Merde, σου λεω ενα συνολο αποδεκτο που καταλαβαινουμε οτι οχι απλα δεν "λερωνει" τον τοιχο, αλλα και εχει πολιτικη αξια επειδη η πλειοψηφια ή καλυτερα ενα σεβαστο νουμερο κοσμου το αποδεχεται. Ε τωρα αμα ερθει και κολλησει αφισες η ΧΑ μεσα στη σχολη αυτο δεν ειναι υποκειμενικο οτι η γκρουπα αυτη ανηκει εξω απο τα ορια της πολιτικης μας ζωης! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Αντιθετα αλλοι ειναι μεσα στα ορια και για αυτο σου ειπα για ενα συνολο. Δεν καθοριζεται το συνολο απο τις δικες μου επιθυμιες, υπαρχει αντικειμενικα. Η καθε παραταξη μπορει να εχει χωρο για τον εαυτο της, η καθε φοιτητικη προσπαθεια (mqn φαση) να φαινεται και αυτη στους τοιχους, δεν διαφωνω καθολου, ε και οτι αλλη αφισα-διαφημιστικο για παρτυ γενικως, εκδρομες ταξιδιωτικων γραφειων, μαθηματα autocad κλπ να εχει διακριτικη παρουσια, οχι και ταπετσαριες (ειναι θεμα ιεραρχησης).
Ε για τον ...Βερτη, επειδη και εγω δεν μπορω να κατεβασω του αλλου τις αφισες για αυτο δεν το κανω. Αλλα επειδη δεν μπορω, οχι γιατι "κρατιεμαι"! Θεωρητικα μια μερα θα ειναι πολιτικα απαραδεκτο, ηθικα μη ανεκτο, να κανει καποιος τετοια πολιτικη και να εχει τετοιο παρελκυστικο στιγμα προς τα εξω. Τοτε, αν το επιτρεπει η δημοκρατικη μας συνειδηση, θα καταδικαστουν και θα κατεβουν. Αλλα αφου δεν το επιτρεπει η δημοκρατικη συνειδηση των εξω ενω η δικια μου συνειδηση το επιτρεπει, για αυτο παω πασο, για να μη χασω και εγω τη δημοκρατικη μου συνειδηση στη συμπεριφορας μου απεναντι στους αλλους. Πεποιθηση μου ειναι πως καποια μερα αυτο θα αλλαξει, και η δημοκρατικη μας συνειδηση θα ανεβει στη σταθμη της επεμβασης στην αφισα του καθε Βερτη στο αυριο, οπως ξερω οτι θα γινει επεμβαση στην αφισα της ΧΑ στο σημερα, γιατι πλεον δεν θα εκπροσωπει τιποτα το πολιτικα αληθινο, μαλλον ουτε και το μουσικα αληθινο.
Για τις ταπετσαριες σου απαντησα πως τις δεχομαι (αρα ας το ληξουμε σαν διαφωνια μας). Δεν βλεπω "μετρο" το οποιο συντομα να μη γινεται "σταγονομετρο". Οσο δε βλεπω οτι αρκετος κοσμος της εχει εξορισει απο το κεφαλι του ως μορφη πολιτικης εκφρασης, συντομα η ταπετσαρια θα γινει αρνητικη οχι ως
μορφη πολιτικης εκφρασης, αλλα και ως μορφη
πολιτικης εκφρασης. Δεν μελλοντολογω, μπορω και να σου το εξηγησω το πως θα φτασουμε εκει (σαν εναρκτηρια σκεψη, υπολογισε πως αν η εγνοια μας σημερα μπορει να ειναι ..οι αφισες, σκεψου το τι μπορει να ειναι αυριο!)
Τελος, τελικα οπως το λες, δεν ειμαι εξουσια (μα απεναντι σε ποιον;;; ), ειμαι ιδιοκτησια! Αυτο δεν το δεχομαι, δεν ειμαι ιδιοκτητης του χωρου, τον οικειοποιουμαι βαση της πολιτικης μου σημασιας και ανταναλασης, η οποια ειναι και δημοκρατικα αναγνωρισμενη/ελεγμενη απο 1 σωρο διαδικασιες (δεν θεωρω τον κοσμο ΤΟΣΟ βλακα, ωστε να μην εχει καταλαβει -υποτιθεται..- οτι θιγεται το συμφερον του με τις αφισες. Ειπαμε ad populum, ad populum αλλα μην το σκιζουμε! Συμφωνω amfisvitias). Και τους οικειοποιουμαι και δεν τους ιδιοποιουμαι, οχι μονο γιατι δεν εχω συμβολαιο ιδιοκτησιας για αυτους, αλλα γιατι αν ο κοσμος κατω απο δημοκρατικες προυποθεσεις θελει να μου αφαιρεσει το χωρο, θα το κανει και θα το πετυχει! Και δεν το εννοω σε ενα μακρυ μελλον, οπου οι παραταξεις θα ειναι πληρως αποδυναμωμενες για την πολιτικη τους σημασια για να σε ξεγελασω. Ας γινει και επιδικο στο σημερα για τις "τοοοσες αφισες", μονο που φανταζομαι οτι οσοι προτεινουν περιορισμο στην αφισα, θα περασουν στο αλλο ακρο να βλεπουν φαντασματα, οτι "ειναι παλι πολλες"! Αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να κανεις τον εισαγγελεα-λαικο "ηρωα" (για ποιο κατορθωμα αραγε; ) που θα βαλλει κατα το δικαιο του ποθεν εσχες στις ..αφισες... Ε ΕΛΕΟΣ...χαχα

καντο!
Τα παμε merde.. απαντα εσυ, αλλα εγω λεω να το κλεινω το ζητημα. Διαφωνουμε!