Βουλευτικες Εκλογες 2012

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 24 Απρ 2012 5:53 pm

redroom έγραψε:Προφανως δεν ειμαι ο Ιφικράτης Αμυράς που λες και δεν μπορω να καταλαβω πως σου ηρθε. Ειμαι φοιτητης 2ου ετους (δες ετος εισαγωγης) που απλως ανεβασα ενα κειμενο το οποιο και ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. Αλλα οπως εσυ ανεβαζεις αρθρα απο τον ριζοσπαστη ετσι και γω ανεβαζω οτι θελω. Αν εχεις προβλημα στο καλο και να μας γραφεις..

Καμμία ενόχληση...Ίσα ίσα...Πάντως φίλε αν δεν είσαι τρολλ με δεύτερο λογαριασμό (αριστερό ή δεξιό) (πιθανότητα 98%) , λυπάμαι....(απλά)

εδιτ: α και προσωπική επίθεση δεν εννοούσα το ποστ σου αλλά ποστ αλλου μέλους σε άλλο τόπικ, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 24 Απρ 2012 6:00 pm

Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, ΠΟΛ.ΑΝ. δηλαδή;
Οχι, αυτός πάντα αυτής της γραμμής ήταν...
Ευχαριστώ δεν θα πάρω...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό morisson » Τρί, 24 Απρ 2012 6:02 pm

Reporter έγραψε:Off topic:
morisson έγραψε:

Το θέμα έχει ξεκλειδωθεί.Ας μην κοντραριζόμαστε σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν διαφωνώ, αλλά δε νομίζω οτι είναι η μόνη περίπτωση προσωπικής επίθεσης στο φόρουμ. Και δε νομίζω οτι ήταν τόσο σκληρό πια το κοντράρισμα σε σχέση με άλλες επιθέσεις επί προσωπικού...
Η δικιά μου ερώτηση για το αν ο redroom είναι ο Ιφικράτης Αμυράς γιατί διαγράφηκε? Είναι όντως ο Ιφικράτης Αμυράς, και θίχτηκε σε προσωπικό επίπεδο , ή παραβίασα την ανωνυμία του?

Off topic:
Όχι ρε δεν είναι για εσένα.Του γράφαν κι άλλα απο κάτω, και τα σβήσαμε.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 24 Απρ 2012 6:06 pm

Off topic:
α οκ. εγώ νόμιζα οτι κλειδώθηκε λόγω αυτού που έγραψε ο ΟχΥdo για τον stalin και παράλληλα ρώτησα γιατί διαγράφηκε το δικό μου ποστ. Δεν πήρα πρέφα οτι γράφαν κι άλλα για τον redroom....
Reporter

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 24 Απρ 2012 7:01 pm

Επειδή εγώ το κλείδωσα το topic, δεν ξέρω τι λέτε γενικά , αλλά ήταν σαν να παρακολουθώ συζήτηση σε msn!! Και οκ, κόφτε το αγαπητέ συντονιστή κανε το ένα και το άλλο! Φιλικά.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 24 Απρ 2012 7:12 pm

ωχ καλά τώρα είδα τα flamming posts.... Νόμιζα οτι κάποιος έκανε πλάκα...Δεν πίστευα οτι υπήρχαν τέτοια άτομα στη σχολή..Και το κείμενο εκτός από άθλια προπαγάνδα δεν έχει καν ίχνος λογικού ειρμού...Τελικά αρκεί να ρίξεις λίγο φως σε μια τρύπα για να αρχίσουν να βγαίνουν οι γεωσκώληκες...Και θα χυθεί πολύ φως σ αυτό το φόρουμ.. :) :)

εδιτ: inge δεν σχολίασα το ποστ σου γιατί νομίζω οτι δεν εννοείς εμένα. Αν κάνω λάθος πες το μου.
Reporter

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τρί, 24 Απρ 2012 7:22 pm

Δικαίωμα του συμφοιτητή μας είναι να είναι ρακοσυλλέκτης. Δικαίωμά του είναι επίσης να ανεβάζει τα σκουπίδια που μαζεύει από ιντερνετικούς κάδους της πολιτικής ορθότητας στο mqn. Η βρώμα της αστίλας που αυτά προκαλούν δεν είναι θέμα, την αντέχουμε. Το ζήτημα είναι καθαρά αισθητικό. Λογικά θα ήταν και στο πάνελ του Χατζηνικολάου χθες την ώρα που μιλούσε η παπαρήγα. Οι φωνές που έλεγαν "Θα μας κάνετε Κορέα" πρέπει να ήταν του ίδιου ή "συντρόφου" του (ή μάλλον "συνέλληνα" του). Εύγε!

(αναφέρομε στον εκπληκτικό redroom)
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τρί, 24 Απρ 2012 7:35 pm

Καλά, στην εκπομπή του χατζηνικολάου κάναν μπαμ τα χρυσά αυγά...Και έχουν καρμπόν φρασεολογία-προπαγάνδα με τους ομοίους τους που βγαίνουν κατά καιρούς σε αλλες εκπομπές (μιλάω για τους περιφερειακούς δήθεν πολίτες και όχι τους επίσημους εκπροσώπους των μαχαιροβγαλτών). Έλεγε ο ένας στην παπαρήγα :''κοίτα να παραδώσεις τα σκήπτρα σε αλλον όσο είναι καιρός γιατί δεν σας βλεπω καλά''. Πέρα από την οσμή απειλής προσπαθεί να περάσει και το ότι το κκε λειτουργεί περίπου όπως το πασοκ ή το λα.ο.σ, οτι και καλά ο επικεφαλής κάνει ο,τι γουστάρει (με τα σκήπτρα) χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να ελέγχεται από κανέναν. Οτι μπορεί να διαγράφει και με ραβασάκια όπως έκανε ο γ.α.π...
Reporter

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 24 Απρ 2012 9:19 pm

stalin έγραψε:Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, ΠΟΛ.ΑΝ. δηλαδή;
Οχι, αυτός πάντα αυτής της γραμμής ήταν...
Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

έχει κ η νδ αριστερό ρεύμα? μπράβο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό apo7 » Τετ, 25 Απρ 2012 2:21 pm

redroom έγραψε:Εσυ ρε μεγαλε τι εισαι κομμουνι του κερατα??

Αγαπητε redroom, προσπαθησε να μην χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις. Μπορει αυτα που γραφουν διαφοροι να σε εκνευριζουν, αλλα απαντωντας τους με υβριστικες εκφρασεις χανεις το δικιο σου. Και ιδιαιτερα η παραπανω εκφραση ειναι πολυ βαρια, που θα σε συμβουλευα να μην την χρησιμοποιησεις ουτε στον χειροτερο εχθρο σου. Ακους εκει να πεις τον ανθρωπο κομμουνι... Μονο που γραφω την λεξη αναγουλιαζω. Αισχος!!!
apo7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες