από raulito » Τετ, 24 Μαρ 2021 1:10 pm
@Future Trunks . ρε συΔείχνει κάπως δύσκολο αυτό που λες, κανενας καθηγητής δεν θα κάτσει πριν το μάθημα να τσεκάρει 1-1 με τη σειρα 200 άτομα για να ξεκινήσει το μάθημα. Εκτός αυτού θα πρέπει να κρατάει λίστες με το ποιοι παρακολουθούν , που αν το σκεφτεί σαν λογική δεν ειναι και πολυ σωστό απο την αποψη οτι οι διαλέξεις πρέπει να 'ναι προσβάσιμες απ' όλους ανεξαρτήτως εξαμήνου.
Πάντως το τεστάραμε με μια φίλη, ενω ήταν συνδεδεμένη στη κλήση , μου έδωσε τα στοιχεία με τα οποία είχε συνδεθεί, με τα οποία μπήκα και γω . Πράγμα που σημαίνει οτι αν κάποιος ξέρει το μειλ ενός παιδιού , μπορεί ταυτόχρονα να συνδεθεί και να κάνει καφρίλες με το όνομα του.
Όσον αφορά το περιστατικό, έχω σκαλώσει, δε ξέρω ακριβώς τι να πρωτοσχολιάσω. Την ανωριμότητα συναδέλφων που φτάνει σε σημείο χυδαιο και προσβλητικό , η τηλεκπαίδευση που έχει αφήσει το περιθώριο σε ορισμένους για τέτοιες ηλιθιότητες , ή το webex που δεν έχει δικλίδες ασφαλείας ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους περιστατικά.
Επίσης θέλω να προσθέσω κάτι στη κουβέντα με αφορμή το webex , όπως τα αναφέρει και παραπάνω ο συνάδελφος _Christos_, το υπ. παιδείας έκανε δώρο στην εταιρεία τα προσωπικά δεδομένα όλων μας, φοιτητών/καθηγητών κλπ, αφηνοντας τους να τα αξιοποιήσουν όπως γουστάρουν. Έστω οτι σύγκλητος του πολυτεχνείου δεν γνώριζε τίποτα απ' όλα αυτά, γιατί δε διαμαρτύρεται προς το υπουργείο προκειμένου να προστατέψει τα μέλη της πολυτεχνειακής κοινότητας , έστω και την ύστατη στιγμή. Για μένα η σύγκλητος κάθε ιδρύματος θα 'πρεπε να χε κυνηγήσει από την αρχή της τηλεκπαίδευσης να δημοσιοποιούνταν η σύμβαση του ΥπΠαιΘ. με τη cisco , αντί να αφήσουν τη Κεραμέως να κάνει αυτά εις βάρος όλης της ακαδιμαική κοινότητας.