 Σεπ 2012 1:34 am

Το θέμα είναι πως είναι αστείο να νομίζει κάποιος πως όσο περισσότερες (ίδιες!!!!!) αφίσες βάζεις σε ένα τοίχο ,τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να "πείσεις".Και είναι ακόμα πιο αστείο να περιμένεις να πείσεις από αφίσα/ες.

Φιλε αν είχες ασχοληθεί με τη διαφήμιση θα ξερες πως εν είναι αστείο.Και αυτοί το ξέρουν
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες