καλε ποια παραποίηση , απο πάνω είναι το μήνυμα σου , που μιλάς για καπελώματα και εκτεταμένους μονολόγους από τις παρατάξεις και οτι δεν εξουσιοδότησες κανενα να μιλά εκ μέρους σου κλπ. Τι να κάνω , να μη σου απαντήσω . Αφού ήμουν στη συζήτηση , τους άκουσα όλους , και βλέπω οτι δεν ισχύουν αυτά που περιγράφεις για μονολόγους-καπελωματα κλπ. Οκ βλέπω οτι δε συμπαθείς καμία από τις παρατάξεις που συμμετείχαν, (μπορεί να συμπαθείς ίσως κάποια άλλη που ενα χρόνο τώρα κρύβεται), αλλά η άνευ λόγου λασπολογία στους αριστερούς/ες που ήταν μέσα στη συζήτηση, δεν ωφελεί, και εγω προσωπικά δε θα τη δεχτώ κιόλας.
Τωρα το οτι μας λες ως πειστήρια οτι:
1) αυτός που μίλαγε τα διαβαζε από χαρτι (χαχαχαχαχα, τι λες ρε μηπως είχε και σκονακι)
2) "εμείς" Τωρα οτι μέτρησες και σου φάνηκαν πολλές οι φορές που ακουσες απο τα στόμα των παιδιων τη συγκεκριμένη προσωπικη αντωνυμία, είναι γελοίο επιχείρημα, που μόνο εσυ και ο Σαμαράς πράγματι χρησιμοποιείτε. Πάντως αυτό που ξέρω και γω και όσοι άλλοι συμμετείχαν είναι, οτι τα αιτήματα ήταν κοινά για όλους τους φοιτητές και όχι μόνο για τους αριστερούς , άρα δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να θίγεσαι.
3) Γίνεται μια συζήτηση με 80 άτομα αν θέλουν και 80 να μιλήσουν θα γίνει το χαος. Όπου σε γενικές γραμμές, τις προάλλες , καταφέραμε και έγινε μια πολυ υποδειγματική κουβέντα. Εσυ όμως από τους 80 , πάλι τους 8 αριστερούς που συμμετείχαν, κατηγορείς οτι διέκοπταν τη συζήτηση ενω μόνο σου λες οτι κιο Παντουβακης το έκανε .
Γενικά μου φαίνεται οτι ψάχνεις από κάπου να πιαστείς για να δείξεις οτι σου χαλάσαν το πρεστίζ της συζήτησης , αλλά τελος παντων , πάμε παρακάτω , γιατι μ' αυτα και μ' αυτά χάνεται η ουσία.
Να σου πω την αλήθεια, και γω δε συμφωνησα εκεινη τη στιγμη με την επιμονή αυτών για δεσμευση του κοσμήτορα για να κάνει εξεταστική δια ζώσης . Ουτως ή άλλως είναι μια δεσμευση που δεν πρόκειται να παρει, και να πει μόνος του οτι , κόντρα στη πρυτανεια και το υπουργείο , οι Πολ.Μηχ. θα κανουν εξετασεις απο κοντα. Μπορεί όμως ως κοσμήτορας να μεταφέρει στη σύγκλητο τον αναβρασμο που επικρατει, και να πιεσει η συγκλητος , να μη συναινεσει σε άλλη μια εξεταστική παρωδία. Οι φοιτητές ενα χρόνο με αυτή τη κατάσταση , έχουμε λησμονήσει την ιδιοτητα αυτή μας , και οι τηλεεξετάσεις λειτουργούν και αυτές εις βάρος των σπουδών μας. Το ξέρουμε οτι Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε εξετάσεις απο κοντά με όλα τα μέτρα και με ασφάλεια όπως το κάναμε και περυσι τον Ιούνη , αυτό ζητάμε. Εσυ αυτά τα βλέπεις ως ζητήματα "κεντρικης κυβερνητικής πολιτικής" για τα οποία οι φοιτητές δε πρέπει να έχουν λόγο. Με το σκεπτικό αυτό θα είμαστε μονιμα καταδικασμένοι τηλεφοιτητες , και το καλοκαίρι θα μας πουν πάλι , όλα καλά , ανοιγει η χώρα για να υποδεχτεί τουρίστες , και θα κατηγορεί εμας τη νεολαία οτι κάνουμε διασπορά στα Παν/μια. Βλέπεις εμείς οι φοιτητές δεν είμαστε το ίδιο με τους τουριστικού ομίλους για να μας κανει τη χάρη να επιστρέψουμε σταδιακά στις ζωές μας

.