eX-mc έγραψε:Άμα λήξουν τα πράγματα ή τέλος πάντων ύστερα από σχετική ανακοίνωση της γραμματείας, όπως κάθε χρόνο(;;)
shamrock1992 έγραψε:Δικαίωμα στην απεργία σαφώς και έχουν, όπως ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι. Δικαίωμα στο να μου επιβάλλουν να μην έχω πρόσβαση στο χώρο του Ε.Μ.Π. αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω.
eX-mc έγραψε:shamrock1992 έγραψε:Δικαίωμα στην απεργία σαφώς και έχουν, όπως ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι. Δικαίωμα στο να μου επιβάλλουν να μην έχω πρόσβαση στο χώρο του Ε.Μ.Π. αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω.
Αυτό ακούγεται πολύ, μπορεί να το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι πλήρως αντιφατικό. Όταν σου λέει ότι απεργεί καθένας που συμβάλλει στη λειτουργία του ιδρύματος τι εννοείς να έχεις πρόσβαση μέσα σ'αυτό; Και τώρα μπορείς να μπεις μέσα στο χώρο, να μιλήσεις με όσους είναι με αυτούς που είναι στις πύλες ή στα κτίρια και κάνουν συνελεύσεις κ.λ.π. Τι όμως εννοείς ακριβώς να έχεις πρόσβαση στο χώρο; Να γίνει οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία; Σε περιπτώσεις ανάγκης για κάποια χαρτιά, βεβαιώσεις κ.α. έχουν γραφτεί αρκετές φορές εδώ τρόποι επικοινωνίας για ενημέρωση κι εξυπηρέτηση, γιατί όχι, των ενδιαφερομένων.
Jakarta έγραψε:Για σκεφτείτε να ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι και μια μέρα να αρχίσουν να κάνουν κατάληψη στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία με το έτσι θέλω, να χρησιμοποιούν τα κτήρια το ρεύμα και να στέλνουν και κανένα email στους πελάτες (ανυπόγραφο με τις θέσεις του Σύριζα) . Σε πόση ώρα θα είχε μπέι μέσα η αστυνομία ? Στην περίπτωση του ΕΜΠ γιατί τους χαϊδεύουμε τα αυτιά και δεν μπαίνει η αστυνομία μέσα ?
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες