από chrisss » Τετ, 06 Νοέμ 2013 6:16 pm
Κάποιοι από εμάς δεν είμαστε καινούργιοι στο όλο ζήτημα. Στο γράφω ξεκάθαρα eX-mc οτι ο θεσμός της συνέλευσης απαξιώθηκε από τους θιασώτες της. Δεν προτίθεμαι μετά από 5 χρόνια να μπω στην διαδικασία να κάτσω 5 ώρες σε μια συνέλευση, για να εμποδίσω τα συντρόφια να πραγματοποιήσουν τις επαναστατικές ονειρώξεις τους. Σε όλες τις μαζώξεις που έγιναν κατά την διάρκεια της απεργίας, εγώ που είμαι υπέρ των απολύσεων (δεν ξέρω αν είναι σωστός ο αριθμός ή ο τρόπος, αλλά δεν είμαι και ειδικός πάνω στο θέμα), υπέρ των ανοιχτών σχολών και κατά των καταληψιών, πιστεύεις οτι θα χα μεγάλη τύχη να συζητήσω σε πολιτισμένο κλίμα για να λυθεί το πρόβλημα; Μάλλον ένταση θα δημιουργούσα, παρά θα πρόσφερα κάτι. Να έρθω σε μια συνέλευση που θα συζητήσουμε αν θα συμπαρασταθούμε στους απολυμένους ή όχι, τι νόημα έχει; Γιατί να νομιμοποιήσω δια της παρουσίας μου την ενδεχόμενη κατάληψη που θα αποφασιζόταν πάσι θυσία, αφού όλοι οι παλιοί ξέρετε τι γινόταν στις συνελεύσεις όταν ΈΠΡΕΠΕ να κλείσει η σχολή, μόνο και μόνο για να καυχιούνται τα δικά μας ΕΑΑΚ σε εκείνα των άλλων σχολών. Δεν είμαι υπέρ της συνδιοίκησης , είμαι όμως κατά μιας κακιάς διοίκησης όπως εκείνη του κυρίου Σιμόπουλου και κατ' επέκταση και του κυρίου Αρβανιτόπουλου, που όλους τους έπιασε κωλοπιλάλα την τελευταία στιγμή, λες και κάτι άλλαξε. Καθόμαστε 9 εβδομάδες και τους κοιτάμε να κάνουν πάρτι και να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς και η ηγεσία της χώρας και των πανεπιστημίων δεν κάνει τίποτα μπροστά σε αυτήν την απαράδεκτη παρανομία. Τα αιτήματα του πρύτανη γιατί έγιναν τώρα; Τόσο καιρό τι έκανε; Δεν μπορούσε να ζητήσει την διακοπή της κατάληψης και ας συνέχιζαν την απεργία, το ίδιο ακριβώς που ζητάει και τώρα; Όταν το κράτος δεν κάνει τίποτα, εγώ να κάνω τι; Να δείρω, να προπηλακίσω, να βρίσω, να πείσω τους σταλίνες ή τους μπάχαλους οτι το μπάχαλο δεν είναι καλο; Τι ακριβώς να κάνω; Στην τελική αν όλοι οι υπόλοιποι είχατε αποφασίσει να κάνετε κάτι δεν θα χρειαζόσασταν εμένα. Αν και εγώ θα ήμουν εκεί. Μιλάω σε α ενικό, λόγω της προφανούς παραπομπής του σχολίου σου, σε προηγούμενό μου σχόλιο.