Τα πρώτα βιβλία κόπηκαν

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Τα πρώτα βιβλία κόπηκαν

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τρί, 23 Οκτ 2012 2:18 am

Nysta έγραψε:"Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιδρύματός σας, είστε ήδη κάτοχος κάποιου πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας δεν επιτρέπεται να προβείτε σε νέα δήλωση συγγραμμάτων." αυτούσια η απάντηση του eudoxus.gr...

προκύπτει αυτό από κάπου νομικά;
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 23 Οκτ 2012 3:29 am

Καλά δεν δίνουν βιβλία στο πέμπτο πτυχίο και τέρμα η Ιαπωνία, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας...
Κάποιος να ενημερώσει ότι έχουμε και τυπικά χρεωκοπήσει μετά την αναδιάρθρωση και οτι για να πάρει τα βιβλία (όχι τα κίτρινα που διαβάζει, τα άλλα που βρίσκονται σκονισμένα στην βιβλιοθήκη) και για να πάμε Ιαπωνία, κάποιου θα κόψουν τη σύνταξη. Τα βιβλία να επιστρέφονται άθικτα μόλις κάποιος περάσει το μάθημα και να τα παίρνει άλλος φοιτητής, τα λεφτά πρέπει να πάνε σε αυτούς που πεινάνε, όχι στην βιβλιοθήκη σου να σκονίζονται.

Υ.Γ. SAKIL, ξέχασες να πεις οτι στον ελεύθερο μας χρόνο πίνουμε αίμα από νήπια και οτι το 50% της σχολής είναι ή καθυστερημένοι ή λαμόγια ή υπό την επήρεια βουντου και μας στηρίζει.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 23 Οκτ 2012 3:48 am

Μην δινετε βιβλια, αφηστε τα να σκονιζονται. Δεν εχετε ιδεα που και ποτε μπορει να σας ξαναχρησιμευσουν. Εγω την Τεχνολογια Υδατικων Πορων που πρεπει καπου να την εχω δωσει, τωρα την ψαχνω και πριν "επιανε σκονη". Ο αλλος θυμαμαι εψαχνε τον αμερικανικο αντισεισμικο κανονισμο του Τσοπρα στο μεταπτυχιακο γιατι πηγε και τον πουλησε! Για αυτο διαφωνω με την δανειστικη βιβλιοθηκη απο φοιτητες. Αμα εχεις τελειωσει εδω και χρονια και απασχολεισαι αλλου, και εισαι σιγουρος οτι δεν τα χρειαζεσαι, ελα και δωστα..

@Painter: Αν θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο ειναι διαταξη του νομου πλαισιο - και νομιζω παλια, οχι καινουρια. Οποιος θελει, εγω βαριεμαι, το ψαχνει.
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Τρί, 23 Οκτ 2012 10:11 am

PAINTER έγραψε:
Nysta έγραψε:"Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιδρύματός σας, είστε ήδη κάτοχος κάποιου πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας δεν επιτρέπεται να προβείτε σε νέα δήλωση συγγραμμάτων." αυτούσια η απάντηση του eudoxus.gr...

προκύπτει αυτό από κάπου νομικά;

Ναι, από το άρθρο 80 του Ν.4009/2011, ο λεγόμενος «νόμος-πλαίσιο» εναντίον του οποίου κάνανε κινητοποιήσεις πέρσι τα παλιόπαιδα...
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Mechalis » Τρί, 23 Οκτ 2012 10:26 am

Η καλύτερη λύση για κατόχους άλλων πτυχίων που θέλουν όντως να έχουν ένα βιβλίο και όχι σε άτσαλες φωτοτυπίες, είναι να το αγοράσουν; (με 50+ ευρώ το ένα πολλές φορές); Ή υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος;
Mechalis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τρί, 23 Οκτ 2012 10:41 am

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το ψάξω το συγκεκριμένο διότι με ενδιαφέρει. Βέβαια επειδή ρωταει και ο φίλος από πάνω, υπάρχουν άλλες λύσεις. Η μία ίσως είναι να τα πουλάνε οι παλαιότεροι (ευκαιρία για έξτρα χαρτζιλίκι), η δεύτερη λύση είναι να τα βρεις σε pdf. Και 50 έχουν τα απλά πρώτον, δεύτερον αμα υπάρξει ζήτηση, τα τσογλάνια οι έμποροι θα τα αυξήσουν. Και τότε έρχεται η τρίτη λύση, που είναι το πλιάτσικο...χεχεχε
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Τρί, 23 Οκτ 2012 10:03 pm

stalin έγραψε:Καλά δεν δίνουν βιβλία στο πέμπτο πτυχίο και τέρμα η Ιαπωνία, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας...
Κάποιος να ενημερώσει ότι έχουμε και τυπικά χρεωκοπήσει μετά την αναδιάρθρωση και οτι για να πάρει τα βιβλία (όχι τα κίτρινα που διαβάζει, τα άλλα που βρίσκονται σκονισμένα στην βιβλιοθήκη) και για να πάμε Ιαπωνία, κάποιου θα κόψουν τη σύνταξη. Τα βιβλία να επιστρέφονται άθικτα μόλις κάποιος περάσει το μάθημα και να τα παίρνει άλλος φοιτητής, τα λεφτά πρέπει να πάνε σε αυτούς που πεινάνε, όχι στην βιβλιοθήκη σου να σκονίζονται.

Υ.Γ. SAKIL, ξέχασες να πεις οτι στον ελεύθερο μας χρόνο πίνουμε αίμα από νήπια και οτι το 50% της σχολής είναι ή καθυστερημένοι ή λαμόγια ή υπό την επήρεια βουντου και μας στηρίζει.

ρε συ με ειρωνια απαντα σε κανεναν αλλο..μαλακια ειναι σε μενα που γνωριζομαστε 5 χρονια κ παμε για το 6ο..εχω να σου πω οτι λιγες μερες στην ιαπωνια υπαρξαν πολυ πιο διδακτικες απο πολλες βδομαδες παρακολουθησης μαθηματων..υποθετω οτι το ιδιο ισχυει για ΤΙΣ εκδρομες των υδραυλικων για τη 12ημερη κ για οτι αναλογο οποτε προς τι η ειρωνια??χρεωκοπησαμε??ποτε??τσαμπα τον ψηφισα τον σαμαρα ρε συ, εμενα μου πανε πως θα χρεωκοπησουμε αμα βγει ο τσιπρας..

το επικινδυνο του συλλογισμου σου ειναι οι ενοχες που καλλιεργεις..συνταξη δεν περνει ο συνταξιουχος επειδη τα λεφτα που του κραταγαν καθε μηνα οταν δουλευε καποιοι παραμονη εκλογων νταηλικι τα παιξαν στο χρηματηστηριο, μετα καποιοι αλλοι παλι νταιλικι τα δωσαν για αγορα ομολογων κ μετα καποιοι αλλοι επισης νταιλικι ειπαν ας τα κουρεψουμε μωρε..κ φυσικα για πολλους αλλους λογους στους οποιους σιγουρα δεν περιλαμβανεται οτι οι γεωτεχνικοι του εμπ πηγαινουν εκδρομη στην ιαπωνια..ΑΚΥΡΗ η επιχειρηματολογια σου

για τα βιβλια τωρα..εγω επειδη ειμαι χαζος σε αντιθεση με κατι διανοιες ''σοσιαλιστες'' της κατευθηνσης σου θα αργησω λιγο ακομα να παρω πτυχειο..οταν το παρω προσωπικα θεωρω χρησιμο να εχω μια πληρη βιβλιοθηκη ασχετα που χαρη στις πολιτικες ηγεσιες που ειμαι σιγουρος οτι δεν επαψες λεπτο να στηριζεις, μαλλον θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να τα χρειαστω..οποτε ναι μπορει κ να σκονιστουν..δε λεω..τωρα κοιτα επειδη εσυ εισαι λαρτζ θελω επωνυμα στην επομενη συνελευση να σε βοηθησω κ εγω δηλαδη αμα θες, να φερουμε ολα τα βιβλια που εχεις περασει κ να προσφερουμε σε συμφοιτητες μας..επισης στο ιδιο πνευμα να επιστρεψεις τα λεφτα που πηραμε για τη 12μερη κ σ οποια αλλη εκδρομη συμμετειχες να τα δωσουμε στο ταμειο αλληλεγγυης για συνταξιουχους..αληθεια περιμενω στη πραξη να εισαι συνεπης με αυτα που προτεινεις, εγω θεωρω οτι η βιβλιοθηκη, το σχεδιαστηριο, οι γνωσεις, τα ταξιδια κ η ευρητερη παιδεια που πηρα απο το εμπ δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο αυτο που αντιστοιχει στις κατακρατησεις κ στους φορους των γονιων μου,οποτε λεω να τα κρατησω..

τωρα για το τελευταιο που λες για να κλεισω...το ξερω οτι εισαι δεξιος,με ιδεολογικα κριτηρια κ ποτε δε συμφωνησαμε σχεδον σε τιποτα που συζητησαμε..ποτε ομως δε θα λεγα οτι εισαι ανεντιμος η λαμογιο κ προφανως δε σε βαζω στο ιδιο σακι με κατι παραλιες ομοιδεατες σου (που μεταξυ φιλε το βολεμα δεν εχει καμια ιδεολογια, αν το σκεφτεις πιο πολλα κοινα εχεις μαζι μου παρα με κατι ''παραγοντες'' της δαπαρας κατα καιρους)..κ εσυ ο ιδιος ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις απολυτα σε τι αναφερομαι κ κατα βαθος συμφωνεις..αν το 50% καταβαινει στις καλπες κ σας ψηφιζει συνειδητα με πολιτικα κριτηρια γιατι τον γοητευσε ο λογος του μακη τοτε λυπαμε προσωπικα για τους συμφοιτητες μου..αλλα αν θες τη γνωμη μου οι φοιτ εκλογες ηταν κ παραμενουν μια καθαρα κοινωνικη διαδικασια οποτε δεν προσφερονται για συμπερασματα..αυτα φιλε σταλιν κ ηταν κ πολλα..τα υπολοιπα απο κοντα με καφεδακι
SAKIL

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 23 Οκτ 2012 11:28 pm

SAKIL έγραψε:
ρε συ με ειρωνια απαντα σε κανεναν αλλο..μαλακια ειναι σε μενα που γνωριζομαστε 5 χρονια κ παμε για το 6ο..εχω να σου πω οτι λιγες μερες στην ιαπωνια υπαρξαν πολυ πιο διδακτικες απο πολλες βδομαδες παρακολουθησης μαθηματων..υποθετω οτι το ιδιο ισχυει για ΤΙΣ εκδρομες των υδραυλικων για τη 12ημερη κ για οτι αναλογο οποτε προς τι η ειρωνια??χρεωκοπησαμε??ποτε??τσαμπα τον ψηφισα τον σαμαρα ρε συ, εμενα μου πανε πως θα χρεωκοπησουμε αμα βγει ο τσιπρας..

το επικινδυνο του συλλογισμου σου ειναι οι ενοχες που καλλιεργεις..συνταξη δεν περνει ο συνταξιουχος επειδη τα λεφτα που του κραταγαν καθε μηνα οταν δουλευε καποιοι παραμονη εκλογων νταηλικι τα παιξαν στο χρηματηστηριο, μετα καποιοι αλλοι παλι νταιλικι τα δωσαν για αγορα ομολογων κ μετα καποιοι αλλοι επισης νταιλικι ειπαν ας τα κουρεψουμε μωρε..κ φυσικα για πολλους αλλους λογους στους οποιους σιγουρα δεν περιλαμβανεται οτι οι γεωτεχνικοι του εμπ πηγαινουν εκδρομη στην ιαπωνια..ΑΚΥΡΗ η επιχειρηματολογια σου

για τα βιβλια τωρα..εγω επειδη ειμαι χαζος σε αντιθεση με κατι διανοιες ''σοσιαλιστες'' της κατευθηνσης σου θα αργησω λιγο ακομα να παρω πτυχειο..οταν το παρω προσωπικα θεωρω χρησιμο να εχω μια πληρη βιβλιοθηκη ασχετα που χαρη στις πολιτικες ηγεσιες που ειμαι σιγουρος οτι δεν επαψες λεπτο να στηριζεις, μαλλον θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να τα χρειαστω..οποτε ναι μπορει κ να σκονιστουν..δε λεω..τωρα κοιτα επειδη εσυ εισαι λαρτζ θελω επωνυμα στην επομενη συνελευση να σε βοηθησω κ εγω δηλαδη αμα θες, να φερουμε ολα τα βιβλια που εχεις περασει κ να προσφερουμε σε συμφοιτητες μας..επισης στο ιδιο πνευμα να επιστρεψεις τα λεφτα που πηραμε για τη 12μερη κ σ οποια αλλη εκδρομη συμμετειχες να τα δωσουμε στο ταμειο αλληλεγγυης για συνταξιουχους..αληθεια περιμενω στη πραξη να εισαι συνεπης με αυτα που προτεινεις, εγω θεωρω οτι η βιβλιοθηκη, το σχεδιαστηριο, οι γνωσεις, τα ταξιδια κ η ευρητερη παιδεια που πηρα απο το εμπ δεν ειναι τιποτα λιγοτερο απο αυτο που αντιστοιχει στις κατακρατησεις κ στους φορους των γονιων μου,οποτε λεω να τα κρατησω..

τωρα για το τελευταιο που λες για να κλεισω...το ξερω οτι εισαι δεξιος,με ιδεολογικα κριτηρια κ ποτε δε συμφωνησαμε σχεδον σε τιποτα που συζητησαμε..ποτε ομως δε θα λεγα οτι εισαι ανεντιμος η λαμογιο κ προφανως δε σε βαζω στο ιδιο σακι με κατι παραλιες ομοιδεατες σου (που μεταξυ φιλε το βολεμα δεν εχει καμια ιδεολογια, αν το σκεφτεις πιο πολλα κοινα εχεις μαζι μου παρα με κατι ''παραγοντες'' της δαπαρας κατα καιρους)..κ εσυ ο ιδιος ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις απολυτα σε τι αναφερομαι κ κατα βαθος συμφωνεις..αν το 50% καταβαινει στις καλπες κ σας ψηφιζει συνειδητα με πολιτικα κριτηρια γιατι τον γοητευσε ο λογος του μακη τοτε λυπαμε προσωπικα για τους συμφοιτητες μου..αλλα αν θες τη γνωμη μου οι φοιτ εκλογες ηταν κ παραμενουν μια καθαρα κοινωνικη διαδικασια οποτε δεν προσφερονται για συμπερασματα..αυτα φιλε σταλιν κ ηταν κ πολλα..τα υπολοιπα απο κοντα με καφεδακι

Την εκτίμηση μου σε προσωπικό επίπεδο την γνωρίζεις, όπως και την πολιτική διαφωνία μας. Σκοπός μου δεν είναι να σε ειρωνευτώ αλλά να καταδείξω το γεγονός οτι εδώ ο κόσμος καίγεται και το κάθε ΕΜΠ χτενίζεται. Πρέπει να γίνει εξοικονόμηση από παντού για να μην πλήττονται μόνο τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας (πράγμα που σαφώς δεν γίνεται αυτή τη στιγμή ). Δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σαν συνδικάλες που λένε το δικό μου σπίτι ανέπαφο και βρείτε λεφτά από αλλού. Επίσης και οι γονείς των παιδιών στο ΤΕΙ Καβάλας πλήρωσαν εφορία αλλά δεν πήγαν εκδρομές τα παιδιά τους. Τέλος, χαίρομαι που το προσδιόρισες γιατί ο αρχικός σου λόγος ήταν κάπως τσουβάλιασμα, πράγμα άδικο...

Υ.Γ.1 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κουβέντα δεν επικεντρώνεται στην απίστευτη μείωση που έχει υποστεί ο προϋπολογισμός του ΕΜΠ.
Υ.Γ.2 Θα τα εφαρμόσω αναδρομικά όταν οι αριστεροί πολιτικοί μοιράσουν τα εκκατομύρια που κάποιοι έχουν σε λογαριασμούς στον δοκιμαζόμενο λαό και οι ηγέτες τους δείξουν την προσήλωση τους στην δημόσια και δωρεάν παιδεία έμπρακτα, στέλνοντας τα παιδιά τους σε δημόσια σχολεία, (οι γυναίκες τους γεννήσουν σε δημόσια νοσοκομεία κτλπ)
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό bandal » Τετ, 24 Οκτ 2012 12:06 am

stalin έγραψε:
SAKIL έγραψε:

Υ.Γ.2 Θα τα εφαρμόσω αναδρομικά όταν οι αριστεροί πολιτικοί μοιράσουν τα εκκατομύρια που κάποιοι έχουν σε λογαριασμούς στον δοκιμαζόμενο λαό και οι ηγέτες τους δείξουν την προσήλωση τους στην δημόσια και δωρεάν παιδεία έμπρακτα, στέλνοντας τα παιδιά τους σε δημόσια σχολεία, (οι γυναίκες τους γεννήσουν σε δημόσια νοσοκομεία κτλπ)

Ωραία τότε έλα να μου πεις και μένα ότι κακώς έπερνα βιβλία μέχρι το προηγούμενο εξάμηνο.και γω θα τα επιστρέψω..όχι τώρα.
Η κουβέντα δεν επικεντρώνεται στον προυπολογισμό γιατί την άνοιξα εγώ που από αυτό το εξάμηνο δεν παίρνω βιβλία (και ναι όταν τα παιρνα τα διάβαζα).Εσύ την ημέρα που θα μάθεις ότι δεν δικαιούσαι πια βιβλία στο επόμενο εξάμηνο,άνοιξε ένα τόπικ για τον προυπολογισμό του εμπ..
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό kliu » Τετ, 24 Οκτ 2012 12:38 am

παντως επειδη μαλλον δεν με καταλαβατε...βασει της καταστασης στην οποια βρισκομαστε ως χωρα μου φαινεται απολυτα λογικο να μας παρεχεται δωρεαν παιδεια(αναφερομαι στα βιβλια της πρωτης σχολης) μια φορα και απο κει κ περα εαν θελουμε να βγαλουμε κ αλλη σχολη να πρεπει να πληρωσουμε και κατι απο την τσεπη μας..ας ξεκολλησουμε λιγο απο τη λογικη οπου ολα σαυτη τη ζωη τα θελουμε τσαμπα...ειδαμε που μας εφτασε ολο αυτο καθε εναν μας ξεχωριστα..τωρα τα πληρωνουν αρχικα οι γονεις μας και επειτα εμεις με το παραπανω...
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες