Arlecchino έγραψε:Εγώ πάντως ένα μέιλ στον κ. Δούμα το έστειλα, μήπως και ζητήσει να μεταφερθεί το μάθημα.
miqiounitis έγραψε:Arlecchino έγραψε:Εγώ πάντως ένα μέιλ στον κ. Δούμα το έστειλα, μήπως και ζητήσει να μεταφερθεί το μάθημα.
Κοίτα να δεις όμως τι πρόβλημα δημιουργείται φίλτατε Arlecchino.
Εγώ που δουλεύω (και εκτός Αττικής μάλιστα) άλλαξα όλο μου το πρόγραμμα και διευθέτησα έκτακτα τις υποχρεώσεις μου για να μπορέσω να είμαι εκεί για την εξέταση της Δευτέρας. Το ξέρω από πρώτο χέρι πόσο απίστευτα εκνευριστική είναι η απάθεια της Γραμματείας και πόσο προβληματική είναι η τρομερή απουσία (έγκαιρης) οργάνωσης.
Άμα υπήρχε κάποιο προσχέδιο ή έστω κάποια ανεπίσημη πληροφόρηση για την πιθανή ημερομηνία (όπως έγινε και με τον κο. Βουγιούκα) θα μπορούσαν να γίνουν ενέργειες μέχρι την οριστικοποίηση του προγράμματος από τη Γραμματεία (βλέπε υπογραφές κλπ). Σε διαβεβαιώ πως πρώτος-πρώτος θα έπαιρνα την πρωτοβουλία και θα το διεκδικούσα εκ μέρους όλων.
Τώρα όμως που ανέβηκε το πρόγραμμα με τόση καθυστέρηση και πιέζει τόσο πολύ ο χρόνος, θεωρώ πως προσαρμοστήκαμε και εμείς σε αυτά τα δεδομένα και ένα πισωγύρισμα δεν θα εξυπηρετούσε κανέναν.
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες