Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Τρί, 04 Ιουν 2024 12:14 pm

Εκεί που λέει σχολή, ανοίγοντας την καρτέλα έχει την επιλογή για τη παλιά ιστοσελίδα. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό mixalis.nikolaou » Τρί, 04 Ιουν 2024 1:38 pm

Εάν βάλετε γλώσσα τα Ελληνικά δείχνει κανονικά τις ανακοινώσεις.
mixalis.nikolaou

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Τρί, 04 Ιουν 2024 1:58 pm

:clap: :clap:
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Δημοσίευσηαπό jimys » Τρί, 04 Ιουν 2024 2:54 pm

Ευχαριστώ συνάδελφοι!!!
Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Άβαταρ μέλους
jimys

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό Anastasis mil » Πέμ, 06 Ιουν 2024 10:43 pm

Ειναι κανεισ που να δινει επι πτυχιο γεφυρεσ 2 ή γενικοτερα κατι του 9 ου εξαμηνου; Γνωριζετε αν το 9ο θα παει για μετα το περασ τησ εξεταστικης επειτα απο συνεννοηση με τον καθηγητη ;
Anastasis mil

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό trik93 » Παρ, 07 Ιουν 2024 6:08 pm

Ενδιαφέρεται καμία/κανείς για Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα επί πτυχίω μήπως, για να στέλναμε ένα mail στους καθηγητές;
trik93

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό athre » Σάβ, 08 Ιουν 2024 2:38 pm

trik93 έγραψε:Ενδιαφέρεται καμία/κανείς για Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα επί πτυχίω μήπως, για να στέλναμε ένα mail στους καθηγητές;

Ενδιαφέρομαι εγώ. Προσωπικα έχω στείλει μέιλ στον καθηγητή, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Νομίζω καλό θα ήταν να στείλει και κάποιος άλλος που θα το δώσει.
athre

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό trik93 » Σάβ, 08 Ιουν 2024 10:43 pm

athre έγραψε:
trik93 έγραψε:Ενδιαφέρεται καμία/κανείς για Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα επί πτυχίω μήπως, για να στέλναμε ένα mail στους καθηγητές;

Ενδιαφέρομαι εγώ. Προσωπικα έχω στείλει μέιλ στον καθηγητή, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Νομίζω καλό θα ήταν να στείλει και κάποιος άλλος που θα το δώσει.

:thumbup: :thumbup:
trik93

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Δευτ, 17 Ιουν 2024 10:21 am

Μπορεί κάποιος/κάποια που έχει βιώσει την διαδικασία της εξέτασης για την άδεια άσκησης επαγγέλματος να περιγράψει την όλη φάση; Δηλαδή, ξέρω εγώ, πάνω κάτω πόση ώρα διαρκεί και πώς είναι η όλη εμπειρία;
rossi46

Δημοσίευσηαπό jimys » Δευτ, 17 Ιουν 2024 11:43 am

rossi46 έγραψε:Μπορεί κάποιος/κάποια που έχει βιώσει την διαδικασία της εξέτασης για την άδεια άσκησης επαγγέλματος να περιγράψει την όλη φάση; Δηλαδή, ξέρω εγώ, πάνω κάτω πόση ώρα διαρκεί και πώς είναι η όλη εμπειρία;

Αν έχεις επιλέξει εξέταση βάσει διπλωματικής τότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.. τουλάχιστον σε μένα απλά με ρώτησαν γενικά πράγματα για μένα τι σκοπεύω να κάνω κλπ , τι έκανα στη διπλωματική .. η διαδικασία ήταν 5-10 λεπτά .. αυτά για τα Χανιά ως ηλεκτρολόγος.. φαντάζομαι και όμως πολιτικός τα αντίστοιχα θα περάσουμε... Τα τελευταία χρόνια δεν θέλουν να κόβουν κόσμο το αντίθετο..
Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Άβαταρ μέλους
jimys

Έτος εισαγωγής: 2018

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες