Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

εξω οι αφισες των κομματων απο το πανεπιστημιο?

ναι
90
78%
οχι
22
19%
δεν ξερω
3
3%

Σύνολο ψήφων : 115

Re: Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Δημοσίευσηαπό 3 » Σάβ, 30 Ιαν 2010 7:32 pm

ingenieurin26 έγραψε:Πληροφοριακά, κανείς δεν κάθεται να διαβάζει τόσο μακροσκελείς δημοσιεύσεις....
Καλυτερα! Εξεταστικη εχουμε, να διαβαζετε τα μαθηματα σας!!! :D :D

Παρεπιπτοντως μια φορα για πλακα λεγαμε ποσο γαματο θα ηταν αντι για αφισες και ιστοριες να προβαλλαμε με προτζεκτορα ή σε ενσωματωμενες οθονες στον τοιχο τις εικονες που θελαμε! Και καθε μερα να βαζαμε και κατι διαφορετικο ετσι για να σπαει η μονοτονια. Wall-paper no more. Αλλα δεν γινεται ευκολα αφου ουτε οθονες μπαινουν, και με προτζεκτορα στα διαλλειματα θα φωτιζε τον κοσμο στο διαδρομο! Σε ενα επομενο τεχνολογικο ομως μελλον..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Σάβ, 30 Ιαν 2010 9:39 pm

Οπως προλογησα, απανταω "κυριοτερα στο αισθητικο κομματι" για αυτο ανελυσα και τη χημεια του τοιχου με την αφισσα κλπ κλπ. Και αυτο σημαινει πως απανταω για μια δοσμενη ποικιλια αφισων συνηθεις και σχετικως αποδεκτες.

Φίλε 3, δεν μπορούμε να οριοθετούμε "τι είναι αποδεκτό" και "τι δεν είναι" όταν μιλάς γενικώς για κάποιο θέμα θεωρητικά. Εισάγεις ένα υποκειμενικό "αξιακό" κριτήριο (οι αφίσες με μεγάλο πολιτικό βάρος δεκτές, οι πιο απολιτίκ αφίσες μη-δεκτές) το οποίο είναι αυθαίρετο έως και επικίνδυνο - ποιός ορίζει ποιά αφίσα "μετράει"; Εσύ; Εγώ; Η πλειοψηφία που απορρίπτεις; Εάν εισάγεις κάτι τόσο υποκειμενικό στο επιχείρημά σου τότε αυτό καταρρέει κάτω από τη διαφορετική οπτική του καθενός μας.

Όταν μιλάμε για αφίσες, είτε ως περιεχόμενο είτε ως αισθητική παρέμβαση, μιλάμε για το σύνολο όλων των αφίσων, για την αφίσα γενικώς ως μέσο έκφρασης. Και εγώ γουστάρω τις δικές σας αφίσες και τα αφιερώματα στο Δεκέμβρη που κάνετε πιο πολύ από το Βέρτη, αλλά δεν μπορώ να πω "ξέρεις, ο Βέρτης κατεβαίνει, αυτά μένουν, γιατί έτσι γουστάρω". Όταν δικαιώνεις τις αφίσες τόσο θερμά, τις δικαιώνεις όλες. Όχι μόνο τις δικές σου.

Αντίστοιχα, όταν κριτικάρουμε τις αφίσες, τις κριτικάρουμε ως σύνολο. Ειδικότερα, κριτικάρουμε τη νοοτροπία των ταπετσαριών και όχι την αφισοκόλληση μεμονωμένων αφισών. Αυτό δεν εννοείτε να καταλάβετε και επιχειρηματολογείτε είτε επιθετικά (κοίτα, και εσείς κολλήσατε πέντε αφίσες) είτε υπερ-θεωρητικά.

Τώρα, επιμένω ότι οι ταπετσαρίες είναι μία υπερβολική μορφή προπαγάνδισης των ιδεών σας, η οποία αποτελεί εναλλαγή εξουσίας. Ναι ρε φίλε 3, εσύ και το σχήμα σου ΕΙΣΑΙ εξουσία όταν καταλαμβάνεις ως κυριαρχικό θηλαστικό την περιοχούλα σου για να την γεμίσεις με αφισούλες ως άλλος δυνατός μαμιάς. Αυτή η περιοχή είναι το εφαλτήριο της προπαγάνδας σου-εκεί δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ άλλος να εκφραστεί, απλά και μόνο επειδή η περιοχούλα σου ανήκει. Αντίθετα, ο τόσο "μισητός" για σένα καθαρός τοίχος δεν αποτελεί προπαγανδιστική έκφραση του κράτους, αλλά απλά έναν κενό καμβά που εν δυνάμει γίνεται ΔΙΚΗ σου περιοχή. Απλά και με όρους ιδιοκτησιακούς λοιπόν, είσαι μία εξουσία, όπως κάθε παράταξη που καβατζώνει περιοχές, τις γεμίζει αφίσες, και τις υπερασπίζεται λες και τους ανήκει.

Πληροφοριακά, κανείς δεν κάθεται να διαβάζει τόσο μακροσκελείς δημοσιεύσεις....

Δικαίωμά σου να τις διαβάζεις. Δικαίωμά σου και να μην τις διαβάζεις. Το "εγώ" από το "κανείς" βέβαια, εκτός αν έχεις illusions of grandeur, απέχει αρκετά ξέρεις. ;)
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 31 Ιαν 2010 6:48 am

Merde, σου λεω ενα συνολο αποδεκτο που καταλαβαινουμε οτι οχι απλα δεν "λερωνει" τον τοιχο, αλλα και εχει πολιτικη αξια επειδη η πλειοψηφια ή καλυτερα ενα σεβαστο νουμερο κοσμου το αποδεχεται. Ε τωρα αμα ερθει και κολλησει αφισες η ΧΑ μεσα στη σχολη αυτο δεν ειναι υποκειμενικο οτι η γκρουπα αυτη ανηκει εξω απο τα ορια της πολιτικης μας ζωης! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Αντιθετα αλλοι ειναι μεσα στα ορια και για αυτο σου ειπα για ενα συνολο. Δεν καθοριζεται το συνολο απο τις δικες μου επιθυμιες, υπαρχει αντικειμενικα. Η καθε παραταξη μπορει να εχει χωρο για τον εαυτο της, η καθε φοιτητικη προσπαθεια (mqn φαση) να φαινεται και αυτη στους τοιχους, δεν διαφωνω καθολου, ε και οτι αλλη αφισα-διαφημιστικο για παρτυ γενικως, εκδρομες ταξιδιωτικων γραφειων, μαθηματα autocad κλπ να εχει διακριτικη παρουσια, οχι και ταπετσαριες (ειναι θεμα ιεραρχησης).

Ε για τον ...Βερτη, επειδη και εγω δεν μπορω να κατεβασω του αλλου τις αφισες για αυτο δεν το κανω. Αλλα επειδη δεν μπορω, οχι γιατι "κρατιεμαι"! Θεωρητικα μια μερα θα ειναι πολιτικα απαραδεκτο, ηθικα μη ανεκτο, να κανει καποιος τετοια πολιτικη και να εχει τετοιο παρελκυστικο στιγμα προς τα εξω. Τοτε, αν το επιτρεπει η δημοκρατικη μας συνειδηση, θα καταδικαστουν και θα κατεβουν. Αλλα αφου δεν το επιτρεπει η δημοκρατικη συνειδηση των εξω ενω η δικια μου συνειδηση το επιτρεπει, για αυτο παω πασο, για να μη χασω και εγω τη δημοκρατικη μου συνειδηση στη συμπεριφορας μου απεναντι στους αλλους. Πεποιθηση μου ειναι πως καποια μερα αυτο θα αλλαξει, και η δημοκρατικη μας συνειδηση θα ανεβει στη σταθμη της επεμβασης στην αφισα του καθε Βερτη στο αυριο, οπως ξερω οτι θα γινει επεμβαση στην αφισα της ΧΑ στο σημερα, γιατι πλεον δεν θα εκπροσωπει τιποτα το πολιτικα αληθινο, μαλλον ουτε και το μουσικα αληθινο.

Για τις ταπετσαριες σου απαντησα πως τις δεχομαι (αρα ας το ληξουμε σαν διαφωνια μας). Δεν βλεπω "μετρο" το οποιο συντομα να μη γινεται "σταγονομετρο". Οσο δε βλεπω οτι αρκετος κοσμος της εχει εξορισει απο το κεφαλι του ως μορφη πολιτικης εκφρασης, συντομα η ταπετσαρια θα γινει αρνητικη οχι ως μορφη πολιτικης εκφρασης, αλλα και ως μορφη πολιτικης εκφρασης. Δεν μελλοντολογω, μπορω και να σου το εξηγησω το πως θα φτασουμε εκει (σαν εναρκτηρια σκεψη, υπολογισε πως αν η εγνοια μας σημερα μπορει να ειναι ..οι αφισες, σκεψου το τι μπορει να ειναι αυριο!)

Τελος, τελικα οπως το λες, δεν ειμαι εξουσια (μα απεναντι σε ποιον;;; ), ειμαι ιδιοκτησια! Αυτο δεν το δεχομαι, δεν ειμαι ιδιοκτητης του χωρου, τον οικειοποιουμαι βαση της πολιτικης μου σημασιας και ανταναλασης, η οποια ειναι και δημοκρατικα αναγνωρισμενη/ελεγμενη απο 1 σωρο διαδικασιες (δεν θεωρω τον κοσμο ΤΟΣΟ βλακα, ωστε να μην εχει καταλαβει -υποτιθεται..- οτι θιγεται το συμφερον του με τις αφισες. Ειπαμε ad populum, ad populum αλλα μην το σκιζουμε! Συμφωνω amfisvitias). Και τους οικειοποιουμαι και δεν τους ιδιοποιουμαι, οχι μονο γιατι δεν εχω συμβολαιο ιδιοκτησιας για αυτους, αλλα γιατι αν ο κοσμος κατω απο δημοκρατικες προυποθεσεις θελει να μου αφαιρεσει το χωρο, θα το κανει και θα το πετυχει! Και δεν το εννοω σε ενα μακρυ μελλον, οπου οι παραταξεις θα ειναι πληρως αποδυναμωμενες για την πολιτικη τους σημασια για να σε ξεγελασω. Ας γινει και επιδικο στο σημερα για τις "τοοοσες αφισες", μονο που φανταζομαι οτι οσοι προτεινουν περιορισμο στην αφισα, θα περασουν στο αλλο ακρο να βλεπουν φαντασματα, οτι "ειναι παλι πολλες"! Αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να κανεις τον εισαγγελεα-λαικο "ηρωα" (για ποιο κατορθωμα αραγε; ) που θα βαλλει κατα το δικαιο του ποθεν εσχες στις ..αφισες... Ε ΕΛΕΟΣ...χαχα :D καντο!

Τα παμε merde.. απαντα εσυ, αλλα εγω λεω να το κλεινω το ζητημα. Διαφωνουμε!
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Παρ, 26 Μαρ 2010 8:49 pm

αυτη την βδομαδα υπηρχε συνεργειο στη σχολη και καθαριζε τους τοιχουσ απο τισ αφισες... και την επομενη μερα ηρθαν καποιοι απο μεγαλη παραταξη και κολλησαν καινουργιες (στη γραμματεια)!!!! ελεος!!!! το θεαμα ειναι απαραδεκτο, αντιαισθητικο και πρωτογονο να διαλαλειτε την πραματεια σας(εκδηλωσεις, κινητοποιησεις κλπ) και να καταστρεφεται την εμφανιση και το περιβαλλοντα χωρο της σχολης... θα προτιμουσα να υπαρχει ενας ειδικος χωρος οπου καθε παραταξη θα μπορει να αναρτησει ο,τι θελει (ο καθενας θα εχει το δικο του που θα ειναι ιδιος σε εκταση με τουσ υπολοιπους)... ετσι θα ηταν καλυτερο να αναρτηθουν στη θεση τους αλλες αφισες και πινακες με θεματα τις σχολης(κτιρια, κατοψεις κλπ).. ακομα και καποιο εμπνευσμενο γκραφιτι με καποιο θεμα(περιβαλλον, ασυλο) θα στολιζε τη σχολη κατα τη γνωμη μου ... αν μη τι αλλο θα φαμε τουλαχιστιν 5 χρονια απο τη ζωη μας εκει μεσα.... ασ φροντισουμε λιγο το χωρο
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό PSW » Σάβ, 27 Μαρ 2010 2:39 pm

Φιλε μου στο τμημα που εγινε την προηγουμενη τριτη,συζητηθηκε το θεμα των Γκραφιτι στους τοιχους της σχολης. Αυτα που ακουσαμ απο τους καθηγητες δεν υπηρχαν....ακουσαμε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν πουθενα στο χωρο και να παρουμε για αυτο ποινικα μετρα,οτι ριχνουν το κυρος της σχολης,το εντελως κουλο (που βεβαια ακουστηκε απο την τρομερη πρωην προεδρο και νυν υποψηφια πρυτανη(βοηθεια!!!)) οτι υπαρχει ερευνα που αποδεικνυει οτι στις περιοχες οπου γινονται γκραφιτι ειναι αυξημενα τα επιπεδα παραβατικοτητας...οτι ποιο τραγικο μπορουσαμε να ακουσουμε. Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι οποιος τα λεει αυτα, ειναι απο το φοβο του να δει πραγματικα τι ειναι η κοινωνια μας και προσαπθει μεσω διοικητικων μετρων να επιβαλλει πραγματα. Ομως η ιστορια εχει δειξει οτι δεν πανε ετσι τα πραγματα...ας κατεβουνε οι κυριοι καθηγητες να συζητησουν με αυτα τα παιδια. Ας βαλουν λιγο χρωμα επιτελους στη ζωη τους και ας βγουνε απο τους ασχημους,ανεκφραστους και ακοινωνιτους 4τοιχους του γραφειου τους. Πιστευω οτι μονο τοτε θα μπορεσουν να προσφερουν πραγματικη επιστημη,μονο τοτε θα μπορεσουν να καταλαβουν ενα ουσιαστικο ρολο στην κοινωνια και αντιληφθουν τι παει να πει δημοκρατια.....
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 27 Μαρ 2010 2:44 pm

Ο/Η MAKIA182 δεν αναφέρθηκε στα γκράφιτι αλλά στις αφίσες (προφανώς του ΚΚΕ).
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό music » Σάβ, 27 Μαρ 2010 3:22 pm

PSW έγραψε:Φιλε μου στο τμημα που εγινε την προηγουμενη τριτη,συζητηθηκε το θεμα των Γκραφιτι στους τοιχους της σχολης. Αυτα που ακουσαμ απο τους καθηγητες δεν υπηρχαν....ακουσαμε οτι δεν πρεπει να υπαρχουν πουθενα στο χωρο και να παρουμε για αυτο ποινικα μετρα,οτι ριχνουν το κυρος της σχολης,το εντελως κουλο (που βεβαια ακουστηκε απο την τρομερη πρωην προεδρο και νυν υποψηφια πρυτανη(βοηθεια!!!)) οτι υπαρχει ερευνα που αποδεικνυει οτι στις περιοχες οπου γινονται γκραφιτι ειναι αυξημενα τα επιπεδα παραβατικοτητας...οτι ποιο τραγικο μπορουσαμε να ακουσουμε. Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι οποιος τα λεει αυτα, ειναι απο το φοβο του να δει πραγματικα τι ειναι η κοινωνια μας και προσαπθει μεσω διοικητικων μετρων να επιβαλλει πραγματα. Ομως η ιστορια εχει δειξει οτι δεν πανε ετσι τα πραγματα...

Δηλαδή, εσύ λες πως όποιος θεωρεί άσχημα τα γκράφιτι στους τοίχους και πιστεύει πως αυτή η εικόνα δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητική για τη σχολή μας και κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα, ουσιαστικά προσπαθεί να χειραγωγήσει τους φοιτητές και κατ' επέκταση και τους πολίτες???

PSW έγραψε:ας κατεβουνε οι κυριοι καθηγητες να συζητησουν με αυτα τα παιδια. Ας βαλουν λιγο χρωμα επιτελους στη ζωη τους και ας βγουνε απο τους ασχημους,ανεκφραστους και ακοινωνιτους 4τοιχους του γραφειου τους. Πιστευω οτι μονο τοτε θα μπορεσουν να προσφερουν πραγματικη επιστημη,μονο τοτε θα μπορεσουν να καταλαβουν ενα ουσιαστικο ρολο στην κοινωνια και αντιληφθουν τι παει να πει δημοκρατια.....

Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη αυτή για το πώς ορίζεται ο επιστημονας στην κοινωνία: Είναι αυτός που δεν έχει πρόβλημα να γεμίζουν οι τοίχοι της σχολής με την κάθε (ημιτελή πολλές φορές) μπουρδίτσα του καθενός?! Δεν αναφέρομαι ούτε στις αφίσες των παρατάξεων (που και ως προς αυτό έχω ένσταση) ούτε σε κάποια όμορφα γκράφιτι που εμφανίζονται ενίοτε στη σχολή - αναφέρομαι καθαρά στα γκράφιτι-μουτζούρες που κοσμούν τους τοίχους της σχολής μας. Και μη μου πεις ότι είναι αισθητική παρέμβαση για τη βελτίωση του χώρου ή ότι μας κάνουν "πιο επιστήμονες"!

Και, τέλος, πόσο περισσότερα "πράγματα επιβάλλει" (χρησιμοποιώ δικές σου εκφράσεις) η "τρομερή πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφια πρύτανης(βοήθεια!!!)" όταν αποδοκιμάζει αυτήν την κατάσταση από τον κάθε τυπά που έρχεται και κοτσάρει το συνθηματάκι του στον τοίχο ενος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ??
music Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 27 Μαρ 2010 3:40 pm

Εγώ πιστεύω ότι το όλο θέμα αντιμετωπίζεται από τους περισσότερους αναλογικά με το ποιός γράφει το γκράφιτι ή κολλάει την αφίσα. Αμα πάω εγώ ο πρώτος τυχών και γράψω ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ ΕΝΩΣΙΣ 21 πχ θα μου πούνε (και με το δίκιο τους) αυτός εδώ είναι γραφικός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και δίκιο θα έχουν. Αμα πάει ο οποιοσδήποτε που εκπροσωπεί μια παράταξη που θα πάει να γράψει τους τοίχους ή να κολλήσει αφίσες με περιεχόμενο μια πορεία ή οτιδήποτε αλλο την εκφράζει είναι αποδεκτό. Συμπέρασμα ας αποφασίσουμε τί θέλουμε. Εγώ προσωπικά αυτόν τον αφισσοπόλεμο δεν τον γουστάρω. Και τα γκράφιτι που είναι εντελώς αντιαισθητικά. Είχαμε ειδικό όμιλο στο σχολείο και έχω δει κατί πραγματικά έργα τέχνης χωρίς υπερβολή και πλάκα. Μακάρι αν υπάρχουν γκράφιτι να ναι τουλάχιστον λίγο καλαίσθητα. Όταν όλοι αποφασίσουμε τι θέλουμε τότε μπορούμε να κρίνουμε (στο μέτρο του δυνατού παντα) τους υπεύθυνους από όλες τις μεριές φοιτητές καθηγητές κλπ.
Υ.Γ. Πρέπει όπως προέγραψα στο τόπικ να αποφασιστούνε και μέρη εντελώς καθαρά από αφίσες. Τόσο δύκολο είναι?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 27 Μαρ 2010 3:43 pm

music έγραψε:Είναι αυτός που δεν έχει πρόβλημα να γεμίζουν οι τοίχοι της σχολής με την κάθε (ημιτελή πολλές φορές) μπουρδίτσα του καθενός?!

Fashion police για τα γκράφιτι δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε :lol: .Όπως κάθε μορφή τέχνης,έτσι και το γκράφιτι είναι εντλώς ελέυθερο και καθαρά υποκειμενικό ως προς τα κριτήρια ομορφιάς και την αισθαντικότητά του.Προσωπικά είμαι διατεθιμένος να πληρώσω το τίμημα της ''μπουρδίτσας'' αν για κάθε δέκα ''μπουρδίτσες'' μπορώ να δω ένα καλό γκράφιτι να κοσμεί έναν κατά τ'άλλα γκρίζο-αδιάφορο τοίχο.
music έγραψε:Και, τέλος, πόσο περισσότερα "πράγματα επιβάλλει" (χρησιμοποιώ δικές σου εκφράσεις) η "τρομερή πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφια πρύτανης(βοήθεια!!!)" όταν αποδοκιμάζει αυτήν την κατάσταση από τον κάθε τυπά που έρχεται και κοτσάρει το συνθηματάκι του στον τοίχο ενος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ??

Νομίζω ότι η ειρωνεία του PSW για το συγκεκριμένο άτομο αναφέρεται στη συσχέτιση των γκράφιτι με τα υψηλά επίπεδα παραβατικότητας σε κάποιες περιοχές.Ένα επιχείρημα που σε συνδυασμό με το άλλο(''τα γκράφιτι ρίχνουν το κύρος της σχολής'') προκαλεί μόνο γέλιο.Το κύρος της σχολής όλοι ξέρουμε πότε υποβαθμίζεται.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Σάβ, 27 Μαρ 2010 5:39 pm

lybe33 έγραψε:
music έγραψε:Είναι αυτός που δεν έχει πρόβλημα να γεμίζουν οι τοίχοι της σχολής με την κάθε (ημιτελή πολλές φορές) μπουρδίτσα του καθενός?!

Fashion police για τα γκράφιτι δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε :lol: .Όπως κάθε μορφή τέχνης,έτσι και το γκράφιτι είναι εντλώς ελέυθερο και καθαρά υποκειμενικό ως προς τα κριτήρια ομορφιάς και την αισθαντικότητά του.Προσωπικά είμαι διατεθιμένος να πληρώσω το τίμημα της ''μπουρδίτσας'' αν για κάθε δέκα ''μπουρδίτσες'' μπορώ να δω ένα καλό γκράφιτι να κοσμεί έναν κατά τ'άλλα γκρίζο-αδιάφορο τοίχο.
music έγραψε:Και, τέλος, πόσο περισσότερα "πράγματα επιβάλλει" (χρησιμοποιώ δικές σου εκφράσεις) η "τρομερή πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφια πρύτανης(βοήθεια!!!)" όταν αποδοκιμάζει αυτήν την κατάσταση από τον κάθε τυπά που έρχεται και κοτσάρει το συνθηματάκι του στον τοίχο ενος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ??

Νομίζω ότι η ειρωνεία του PSW για το συγκεκριμένο άτομο αναφέρεται στη συσχέτιση των γκράφιτι με τα υψηλά επίπεδα παραβατικότητας σε κάποιες περιοχές.Ένα επιχείρημα που σε συνδυασμό με το άλλο(''τα γκράφιτι ρίχνουν το κύρος της σχολής'') προκαλεί μόνο γέλιο.Το κύρος της σχολής όλοι ξέρουμε πότε υποβαθμίζεται.

053783.png
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες