Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Νέα για τις απεργίες εργαζομένων στο ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Σάβ, 05 Οκτ 2013 12:41 pm

και μετά δεν σου άρεσαν τα δακρύβρεχτα post , όλα κιόλα μέτρησα 30 άτομα . Αυτοί κάνουν κατάληψη ? που είναι τα 500 -800 άτομα που έχει το πολυτεχνείο ?

Και το reqviem for a dream ωραία επιλογή , σχεδόν ανατρίχιασα. Ο τίτλος έπρεπε να ήταν ακουμπάμε στην τσέπη των φοιτητών...
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Σάβ, 05 Οκτ 2013 2:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
GinTonic

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 05 Οκτ 2013 2:27 pm

Μπράβο επίπεδο, είσαι μεγάλος μάγκας... Πως ακουμπάνε στην τσέπη των φοιτητών όταν απολύονται εξήγησέ μου, εγώ βλέπω ότι η κυβέρνηση ακουμπάει στις τσέπες και των δύο (εργαζομένων, φοιτητών).

Άντε, ξεφτίλα! Πολύ σε ανεχτήκαμε.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Σάβ, 05 Οκτ 2013 3:15 pm

Για τον χαρακτηρισμό δεν απαντάω . Αλλά δεν μου είπες , που ειναι οι 800 εργαζόμενοι που θίγονται ; Μήπως μια μειοψειφία κλείνει την σχολή ; Μήπως εμείς ( οι φοιτητές) σας ανεχόμαστε ;

Οσο για το ακουμπάμε στις τσέπες των φοιτητών που σε πείραξε , είναι η 5η βδομάδα απεργίας. Αυτό τον μήνα έχω ξοδέψει 500 ευρώ για ενοικιο κλπ , χωρίς να κάνω τπτ στην Αθήνα. Όταν πάνω στις δικές μου πλάτες κάνει ο άλλος απεργία ( και τόσων άλλων φοιτητών) ο άλλος κάνει απεργία προφανώς και με ενοχλεί.
GinTonic

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 05 Οκτ 2013 3:27 pm

Αν αυτό το κρίνεις από τους συμμετέχοντες στο βίντεο, τότε απλά βαράς τουφεκιές εντυπωσιασμού. Εκτός αν σε ένα βίντεο που έχει το σκοπό να είναι εξώστρεφο -δηλαδή σύντομο- έπρεπε να συμμετέχουν 800 άνθρωποι... Κι εγώ είμαι φοιτητής, και (ω τι θαύμα) με ανέχομαι. Τέλος, απολύονται οι μισοί από τους 800 που λες! Ποιά μειοψηφία γαμώ το κέρατό μου?

Ο χαρακτηρισμός "ξεφτίλας" είναι εκλαϊκευμένη έκφραση που χαρακτηρίζει κάποιον χωρίς αξιοπρέπεια. Και εσύ την έχεις χάσει προ πολλού, οπότε δεν παίρνω τίποτα πίσω.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Σάβ, 05 Οκτ 2013 3:32 pm

Μα δεν στο ζήτησε κανείς να το πάρεις πίσω και ούτε το περίμενα απο σένα. Στο video περνάει ο καθένας δυό και τρείς φορές , άνετα θα μπορούσαν να περάσουν και άλλα πρόσωπα χωρίς να αλλάξει η διάρκεια του κλιπ. Ακόμα όλα αυτά τα άτομα που απεργούν και κάνουν κατάληψη θα μπορούσαν να εμφανίζονται στο τέλος του βίντεο , αλλά μάλλον όλοι κ' όλοι τόσοι είναι που κλείνουν την σχολή.

Τέλος για τον χαρακτηρισμό αυτό σε άλλες περιπτώσεις οι admin έχουν δείξει διαφορετική ευαισθησία.
GinTonic

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 05 Οκτ 2013 3:35 pm

Ε τότε τι να σου πω, πέρνα από καμιά συνέλευση των εργαζομένων στο κτ. διοίκησης να δεις πόσος κόσμος είναι. Από το κεφάλι μου μπορεί να λέω κι εγώ διάφορα...
Για τον χαρακτηρισμό, μείνε στο περιεχόμενο και όχι στο ύφος. Πολύ χρόνο αφιέρωσα και δε νομίζω ότι αξίζει.
Χαιρετώ.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό shamrock1992 » Σάβ, 05 Οκτ 2013 3:37 pm

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω για τις απολύσεις, τι γίνεται με το Πολυτεχνείο? Πάει έκλεισε?
shamrock1992

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Σάβ, 05 Οκτ 2013 3:38 pm

GinTonic έγραψε:Τέλος για τον χαρακτηρισμό αυτό σε άλλες περιπτώσεις οι admin έχουν δείξει διαφορετική ευαισθησία.

Μπαίνετε σ' ένα φόρουμ κάνετε την προπαγάνδα σας όσο γουστάρετε και μετά κράζετε και τους admins. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα προσωπικά αλλά και σε όποιον το κάνει, από τον οποιοδήποτε πολιτικό χώρο. Έχω μια συναρπαστική ιδέα για εσάς. Εφόσον δε σας αρέσει, ΜΗΝ ξαναμπείτε! Αν και ήμουν έτοιμος να επέμβω στο μαγαζάκι που στήσατε γι' ακόμη μια φορά μου έδωσες πολύ καλύτερο πάτημα. Και κάτι τελευταίο, το γεγονός ότι κάποτε υπήρχε μια συγκεκριμένη διαχείριση στο φόρουμ αυτό δε σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα. Η τακτική που ακολουθούμε συζητιέται πολύ πιο συχνά απ'όσο νομίζεις κι αλλάζει ανάλογα με τις απόψεις που διαμορφώνονται κάθε φορά.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό dima » Σάβ, 05 Οκτ 2013 4:19 pm

έλεος με τις απεργίες , στο κάτω κάτω εγώ όταν πήγαινα στην γραμματεία δούλευε μια κοπέλα και ένα παλικάρι, οι άλλοι καθόντουσαν με το τηλέφωνο στο χέρι και αμφιβάλω ότι συζητούσαν για τα πράγματα που σχετίζονται με την σχολή, ναι αυτούς έπρεπε να διώξουν από καιρό τούς τζαμπατζήδες. Οσο για την περιφρουριση , οσες φορες περασα εξω απο την πυλη Ζωγραφου δεν ειδα κανεναν :shock:
dima

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Σάβ, 05 Οκτ 2013 4:24 pm

συμφωνω με Gin tonic.αλλου μας απειλησατε με κλειδωματα με το παραμικρο και τωρα που καποιος βριζει στα μουτρα δεν τρεχει κατι.το αμα δε σ'αρεσει πηγαινε αλλου,τι σχεση με τη μη λογοκρισια που υπερασπιζοταν αλλος συντονιστης σε αλλη φαση;νομιζω πως το φορουμ ειναι φανερο πως ''γερνει'' προς μια συγκεκριμενη πλευρα αποψεων κατα τη γνωμη μου,διοτι οσοι υποστηριζουμε το αντιθετο τρωμε κλειδωματα ή καποιοι αναγκαζονται να αποχωρησουν.οπως εκανε προσφατα αλλο μελος.οσο για τις απεργιες-καταληψεις ξερει κανεις τη βασικη αρχη,η ελευθερια μου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου;
FREEMAN

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης