Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Πέμ, 17 Οκτ 2013 7:29 pm

+1
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Πέμ, 17 Οκτ 2013 7:46 pm

Jakarta έγραψε:+1

+1 :lol:
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Πέμ, 17 Οκτ 2013 8:15 pm

bulldog85 έγραψε:Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των φοιτητών απο τους δαπίτες που θέλουν να μην χαλάσουν χατήρι στο μπαμπά-Σαμαρά και να χρησιμοποιησούν αθέμιτα μέσα για να πετύχουν το σκοπό τους και από την αλλη τα συριζόπουλα που κοιτάνε και καλά το καλό του ΕΜΠ αλλά σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο χωρίς να έχουν προτάσεις για λύση(ή μάλλον εχουν λύση:να παραμείνουμε το σπάταλο κράτος του πασοκ).Η αλήθεια πονάει...

Κάτι μου λέει ότι δεν έχει νόημα να κατηγορείς ιδιαίτερα ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Η περίοδος μάλλον θα μείνει στην Ιστορία ως η εποχή της "Μεγάλης Σφαλιάρας". Έτρωγε η Ελλάδα επί 20ετία/30ετία δανεικά από τους ξένους, στρογγυλοκάθισε, δεν ήξερε καν τι σημαίνει δημόσιο χρέος και ομόλογα (σήμερα γίναμε όλοι experts) και έφαγε στο τέλος μια μεγάλη σφαλιάρα και όλοι τρέχουν πάνω κάτω δυναμώνοντας τη φωνή της υπάρχουσας ιδεολογίας τους (η παγκόσμια κρίση δε βοήθησε, αλλά ήμασταν οριακά, άλλοι δεν ήταν).
Mechalis

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Πέμ, 17 Οκτ 2013 8:21 pm

eleni.z έγραψε:
Jakarta έγραψε:+1

+1 :lol:

δεν καταλαβαίνω το αστείο που είναι
Jakarta

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Πέμ, 17 Οκτ 2013 8:34 pm

Όχι μωρέ έκανα +1 ,στο +1 σου για το σχόλιο του bulldog.Γιατί κι εγώ συμφωνούσα με αυτά που γραφει
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό bulldog85 » Πέμ, 17 Οκτ 2013 8:52 pm

Mechalis έγραψε:
bulldog85 έγραψε:Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των φοιτητών απο τους δαπίτες που θέλουν να μην χαλάσουν χατήρι στο μπαμπά-Σαμαρά και να χρησιμοποιησούν αθέμιτα μέσα για να πετύχουν το σκοπό τους και από την αλλη τα συριζόπουλα που κοιτάνε και καλά το καλό του ΕΜΠ αλλά σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο χωρίς να έχουν προτάσεις για λύση(ή μάλλον εχουν λύση:να παραμείνουμε το σπάταλο κράτος του πασοκ).Η αλήθεια πονάει...

Κάτι μου λέει ότι δεν έχει νόημα να κατηγορείς ιδιαίτερα ούτε τους μεν, ούτε τους δε. Η περίοδος μάλλον θα μείνει στην Ιστορία ως η εποχή της "Μεγάλης Σφαλιάρας". Έτρωγε η Ελλάδα επί 20ετία/30ετία δανεικά από τους ξένους, στρογγυλοκάθισε, δεν ήξερε καν τι σημαίνει δημόσιο χρέος και ομόλογα (σήμερα γίναμε όλοι experts) και έφαγε στο τέλος μια μεγάλη σφαλιάρα και όλοι τρέχουν πάνω κάτω δυναμώνοντας τη φωνή της υπάρχουσας ιδεολογίας τους (η παγκόσμια κρίση δε βοήθησε, αλλά ήμασταν οριακά, άλλοι δεν ήταν).

Δεν κατηγορώ κανένα..απλά έχω βαρεθεί τόσα χρόνια στη σχολή να παίζουν οι μεν και οι δε κομματικά παιχνίδια σε βάρος του ίδιου του Πολυτεχνείου..Ο χώρος του πανεπιστημίου είναι ένας χώρος δημιουργίας, γνώσης και έρευνας και έχει καταντήσει το μαγαζάκι της ΔΑΠ των ΕΑΑΚ και των άλλων παρατάξεων με συνέπεια να υποβαθμίζεται το κύρος του ΕΜΠ..
bulldog85

Δημοσίευσηαπό dima » Παρ, 18 Οκτ 2013 2:16 pm

+1
dima

Έτος εισαγωγής: 1999

Re: 15/10: Ψήσιμο - γλέντι για την οικονομική ενίσχυση των απεργών εργαζομένων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό dima » Παρ, 18 Οκτ 2013 2:23 pm

alienson έγραψε:
shoukar έγραψε:Μόνο εγώ βρίσκω γελοία την όλη κατάσταση? Για εξετάσεις, μαθήματα, έρευνα έχουμε κατάληψη. Για γλέντια έχουμε ανοικτή πρόσκληση.

ice92 έγραψε:Κι εμένα παράξενο μου ακούγεται. Γλέντι, προβολές ταινιών..
Δεν ταιριάζει καθόλου με κινητοποίηση κατά των μέτρων.. Υποτίθεται ότι οι εργαζόμενοι απεργούν για να πάρει πίσω τα μέτρα η κυβέρνηση (η οποία δεν έχω καταλάβει αν έχει κάτι να χάσει από τις απεργίες ούτως η άλλως, σε σχετική μου ερώτηση δε μου απάντησε κάποιος).
Όταν βλέπουν να οργανώνονται γλέντια και ψησίματα πως θα πάρουν στα σοβαρά την κινητοποίηση; Συγγνώμη κιόλας.. :?
Κοντεύω να πιστέψω πως άδικα χάνω το χρόνο απ' τα μαθήματα που δε γίνονται..
Υ.Γ. Μη με κράξετε.. :(

pakis έγραψε:Το ακούσαμε κι αυτό.. πότε θα ανοιξετε τα μάτια σας.. σας λένε απεργία και ξερογλύφεστε λες και βλέπετε μπωλ με προφιτερολ.
Το ότι συγγενικά πρόσωπα καθηγητών και αναπληρωτων έχου εισέλθει στο ΕΜΠ σαν διοικητικό προσωπικό δεν το έχει αναφέρει κανείς. Το ότι στην γραματεία βρίσκονται 10 άτομα καθημερινα και ξίνουν την παπάρα τους δεν ενοχλούσε κανένα. ΚΑΙ το ΕΜΠ είναι μια μικρογραφία του κρατους..
Καλά κοψίδια.

Επειδη δεν εχετε πατησει το κωλοποδο σας ουτε μιση φορα στην περιφρουρηση της απεργιας, δεν εχετε κατεβει( εδω και ενα μηνα καθε πεμπτη στο κεντρο) σε μια πορεια μαζι με τους ανθρωπους που απολυονται, δεν εχετε εστω κουβεντιασει με εναν απολυμενο του ΕΜΠ να δειτε γιατι σκατα κανουν απεργια, καλυτερα να τα σχολια για ανθρωπους που τουλαχιστον προσπαθουν και δεν καθονται στον καναπε τους πισω απο ενα πληκτρολογιο να ειναι πιο μαζεμενα....

Ξεκομπλεξαριστειτε, οι ανθρωποι δεν πληρωνονται εδω και ενα μηνα....αρα θελουν οικονιμικη ενισχυση(με οποιον τροπο μπορουμε)!
Αν ειστε απο αυτους που λενε οτι οι απεργοι του ΕΜΠ δεν εχουν δικιο, οταν θα απολυθει η μανουλα σας(εκτος και αν μιλαμε για αξιο διορισμο- η αλλιως "ειμαι στη ΝΔ") πρωτοι θα τρεχετε να αγοραζετε σουβλακια και μπυρες!

Ραντεβου απο βδομαδα στη σχολη!

Σημερα που πηγα στην σχολη μονο κατι ΕΑΑΚιτες ειδα στην πυλη να φτιαχνουν ενα πανο και στο αμφιθεατρο ηταν κατι παιδια που οταν με ειδαν μου μηλησαν λες και ειναι δικη τους ιδιοκτησια το ΕΜΠ. Που ειναι οι υπαληλοι που απεργουνε? Δεν αφηνετε τις μαλακιες λεω εγω και να μην μας λετε παπαριες, σρο τελος θα διωξουν οσουν ειναι να διωξουν και το μονο που θα μεινει ειναι ο χαμενος χρονος που ηταν κλειστο το ΕΜΠ
dima

Έτος εισαγωγής: 1999

Re: 15/10: Ψήσιμο - γλέντι για την οικονομική ενίσχυση των απεργών εργαζομένων ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 18 Οκτ 2013 4:43 pm

Dima για να μην τους αδικούμε αρκετοί ήταν στην συνέλευσή τους. Τώρα το ότι δεν ξεροσταλιάζουν συνεχώς στην πύλη δεν θα τους εγκαλέσουμε κιόλας....
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Παρ, 18 Οκτ 2013 6:37 pm

@Dima
Προτού γράψεις οτιδήποτε το αφοριστικό τουλάχιστον ενημερώσου. Σήμερα διεξήχθη παμπολυτεχνιακή συνέλευση. Για αυτό δεν είχε εργαζόμενους στις πύλες και ήμασταν όλοι στην πρυτανεία.
Άρα ή αφελής είσαι που δε φρόντισες πρώτα να ρωτήσεις κανέναν, ή το έκανες με δόλο, για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες