Δημοψήφισμα για τα Κόμματα

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

εξω τα κομματα απο το πανεπιστημιο??

ναι
110
84%
οχι
18
14%
δεν ξερω
3
2%

Σύνολο ψήφων : 131

Re: Δημοψήφισμα για τα Κόμματα

Δημοσίευσηαπό airetikos » Σάβ, 30 Οκτ 2010 11:56 pm

1 Ασχολίαστο για το αν είμαι αναρχικός. Όποιος με ξέρει και όποιος ξέρει και Ελληνική ιστορία ειδικά καταλαβαίνει τι λεω.
2 Δεν με νοιάζει ποιος είναι ο βαρδινογιάννης γιατί ξέρω μονο τον τζίγκερ και τον καπετάνιο. και όσο για το ποιοί πολιτικοί αντίπαλοι είναι κολλητάρια ο κατάλογος είναι μακρύς. 3 ζεύγη ΓΑΠ-Σαμαράς, Βουλγαράκης-Χρυσοχοϊδης, Παπακωνσταντίνου-Μητσοτάκης (ο νεότερος). Και ναι δεν σε αγγίζει ούτε και εμένα αλλα δεν παύει να λέει κάτι ε?
3 Σιγά μην κολώσει ο Σαρκοζί. Εδώ λέει να μην χάσω το παιχνίδι με τους Γερμαναράδες τους τρελούς θα κολλήσει στο Γαλλικό λαό?
4 Όχι απλά δεν θα ζείς ούτε και οι απόγονοι 3ης και 4ης γενιάς σου δεν θα ζούνε. Κοινως με πιθανότητα>99% δεν θα χει ο απόγονος ούτε ένα φυσιογνωμικό χαρακτηριστικό σου (wow) από τη βιολογία-γενετική αυτό.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Κυρ, 31 Οκτ 2010 12:55 am

1 Γενικότερα το Έλληνας=Δεν αντέχει εξουσία και διάφορα άλλα τραγικά είναι πέρα για πέρα ***αριές.Τρανταχτή απόδειξη η σημερινή κατάσταση.
2 Λέει πολλά για το 87% των ΕΛλήνων.(πασοκ-ΝΔ-ΛΑΟΣ)
3 Αυτό θα το δούμε.
4 Ας ελπίσουμε πως όχι.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 31 Οκτ 2010 12:18 pm

1 Αυτα που λες εσυ μάλλον είναι... Δεν μπορείς να μου λες τρανταχτή απόδειξη την σημερινή κατάσταση (οπου και τώρα Γ...με το κράτος ασύστολα στην κάθε ευκαιρία) ενώ εγώ έχω για το δικό μου επιχείρημα ιστορία 2500+ χρόνων...
2 Συμφωνούμε σε αυτό
3 Όχι ΘΑ το δούμε. ΤΟ βλέπουμε.
4 Είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό που σου λέω λέξη προς λέξη.
airetikos

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 31 Οκτ 2010 12:57 pm

Παρακαλώ να μην είστε εριστικοί και ειρωνικοί ως προς τους συνομιλητές σας και μην ξεφεύγετε από το θέμα του topic

Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 31 Οκτ 2010 3:32 pm

cv07106 έγραψε:Αν εσύ βλέπεις το πατέρα σου ως πηγή χρήματος, και συνδικαλίζεσαι μαζί του επειδή τα έχει με το παραπάνω και το ξέρεις... είναι κρίμα...

Άστοχο και άκυρο επιχείρημα, το οποίο προσβάλει εσένα αν δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Πόσο κολλημένος-τυφλωμένος είσαι ρε συνάδελφε? Εντάξει με μισείς , αλλά χαλάρωσε και λίγο. Ένα παράδειγμα έφερα, το οποίο δεν είναι άστοχο.

Καταρχάς επειδή αναφέρθηκες σε μένα προσωπικά και αυτό δεν το δέχομαι, σου λέω ότι εγώ δε ζητάω χρήματα από τον πατέρα μου
1ον) γιατί είμαι υπότροφος ΙΚΥ (αν ξέρεις τι είναι αυτό) και
2ον) γιατί δουλέυω και ξέρω τι παίζει εκεί έξω.
Δεν έπρεπε κανονικά να τα πω αυτά , αλλά είναι απαράδεκτο το να γίνονται προσωπικές επιθέσεις, ειδικά από τη στιγμή που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τι λέμε.
Ψάξε στο λεξικό να δεις τι σημαίνει η λέξη συνδικαλισμός , για να δούμε ποιος προσβάλει ποιον και ποιος δεν ξέρει τι λέει εδώ μέσα.

Και δε σε πρόσβαλα συνάδελφε, όπως έκανες εσύ (όχι δεν είμαι χαζή όπως υπονοείς). Αν έχεις θυμό μέσα σου και δεν ξέρω γω τι άλλο, καλό είναι να μην ξεσπάς πάνω μας. Κουβέντα κάνουμε. Αν ο λόγος μας δε μπορεί να γίνει σεβαστός τότε δεν έχει νόημα και να μιλάμε εδώ μέσα.
Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία...
Giorgitseli

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 31 Οκτ 2010 3:42 pm

Μ'αρέσει που σεβαστήκατε την παρατήρηση του Lost :problem:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό batistuldo » Κυρ, 31 Οκτ 2010 3:45 pm

Giorgitseli έγραψε:..............Πόσο κολλημένος-τυφλωμένος είσαι ρε συνάδελφε?.........[/b]

Παρακαλω μην προβαινετε σε χαρακτηρισμους.ευχαριστω..
batistuldo

Έτος εισαγωγής: 2001

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 31 Οκτ 2010 3:48 pm

Καλά με δουλέυετε?
Ο άλλος μου είπε ότι δεν σέβομαι τον πατέρα μου,μόνο χαζή δε με είπε και πρέπει να δέχομαι όλες αυτές τις προσβολές και να μου γίνεται και παρατήρηση από πάνω?
ΈΛΕΟΣ!
Δε μπορεί κανείς να μιλήσει με ηρεμία εδώ μέσα.
Αντί να κάνετε παρατήρηση σ αυτούς που βρίζουν συνέχεια, μου κάνετε συνεχώς επίθεση προσωπική. Ειλικρινά απογοητεύομαι.
Giorgitseli

Δημοσίευσηαπό airetikos » Κυρ, 31 Οκτ 2010 3:52 pm

Να πώ κάτι γιατί μάλλον παρεξηγήθην. Όπως είπα και πριν το ότι συμφωνησα με κάποιον συμφώνησα στο ότι το επιχείρημα είναι άστοχο. Και κατα δεύτερον όπως είπα και στο αρχικό πόστ ΠΟΤΕ δεν μιλάω επι του προσωπικού για κανένα έτσι? Εάν νομίζεις giorgitseli ότι απο μένα από του προσωπικού σου γινε επίθεση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙΣ Τώρα για το συνδικαλισμό δεν το πάω παραπέρα γιατί είμαστε οφτόπικ.
airetikos

Δημοσίευσηαπό Giorgitseli » Κυρ, 31 Οκτ 2010 4:00 pm

airetikos έγραψε: Εάν νομίζεις giorgitseli ότι απο μένα από του προσωπικού σου γινε επίθεση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙΣ Τώρα για το συνδικαλισμό δεν το πάω παραπέρα γιατί είμαστε οφτόπικ.

όχι αιρετικέ! ίσα ίσα, ήσουν ξεκάθαρος! Δεν αναφερόμουν σε σένα!
Είμαι και λίγο φορτισμένη και ίσως το παραπήρα βαριά , αλλά κάποιος άλλος συνάδελφος (cvκάτι) αναφέρθηκε επί του προσωπικού σε μένα και γι αυτό και θύμωσα.

Ας μην το συνεχίσουμε καλύτερα το offtopic. :P :P :ninja:
Giorgitseli

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες