stalin έγραψε:Καλά δεν δίνουν βιβλία στο πέμπτο πτυχίο και τέρμα η Ιαπωνία, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας...
Κάποιος να ενημερώσει ότι έχουμε και τυπικά χρεωκοπήσει μετά την αναδιάρθρωση και οτι για να πάρει τα βιβλία (όχι τα κίτρινα που διαβάζει, τα άλλα που βρίσκονται σκονισμένα στην βιβλιοθήκη) και για να πάμε Ιαπωνία, κάποιου θα κόψουν τη σύνταξη. Τα βιβλία να επιστρέφονται άθικτα μόλις κάποιος περάσει το μάθημα και να τα παίρνει άλλος φοιτητής, τα λεφτά πρέπει να πάνε σε αυτούς που πεινάνε, όχι στην βιβλιοθήκη σου να σκονίζονται.
Υ.Γ. SAKIL, ξέχασες να πεις οτι στον ελεύθερο μας χρόνο πίνουμε αίμα από νήπια και οτι το 50% της σχολής είναι ή καθυστερημένοι ή λαμόγια ή υπό την επήρεια βουντου και μας στηρίζει.
ρε συ με ειρωνια απαντα σε κανεναν αλλο..μαλακια ειναι σε μενα που γνωριζομαστε 5 χρονια κ παμε για το 6ο..εχω να σου πω οτι λιγες μερες στην ιαπωνια υπαρξαν πολυ πιο διδακτικες απο πολλες βδομαδες παρακολουθησης μαθηματων..υποθετω οτι το ιδιο ισχυει για ΤΙΣ εκδρομες των υδραυλικων για τη 12ημερη κ για οτι αναλογο οποτε προς τι η ειρωνια??χρεωκοπησαμε??ποτε??τσαμπα τον ψηφισα τον σαμαρα ρε συ, εμενα μου πανε πως θα χρεωκοπησουμε αμα βγει ο τσιπρας..
το επικινδυνο του συλλογισμου σου ειναι οι ενοχες που καλλιεργεις..συνταξη δεν περνει ο συνταξιουχος επειδη τα λεφτα που του κραταγαν καθε μηνα οταν δουλευε καποιοι παραμονη εκλογων νταηλικι τα παιξαν στο χρηματηστηριο, μετα καποιοι αλλοι παλι νταιλικι τα δωσαν για αγορα ομολογων κ μετα καποιοι αλλοι επισης νταιλικι ειπαν ας τα κουρεψουμε μωρε..κ φυσικα για πολλους αλλους λογους στους οποιους σιγουρα δεν περιλαμβανεται οτι οι γεωτεχνικοι του εμπ πηγαινουν εκδρομη στην ιαπωνια..ΑΚΥΡΗ η επιχειρηματολογια σου
για τα βιβλια τωρα..εγω επειδη ειμαι χαζος σε αντιθεση με κατι διανοιες ''σοσιαλιστες'' της κατευθηνσης σου θα αργησω λιγο ακομα να παρω πτυχειο..οταν το παρω προσωπικα θεωρω χρησιμο να εχω μια πληρη βιβλιοθηκη ασχετα που χαρη στις πολιτικες ηγεσιες που ειμαι σιγουρος οτι δεν επαψες λεπτο να στηριζεις, μαλλον θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να τα χρειαστω..οποτε ναι μπορει κ να σκονιστουν..δε λεω..τωρα κοιτα επειδη εσυ εισαι λαρτζ θελω επωνυμα στην επομενη συνελευση να σε βοηθησω κ εγω δηλαδη αμα θες, να φερουμε ολα τα βιβλια που εχεις περασει κ να προσφερουμε σε συμφοιτητες μας..επισης στο ιδιο πνευμα να επιστρεψεις τα λεφτα που πηραμε για τη 12μερη κ σ οποια αλλη εκδρομη συμμετειχες να τα δωσουμε στο ταμειο αλληλεγγυης για συνταξιουχους..αληθεια περιμενω στη πραξη να εισαι συνεπης με αυτα που προτεινεις, εγω θεωρω οτι η βιβλιοθηκη, το σχεδιαστηριο, οι γνωσεις, τα ταξιδια κ η ευρητερη παιδεια που πηρα απο το εμπ δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο αυτο που αντιστοιχει στις κατακρατησεις κ στους φορους των γονιων μου,οποτε λεω να τα κρατησω..
τωρα για το τελευταιο που λες για να κλεισω...το ξερω οτι εισαι δεξιος,με ιδεολογικα κριτηρια κ ποτε δε συμφωνησαμε σχεδον σε τιποτα που συζητησαμε..ποτε ομως δε θα λεγα οτι εισαι ανεντιμος η λαμογιο κ προφανως δε σε βαζω στο ιδιο σακι με κατι παραλιες ομοιδεατες σου (που μεταξυ φιλε το βολεμα δεν εχει καμια ιδεολογια, αν το σκεφτεις πιο πολλα κοινα εχεις μαζι μου παρα με κατι ''παραγοντες'' της δαπαρας κατα καιρους)..κ εσυ ο ιδιος ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις απολυτα σε τι αναφερομαι κ κατα βαθος συμφωνεις..αν το 50% καταβαινει στις καλπες κ σας ψηφιζει συνειδητα με πολιτικα κριτηρια γιατι τον γοητευσε ο λογος του μακη τοτε λυπαμε προσωπικα για τους συμφοιτητες μου..αλλα αν θες τη γνωμη μου οι φοιτ εκλογες ηταν κ παραμενουν μια καθαρα κοινωνικη διαδικασια οποτε δεν προσφερονται για συμπερασματα..αυτα φιλε σταλιν κ ηταν κ πολλα..τα υπολοιπα απο κοντα με καφεδακι