Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Νέα για τις απεργίες εργαζομένων στο ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 05 Οκτ 2013 4:49 pm

Δυσφημείς για άλλη μια φορά μια προσπάθεια που γίνεται εδώ. Την άλλη φορά είπαν εσένα ή κάποιον άλλο που είχε την ίδια απόψη με εσένα betoβλακα και παρτάκια και σε 2 λεπτά είχε σβηστεί η δημοσίευση, είχε αποκλειστεί ο χρηστής που ήταν διπλός λογαριασμός και είχαν γραφτεί 3 παρατηρήσεις. Μια από αυτές ήταν και του leo8 , κι επειδή γράφτηκε κάτω από τη δική σου δημοσίευση νόμιζες ότι απευθυνόταν προσωπικά σε σένα. Επιπλέον, την άλλη φορά που είχα πει να σταματήσετε το πινγκ πονγκ ήταν επειδή ο άλλος χρήστης σε προκαλούσε και σε ειρωνευόταν εμφανέστατα, άρα και πάλι επενέβησα προς όφελος σου, λέγοντας την άποψη μου απλά, γιατί δεν είμαι συντονίστρια. Λυπάμαι που το έκανα, γιατί δεν καταλαβαίνεις τίποτα (και πολύ ευγενικά το λέω) και μας απαγορεύεις να λέμε και την άποψη μας επειδή είμαστε ή ημασταν κάποτε συντονιστές. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάποιος συντονιστής δεν επεμβαίνει την ώρα που γράφετε τις δημοσιεύσεις πάντα είναι φυσιολογικό γιατί έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν. Άρα, δεν έχετε κανένα λόγο να επεμβαίνετε και εσείς στις ενέργειες τους. Κάνετε τη δουλειά μας δυσκολότερη.

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι offtopic. Τουλάχιστον γράφτε εδώ
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 05 Οκτ 2013 4:53 pm

FREEMAN έγραψε:συμφωνω με Gin tonic.αλλου μας απειλησατε με κλειδωματα με το παραμικρο και τωρα που καποιος βριζει στα μουτρα δεν τρεχει κατι.το αμα δε σ'αρεσει πηγαινε αλλου,τι σχεση με τη μη λογοκρισια που υπερασπιζοταν αλλος συντονιστης σε αλλη φαση;νομιζω πως το φορουμ ειναι φανερο πως ''γερνει'' προς μια συγκεκριμενη πλευρα αποψεων κατα τη γνωμη μου,διοτι οσοι υποστηριζουμε το αντιθετο τρωμε κλειδωματα ή καποιοι αναγκαζονται να αποχωρησουν.οπως εκανε προσφατα αλλο μελος.οσο για τις απεργιες-καταληψεις ξερει κανεις τη βασικη αρχη,η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου;

Μπαμ, μπουμ, εκτοξεύσεις απροσδιοριστιών προς όλες τις κατευθύνσεις.

1)Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν έστειλα προειδοποίηση στο μέλος GinTonic για τις απανωτές δημοσιεύσεις που έκανε κι αυτός αφού την αποδέχτηκε με «παρότρυνε» να κάνω το ίδιο και στον lybe33 αδιαφορώντας εάν το έχω κάνει ή όχι. Στη συνέχεια, το έγραψε και δημόσια λες και τότε θα άλλαζε κάτι.

2)Δε βγάζει νόημα αυτό που λες περί λογοκρισίας. Εγώ είπα και ξαναλέω, ότι αφήνουμε να ακουστεί κάθε άποψη. Εάν τώρα εσύ θεωρείς ότι δε είσαι δέκτης ίδιας αντιμετώπισης με τα υπόλοιπα μέλη τότε φύγε. Αυτό θα το κρίνουν βέβαια κι όλοι οι υπόλοιποι που θεωρώ πως ξέρουν να βλέπουν και να κρίνουν.

3)Πες μου πραγματικά που φάγατε κλειδώματα και αποκλεισμούς εσύ κι η παρέα σου γιατί τόση ώρα γράφεις και σε α' πληθυντικό σε αντίθεση με άλλα μέλη. Οι OxYdO, lybe33 κ.λ.π. που προφανώς θα θεωρείς εχθρούς έχουν δεχτεί πολλές περισσότερες συστάσεις απ'όσες φαντάζεσαι αλλά δε το θεωρώ κι αναγκαίο να βγάζουμε σε δημόσια θέα το ιστορικό κάθε χρήστη για να ικανοποιούμε τα κακόβουλα σχόλια σου. Αν έχεις ιδέα τι θα πει λογοκρισία τότε μπορείς να επισκεφτείς κάλλιστα τόσους άλλους χώρους που υπάρχουν με πρώτο, πρώτο το αποτυχημένο κι άδειο πια φόρουμ του dapcv. Αχάριστε.

Υ.Γ. το ότι ένα άτομο από την ομάδα επιθυμεί να εκφράσει την άποψή για ένα θέμα αυτό δε χρωματίζει κατευθείαν και το φόρουμ ή το τρόπο διαχείρισης του. Γιατί προφανώς, η διαχείριση του φόρουμ έγκειται σε πολλά περισσότερα από ένα άτομα που φυσικά και δε συμφωνούν μεταξύ τους πολιτικά. Άρα, η όσο το δυνατόν πιο δίκαιη αντιμετώπιση σε τέτοια θέματα είναι μονόδρομος για όλους μας. Η άποψη πάλι του καθενός, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:03 pm

eX-mc έγραψε:
FREEMAN έγραψε:συμφωνω με Gin tonic.αλλου μας απειλησατε με κλειδωματα με το παραμικρο και τωρα που καποιος βριζει στα μουτρα δεν τρεχει κατι.το αμα δε σ'αρεσει πηγαινε αλλου,τι σχεση με τη μη λογοκρισια που υπερασπιζοταν αλλος συντονιστης σε αλλη φαση;νομιζω πως το φορουμ ειναι φανερο πως ''γερνει'' προς μια συγκεκριμενη πλευρα αποψεων κατα τη γνωμη μου,διοτι οσοι υποστηριζουμε το αντιθετο τρωμε κλειδωματα ή καποιοι αναγκαζονται να αποχωρησουν.οπως εκανε προσφατα αλλο μελος.οσο για τις απεργιες-καταληψεις ξερει κανεις τη βασικη αρχη,η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου;

1)Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν έστειλα προειδοποίηση στο μέλος GinTonic για τις απανωτές δημοσιεύσεις που έκανε κι αυτός αφού την αποδέχτηκε με «παρότρυνε» να κάνω το ίδιο και στον lybe33 αδιαφορώντας εάν το έχω κάνει ή όχι. Στη συνέχεια, το έγραψε και δημόσια λες και τότε θα άλλαζε κάτι.

2)Δε βγάζει νόημα αυτό που λες περί λογοκρισίας. Εγώ είπα και ξαναλέω, ότι αφήνουμε να ακουστεί κάθε άποψη. Εάν τώρα εσύ θεωρείς ότι δε είσαι δέκτης ίδιας αντιμετώπισης με τα υπόλοιπα μέλη τότε φύγε. Αυτό θα το κρίνουν βέβαια κι όλοι οι υπόλοιποι που θεωρώ πως ξέρουν να βλέπουν και να κρίνουν.

3)Πες μου πραγματικά που φάγατε κλειδώματα και αποκλεισμούς εσύ κι η παρέα σου γιατί τόση ώρα γράφεις και σε α' πληθυντικό σε αντίθεση με άλλα μέλη. Οι OxYdO, lybe33 κ.λ.π. που προφανώς να θεωρείς εχθρούς έχουν δεχτεί πολλές περισσότερες συστάσεις απ'όσες φαντάζεσαι αλλά δε το θεωρώ κι αναγκαίο να βγάζουμε σε δημόσια θέα το ιστορικό κάθε χρήστη για να ικανοποιούμε τα κακόβουλα σχόλια σου. Αν έχεις ιδέα τι θα πει λογοκρισία τότε μπορείς να επισκεφτείς κάλλιστα τόσους άλλους χώρους που υπάρχουν με πρώτο, πρώτο το αποτυχημένο κι άδειο πια φόρουμ του dapcv. Αχάριστε.

δε θεωρω κανεναν εχθρο μου.σε καποια αλλη φαση εγινε παρατηρηση χωρις λογο απο αλλον συντονιστη.μιλαω σε α' πηθυντικο διοτι εχω παρατηρησει οτι οσοι συμφωνουμε σε καποιο βαθμο εχουμε την ιδια αντιμετωπιση.και μαλιστα καποιο μελος οπως ειπα αποχωρησε,επειδη ενιωθε μια τετοια αντιμετωπιση.δεν εκτοξευω τιποτα.δν μπορουμε να εκφρασουμε τη γνωη μας;οσο για το αν δε μ'αρεσει να φυγω δε ταιριαζει με τη λογικη της μη λογοκρισιας.σου κφρασαμε ενα παραπονο κι εσυ αντι να δεις αν εχει καποια βαση απαντας φυγε αμα δε σ'αρεσει.το οτι το λεμε 2 ατομα που δε γνωριζομαστε μεταξυ μας,δε σε προβληματιζει;δηλαδη θεωρεις το φορουμ δικο σου και οποιον δε συμφωνει θα πρεπει να φευγει;μ'αυτη λογικη θα παμε μπροστα;
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:06 pm

Σου απάντησα ήδη σε αυτά που λες. Για το μέλος που αποχώρησε, να το πει ο ίδιος, μπορεί να είχε κι άλλους δικούς του λόγους. Τι νόημα έχει να το συζητάμε χωρίς να ξέρουμε για ποιον μιλάμε;
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:10 pm

FREEMAN έγραψε:
eX-mc έγραψε:

3)Πες μου πραγματικά που φάγατε κλειδώματα και αποκλεισμούς εσύ κι η παρέα σου γιατί τόση ώρα γράφεις και σε α' πληθυντικό σε αντίθεση με άλλα μέλη. Οι OxYdO, lybe33 κ.λ.π. που προφανώς να θεωρείς εχθρούς έχουν δεχτεί πολλές περισσότερες συστάσεις απ'όσες φαντάζεσαι αλλά δε το θεωρώ κι αναγκαίο να βγάζουμε σε δημόσια θέα το ιστορικό κάθε χρήστη για να ικανοποιούμε τα κακόβουλα σχόλια σου. Αν έχεις ιδέα τι θα πει λογοκρισία τότε μπορείς να επισκεφτείς κάλλιστα τόσους άλλους χώρους που υπάρχουν με πρώτο, πρώτο το αποτυχημένο κι άδειο πια φόρουμ του dapcv. Αχάριστε.

δε θεωρω κανεναν εχθρο μου.σε καποια αλλη φαση εγινε παρατηρηση χωρις λογο απο αλλον συντονιστη.μιλαω σε α' πηθυντικο διοτι εχω παρατηρησει οτι οσοι συμφωνουμε σε καποιο βαθμο εχουμε την ιδια αντιμετωπιση.και μαλιστα καποιο μελος οπως ειπα αποχωρησε,επειδη ενιωθε μια τετοια αντιμετωπιση.δεν εκτοξευω τιποτα.δν μπορουμε να εκφρασουμε τη γνωη μας;οσο για το αν δε μ'αρεσει να φυγω δε ταιριαζει με τη λογικη της μη λογοκρισιας.σου κφρασαμε ενα παραπονο κι εσυ αντι να δεις αν εχει καποια βαση απαντας φυγε αμα δε σ'αρεσει.το οτι το λεμε 2 ατομα που δε γνωριζομαστε μεταξυ μας,δε σε προβληματιζει;δηλαδη θεωρεις το φορουμ δικο σου και οποιον δε συμφωνει θα πρεπει να φευγει;μ'αυτη λογικη θα παμε μπροστα;

Θέλω να μου δείξεις που ακριβώς έγινε αυτό το περιστατικό που περιγράφεις και ποιο ακριβώς μέλος αποχώρησε. Το αν μπορείς να εκφράσεις τη γνώμη σου, δίνεις από μόνος σου την απάντηση δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή γράφεις σ'αυτό εδώ το φόρουμ. Τέλος, η λογική του αν δε σ'αρέσει φύγε είναι διότι αυτή τη στιγμή το μόνο που κάνεις είναι να δυσφημείς και να ρίχνεις λάσπη. Αυτό εμένα δε μ'αρέσει και τότε καλύτερα να φύγεις. Ποτέ δε σταμάτησα να υπερασπίζομαι τη κάθε άποψη που έχει γραφτεί εδώ μέσα αρκεί να έχει μια δομημένη μορφή. Εσύ φαίνεται να το βλέπεις από τη δική σου γωνία.

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:11 pm

ingenieurin26 έγραψε:Δυσφημείς για άλλη μια φορά μια προσπάθεια που γίνεται εδώ. Την άλλη φορά είπαν εσένα ή κάποιον άλλο που είχε την ίδια απόψη με εσένα betoβλακα και παρτάκια και σε 2 λεπτά είχε σβηστεί η δημοσίευση, είχε αποκλειστεί ο χρηστής που ήταν διπλός λογαριασμός και είχαν γραφτεί 3 παρατηρήσεις. Μια από αυτές ήταν και του leo8 , κι επειδή γράφτηκε κάτω από τη δική σου δημοσίευση νόμιζες ότι απευθυνόταν προσωπικά σε σένα. Επιπλέον, την άλλη φορά που είχα πει να σταματήσετε το πινγκ πονγκ ήταν επειδή ο άλλος χρήστης σε προκαλούσε και σε ειρωνευόταν εμφανέστατα, άρα και πάλι επενέβησα προς όφελος σου, λέγοντας την άποψη μου απλά, γιατί δεν είμαι συντονίστρια. Λυπάμαι που το έκανα, γιατί δεν καταλαβαίνεις τίποτα (και πολύ ευγενικά το λέω) και μας απαγορεύεις να λέμε και την άποψη μας επειδή είμαστε ή ημασταν κάποτε συντονιστές. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάποιος συντονιστής δεν επεμβαίνει την ώρα που γράφετε τις δημοσιεύσεις πάντα είναι φυσιολογικό γιατί έχουν κι άλλα πράγματα να κάνουν. Άρα, δεν έχετε κανένα λόγο να επεμβαίνετε και εσείς στις ενέργειες τους. Κάνετε τη δουλειά μας δυσκολότερη.

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι offtopic. Τουλάχιστον γράφτε εδώ

κατ'αρχην σ'ευχαριστω .2ον δε δυσφημω καμμια προπαθεια και ουτε επιθυμω κατι τετοιο.το οτι εκφραζω ενα παραπονο και μια διαμαρτυρια ειναι δυσφημηση και επεμβαση στην προσπαθεια του συντονιστη;δε το βλεπω ετσι.δεν αρχισα να βριζω τους συντονιστες,απλα εξεφρασα αυτο που παρατηρησα.μπορεις να μου απαντησεις απλα οπως και ο Leo8 οτι δεν επιθυμει τη λογοκρισια,δε μου ειπε ομως οτι τον δυσφημιζω.οπως ειπες και αλλη φορα,προσπαθειτε να προλαβετε τα παντα,δεν υπαρχει η περιπτωση του λαθους;
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:15 pm

δε θα ηθελα να συνεχισω.σας εξεφρασα μια κριτικη και την ονομαζετε λασπη και δυσφημηση και δεν κανετε την αυτοκριτικη σας.δε σας χαρακτηρισα προσωπικα,εξεφρασα το παραπονο μου για καποια δημοσια αντιμετωπιση σας,αφου και δημοσια ενεργειτε.συνεχιστε οπως θελετε τον συντονισμο,ειστε ελευθεροι χωρις κριτικη απο πλευρας μου.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:20 pm

FREEMAN έγραψε:δε θα ηθελα να συνεχισω.σας εξεφρασα μια κριτικη και την ονομαζετε λασπη και δυσφημηση και δεν κανετε την αυτοκριτικη σας.δε σας χαρακτηρισα προσωπικα,εξεφρασα το παραπονο μου για καποια δημοσια αντιμετωπιση σας,αφου και δημοσια ενεργειτε.συνεχιστε οπως θελετε τον συντονισμο,ειστε ελευθεροι χωρις κριτικη απο πλευρας μου.

Κάνεις λάθος FREEMAN. Δεν έκανες κριτική ούτε είχες σκοπό τη κριτική. Θα ήταν το πλέον αλαζονικό να σου πω ότι αδιαφορώ για τη κριτική των μελών από τα οποία υπάρχει και το ίδιο το φόρουμ έτσι. Αλλά η δικιά σου πρόθεση κάθε άλλο παρά κριτική μου έβγαλε. Ήταν σαν το σχόλιο του Ολοκληρωμένου Τύπου πριν από λίγες μέρες περί κατευθυνόμενου συντονισμού και τα σχετικά. Μακάρι να είχες διάθεση για κριτική και στόχο να κάνεις το φόρουμ καλύτερο γιατί αυτό εδώ θα υπάρχει πάντα ανοικτό για εσάς.

Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:24 pm

Υπάρχει η καλοπροαίρετη κριτική και η κακοπροαίρετη. Όταν μου λέει ο eX-mc ότι έστειλε ένα πμ στον χρήστη Gintonic και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα κι αυτός θέλησε να τα γράψει και δημόσια βγαίνοντας offtopic δεν μπορεί παρά αυτή η κριτική να μου φαίνεται κακοπροαίρετη. Κι εσύ που είσαι τόσα χρόνια στη σχολή θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν διάφοροι που βλέπουν ανταγωνιστικά το forum και να μην σπεύδεις να τους υποστηρίξεις. Όσα να ναι εμείς έχουμε πιο σφαιρική άποψη για τα τεκτενόμενα στο site.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Σάβ, 05 Οκτ 2013 5:28 pm

συμπληρωματικα.και στο πολυτεχνειο υπαρχουν κακως κειμενα,δε σηκωνομαι να φυγω.για τη φαση του κλειδωματος,δε θελω να αναλωνομαι με τα ιδια και οσο για το μελος που αποχωρησε δεν μπορω να αναφερω ποιο ηταν επειδη δε το γνωριζω προσωπικα,αλλα μονο εδω και δε το δικαιουμαι.και να ξεκαθαρισω ξανα τελος οτι δε θελω να δυσφημησω κανεναν.απλα παραπονο και διαμαρτυρια εκανα.αν ηθελα να δυσφημιζω θα το εκανα με αλλο τροπο.γενικα ειμαι της αποψης βρυση απόπου ηπιες νερο μη τη λερωνεις(οπου βρυση=φορουμ).αλλωστε συμμετεχω απο το ξεκινημα του και δεν ειμαι απλα ενας περαστικος που ειδε φως και μπηκε και λεει και μια βλακεια.δε θα θελα να συνεχισω γιατι με κουραζει η συνεχομενη αντιπαραθεση.ειπα τη θεση μου.ας την κρινει ο καθενας.ξαναβλεποντας τι εγραψα καταλαβαινω καθε λογο να το πηρατε στραβα.επρεπε να απευθυνθω προσωπικα,διοτι αναφερομενος σε γ προσωπο φανηκε σαν λασπη.
FREEMAN

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες