Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό txc » Πέμ, 12 Δεκ 2013 3:15 am

Τις παλαιοτερες αιτησεις τις εμφανιζε. Αυτο που δεν εμφανιζε και βλεπω τωρα! ειναι οι βαθμολογιες στα μαθηματα που περασες και αυτα που χρωστας. Ισως ανοιξουν και οι εγγραφες στις επομενες μερες! (μεταμεσονυκτια γραμματεια ε?)
txc

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Πέμ, 12 Δεκ 2013 6:47 am

ScepticEngineer έγραψε:Επειδη το προηγουμενο ποσταρισμα μου θαφτηκε, θα το ξαναγραψω.
Ξερει κανεις αν εχει βγει ή ποτε θα βγει το προγραμμα του ακαδημαικου ετους; Ρωταω γιατι εγω οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι θα θελουν να κανονισουν τυχον υποχρεωσεις κλπ αναλογως. Π.χ. πλησιαζουν οι διακοπες των Χριστουγεννων και δεν ειναι ξεκαθαρο ποτε αρχιζουν και ποσο θα διαρκεσουν... Εχει λοιπον κανεις καποια πληροφορηση;
Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο κανονικά ανεβαίνει εδώ: http://www.ntua.gr/undergraduate.html και προς το παρόν έχουν ανεβασμένες τις ημερομηνίες προ απεργιών. Μπορείς να το τσεκάρεις μελλοντικά γιατί φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί (αφού επικυρωθούν οι νέες ημερομηνίες από τη σύγκλητο).
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Πέμ, 12 Δεκ 2013 2:37 pm

Έχει παρατηρήσει κανείς πότε είναι ανοιχτή η γραμματεία; Τις ώρες κοινού (τηλεφωνημάτων) δεν το σηκώνουν.

Υπάρχει ουρά από πρωτοετείς που γράφονται;
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 12 Δεκ 2013 4:33 pm

Επειδή εδώ θάβονται μερικές απορίες, προσπαθείτε όσο γίνεται να γράφετε στα topics με τον ανάλογο τίτλο.
Αυτό το τοπικ δημιουργήθηκε όταν δεν υπήρχε το shoutbox για πιο άκυρες ερωτήσεις ;)
Απάντησα εδώ
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Πέμ, 12 Δεκ 2013 6:33 pm

m.q.n.i.n.a έγραψε:Το ακαδημαϊκό ημερολόγιο κανονικά ανεβαίνει εδώ: http://www.ntua.gr/undergraduate.html και προς το παρόν έχουν ανεβασμένες τις ημερομηνίες προ απεργιών. Μπορείς να το τσεκάρεις μελλοντικά γιατί φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί (αφού επικυρωθούν οι νέες ημερομηνίες από τη σύγκλητο).

Ωραιος :thumbup:
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ps179 » Σάβ, 21 Δεκ 2013 9:05 pm

Έκανα την αίτηση εγγραφής αλλά στα στοιχεία σπουδαστή δεν έχει εμφανίσει τα μαθήματα του νέου εξαμήνου που δήλωσα ... Να υποθέσω απλά δεν έχουν περαστεί ακόμη ;;;
Άβαταρ μέλους
ps179

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Σάβ, 21 Δεκ 2013 10:11 pm

Έτσι κάνει και σε εμένα ps179,αλλά φαντάζομαι πως απλά δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα.Αν δεις ακόμη και στα μαθήματα που πιθανόν είχαν μείνει για Σεπτέμβρη δεν έχουν περαστεί οι βαθμολογίες.
Εγώ έκανα επίσης την εγγραφή μου και έχω την εξής απορία:Στην ''εγγραφή σε εξάμηνο'' η κατάσταση λέει ΟΚ.Ωστόσο,στη ''υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων'' στην κατάσταση γράφει αναμονή.Πρέπει απλά να περιμένω τη γραμματεία να ''εγκρίνει'' τη δήλωση μου και να αλλάξει η κατάσταση σε οκ,ή έκανα κάτι λάθος και φαίνεται η δήλωση μου να έχει μείνει στη μέση?Επίσης στη δήλωση μαθημάτων δίνει την επιλογή της εκτύπωσης,είναι υποχρεωτικό να το εκτυπώσουμε?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 22 Δεκ 2013 2:47 am

ps179 έγραψε:Έκανα την αίτηση εγγραφής αλλά στα στοιχεία σπουδαστή δεν έχει εμφανίσει τα μαθήματα του νέου εξαμήνου που δήλωσα ... Να υποθέσω απλά δεν έχουν περαστεί ακόμη ;;;

Τα μαθήματα που δήλωσες θα εμφανιστούν στα στοιχεία φοιτητή αφότου λήξει η προθεσμία των εγγραφών.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ps179 » Κυρ, 22 Δεκ 2013 1:44 pm

Jiggly δειν ειναι απαραιτητο να εκτυπωσεις τη δηλωση μαθηματων εκτος αν το επιθυμεις ...
λογικα η γραμματεια θα εγκρινει καποια στιγμη τις αιτησεις εγγραφης ισως μετα το περας της προθεσμιας οποτε θα αλλαξει η κατασταση στν αιτηση σου ... αφου σου βγαζει οκ στην εγγραφη δεν νομιζω να εχεις κανει καποιο λαθος εσυ
Άβαταρ μέλους
ps179

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Πέμ, 02 Ιαν 2014 12:38 am

Αύριο, Πέμπτη 2/1, είναι ανοιχτές οι τράπεζες?
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες