Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό vee » Τετ, 11 Ιαν 2023 3:58 pm

Έβγαλε ο Βουγιούκας λέει πιθανή ημερομηνία μπετό 1 20/1 . Την άλλη εβδομάδα δλδ. Εγώ προσωπικά περίμενα προς το τέλος της εξεταστικής. Τι φαααααση
Άβαταρ μέλους
vee

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό _Christos_ » Τετ, 11 Ιαν 2023 4:58 pm

Πολύ κακό αν γίνει..
Άβαταρ μέλους
_Christos_

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό vee » Τετ, 11 Ιαν 2023 5:03 pm

Εστειλα εμαιλ καθώς έγραφε ως ανεπίσημη και πιθανή την ημερομηνία αυτή. Αν θέλετε ας στείλετε όσοι μπορείτε. Εγώ προσωπικά ζήτησα να πάει προς το τέλος της εξεταστικής
Άβαταρ μέλους
vee

Δημοσίευσηαπό miqiounitis » Τετ, 11 Ιαν 2023 5:14 pm

+1 για προς το τέλος της εξεταστικής.

Το θέμα είναι πως η ημερομηνία ορίζεται από την Γραμματεία και όχι από τον Βουγιούκα (εφόσον το δήλωσαν πάνω από 15 άτομα).

Θεωρώ πως ο ίδιος το κοινοποίησε, έστω ανεπίσημα, γιατί αντιλαμβάνεται το πόσο εκτός προγράμματος μας βγάζει.

Είναι καλύτερα να επικοινωνήσουμε με την Γραμματεία πρώτα και σε δεύτερο χρόνο να μαζέψουμε υπογραφές, εάν δεν βγάλουμε άκρη. Θα πρότεινα να μεταφερθεί δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή να γίνει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Άβαταρ μέλους
miqiounitis

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό vee » Τετ, 11 Ιαν 2023 6:35 pm

Και Παρασκευη 10 Φεβρουαριου ακομα καλυτερα. Γενικα προς το τελος. Θα στειλω και γραμματεια να τονισω τις τελευταιες 2 Παρασκευες!
Άβαταρ μέλους
vee

Δημοσίευσηαπό miqiounitis » Πέμ, 12 Ιαν 2023 2:58 pm

Καλά κρασιά!

Όχι μόνο άφησαν το πρόγραμμα ως έχει, αλλά έβαλαν και μάθημα έκτακτης σε 4 ημέρες! :clap:
Άβαταρ μέλους
miqiounitis

Δημοσίευσηαπό vee » Πέμ, 12 Ιαν 2023 4:06 pm

Οριακά πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες. Αν είναι δυνατόν
Άβαταρ μέλους
vee

Δημοσίευσηαπό Arlecchino » Πέμ, 12 Ιαν 2023 6:42 pm

Εγώ πάντως ένα μέιλ στον κ. Δούμα το έστειλα, μήπως και ζητήσει να μεταφερθεί το μάθημα.
Άβαταρ μέλους
Arlecchino

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό miqiounitis » Πέμ, 12 Ιαν 2023 7:39 pm

Arlecchino έγραψε:Εγώ πάντως ένα μέιλ στον κ. Δούμα το έστειλα, μήπως και ζητήσει να μεταφερθεί το μάθημα.

Κοίτα να δεις όμως τι πρόβλημα δημιουργείται φίλτατε Arlecchino.

Εγώ που δουλεύω (και εκτός Αττικής μάλιστα) άλλαξα όλο μου το πρόγραμμα και διευθέτησα έκτακτα τις υποχρεώσεις μου για να μπορέσω να είμαι εκεί για την εξέταση της Δευτέρας. Το ξέρω από πρώτο χέρι πόσο απίστευτα εκνευριστική είναι η απάθεια της Γραμματείας και πόσο προβληματική είναι η τρομερή απουσία (έγκαιρης) οργάνωσης.

Άμα υπήρχε κάποιο προσχέδιο ή έστω κάποια ανεπίσημη πληροφόρηση για την πιθανή ημερομηνία (όπως έγινε και με τον κο. Βουγιούκα) θα μπορούσαν να γίνουν ενέργειες μέχρι την οριστικοποίηση του προγράμματος από τη Γραμματεία (βλέπε υπογραφές κλπ). Σε διαβεβαιώ πως πρώτος-πρώτος θα έπαιρνα την πρωτοβουλία και θα το διεκδικούσα εκ μέρους όλων.

Τώρα όμως που ανέβηκε το πρόγραμμα με τόση καθυστέρηση και πιέζει τόσο πολύ ο χρόνος, θεωρώ πως προσαρμοστήκαμε και εμείς σε αυτά τα δεδομένα και ένα πισωγύρισμα δεν θα εξυπηρετούσε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
miqiounitis

Δημοσίευσηαπό Arlecchino » Πέμ, 12 Ιαν 2023 8:27 pm

miqiounitis έγραψε:
Arlecchino έγραψε:Εγώ πάντως ένα μέιλ στον κ. Δούμα το έστειλα, μήπως και ζητήσει να μεταφερθεί το μάθημα.

Κοίτα να δεις όμως τι πρόβλημα δημιουργείται φίλτατε Arlecchino.

Εγώ που δουλεύω (και εκτός Αττικής μάλιστα) άλλαξα όλο μου το πρόγραμμα και διευθέτησα έκτακτα τις υποχρεώσεις μου για να μπορέσω να είμαι εκεί για την εξέταση της Δευτέρας. Το ξέρω από πρώτο χέρι πόσο απίστευτα εκνευριστική είναι η απάθεια της Γραμματείας και πόσο προβληματική είναι η τρομερή απουσία (έγκαιρης) οργάνωσης.

Άμα υπήρχε κάποιο προσχέδιο ή έστω κάποια ανεπίσημη πληροφόρηση για την πιθανή ημερομηνία (όπως έγινε και με τον κο. Βουγιούκα) θα μπορούσαν να γίνουν ενέργειες μέχρι την οριστικοποίηση του προγράμματος από τη Γραμματεία (βλέπε υπογραφές κλπ). Σε διαβεβαιώ πως πρώτος-πρώτος θα έπαιρνα την πρωτοβουλία και θα το διεκδικούσα εκ μέρους όλων.

Τώρα όμως που ανέβηκε το πρόγραμμα με τόση καθυστέρηση και πιέζει τόσο πολύ ο χρόνος, θεωρώ πως προσαρμοστήκαμε και εμείς σε αυτά τα δεδομένα και ένα πισωγύρισμα δεν θα εξυπηρετούσε κανέναν.

Μα εδώ δεν μιλάμε μόνο για το αν θα καταφέρουμε να πάμε, αλλά για το ότι είναι σχεδόν αδύνατον να πάμε σωστά προετοιμασμένοι σε εξέταση μέσα σε 3 μέρες, κουβαλώντας και τις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις μας.
Άβαταρ μέλους
Arlecchino

Έτος εισαγωγής: 2017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες