giorikas έγραψε:1) το πανεπιστημιο δεν ειναι επιχειρηση, ειναι δημοσιος οργανισμος που ανηκει κ σε μενα ως πολιτη κ εχω λογο
2)δεν ειναι αποφαση των διοικουντων του πολυτεχνειου αλλα μιας κυβερνησης που παρεκαμψε την γνωμη των διοικουντων αρα ναι ειναι ετσιθελικο και φασιστικο
3) εκανα ενα σχολιο αναφορικα με την ποιοτητα της συζητησης, εσυ μου απαντησες γι αυτο κ σου ανταπαντησα, μια χαρα αντικειμενικος ειμαι, μην προσπαθεις να με χρωματισεις καπως
4) θα θελα ειλικρινα να μαθω που δεν σε σεβαστηκα
1)Το Πανεπιστήμιο είναι ένα ίδρυμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η διοίκησή του γίνεται με όρους φιλόπτωχου.
2) Οι εργαζόμενοι δεν διοικούν το πανεπιστήμιο, είναι υπάλληλοι. Οι υπάλληλοι πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους και μέσα σε αυτές δεν είναι σίγουρα η διοίκηση. Γι αυτό πληρώνονται άλλοι, οι οποίοι ταυτόχρονα ελέγχονται από αυτόν που δίνει τα λεφτά, δηλαδή από εμάς μέσω της κυβέρνησης που μας εκπροσωπεί. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος τους ή οι αποφάσεις τους, όταν γίνουν εκλογές τους αλλάζεις.
3-4) Θεωρώ οτι η ποιότητα έπεσε χωρίς δικιά μου υπαιτιότητα αλλά οκ. Το κομμάτι για τον σεβασμό, σαφώς και δεν πήγαινε προς τα εσένα, αλλά προς τον παραπάνω προβοκάτορα.
@gousia
Tο τι σημαίνει δημόσιο πανεπιστήμιο το έγραψα παραπάνω. Μπορείς σαφώς να διαφωνείς. Αν εσύ δεις κάποιον να βανδαλίζει σκόπιμα κατ' επανάληψη και χωρίς λόγο(που και αυτό απαγορεύεται) την δημόσια περιουσία, την δικιά μας περιουσία και δεν αντιδράσεις, τι να σου πω... Μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι για την πρόοδο του συστήματος αλλά για την κατάρρευσή του, όποτε και έχουμε ριζική διαφωνία.Πάντως οι νόμοι είναι οι κανόνες συμβίωσής μας και αν δεν προτίθεστε να τους τηρήσετε, καλύτερα να σηκωθείτε και να πάτε κάπου αλλού που θα σας αρέσει περισσότερο. Εγώ θα αντιδράσω και επειδή δεν πληρώνομαι για να προστατεύω την δημόσια περιουσία , θα απευθυνθώ σε αυτόν που πληρώνεται γι αυτόν τον λόγο και θα απαιτήσω να κάνει σωστά την δουλειά του.