Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων (Σχόλια & Ερωτήσεις)

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:26 pm

αλλωστε,στο ποστ στο οποιο απειλησατε με κλειδωμα μονο με επιχειρηματα μιλαω με μορφη ερωτηματων και δεν βριζω κανεναν.αν αυτα εκλαμβανονται ως ενταση,τοτε τι να πω;απλα δεν καταλαβαινομαστε.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:33 pm

Λοιπόν FREEMAN, συμφωνώ μαζί σου ότι εκείνα τα 5 λεπτά που έκανε ο leo8 την παρατήρηση δεν υπήρχε καμιά ένταση. Ωστόσο, 5 λεπτά πριν γινόταν χαμός και λογικό ήταν να νομίζει ότι βρίζεστε ακόμα. Κάθισε και μετέφερε ένα σωρό δημοσιεύσεις εδώ για να μπορούμε να βλέπουμε τις ανακοινώσεις στο αλλο τοπικ, ενώ εσυ συνέχιζες να κάνεις δημοσιεύσεις εκεί. Αν δεν το έκανε αυτό, θα ερχόταν κάποιος να του πει, ότι στο mqn δεν μπορεί να βρει τις ανακοινώσεις γι αυτό είναι μια καλή ιδέα να ανοίξουμε ένα μπλογκ μόνο με ανακοινώσεις ή ενα group στο fb. Υπάρχει ένας κανόνας στο forum που λέει ότι μπορεις να επεξεργαστείς τη δημοσίευση σου εντός 10 λεπτου, και δεν χρειάζεται να κάνεις απανωτές δημοσιεύσεις. Εσύ όμως συνεχίζεις και το κάνεις. Πώς να προλάβει ο συντονιστής να δει τι γράφετε; Μπορείς να μου εξηγήσεις;
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:41 pm

Προσωπικα δε βριστηκα με κανεναν.γι'αυτο λοιπον μη με κατηγορεις για κατι που δεν εκανα.αν το να διαφωνεις σημαινει να βριζεσαι δεν ξερω τι νοημα εχει να συζητα κανεις στο φορουμ;μ'αρεσει που εβαζα και διευκρινισεις του τυπου ''(χωρις ειρωνεια)''.ειλικρινα δεν μπορω να συζηταω με το φοβο μηπως καποιος εκλαβει μια κουβεντα σαν υβρη ενω προσεχω πολυ,κι ενω εγω να δεχομαι συνεχεια ειρωνειες,οπως απο καποιους συγκεκριμενους.δεν αναφερω ποιους για να μην αρχισουμε αλλες ιστοριες.τωρα αν προεκυψε και κανενα διαδικαστικο λαθος με τα μνμ,μην τρελεναιστε και ξεσπατε πανω μας με κλειδωματα!!!αλλωστε δεν εχω ολες τις τεχνολογικες γνωσεις να μεταφερω ενα μνμ,γι'αυτο ειναι ο διαχειριστης.γιατι δε βλεπετε οτι με την τακτικη σας το φορουμ ειναι συνεχως στασιμο και μολις κινειται λιγο το κλειδώνετε χωρις λογο;επιπλεον μια δημοσιευση εκανα σε λαθος τοπικ και απο κατω εξηγησα το λαθος.δε φταιω,αν εσεις θελετε να δρατε με ταχυτητα φωτος.εσεις κουραζεστε χωρις λογο και μπερδευεστε και καταλαβαινετε λαθος πραγματα.δεν γραφουμε εδαφομηχανικη :D !(να πουμε και κανα αστειο)
Τελευταία επεξεργασία από FREEMAN και Τετ, 25 Σεπ 2013 5:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:44 pm

Μήπως μεγαλοποιήσαμε λίγο το συμβάν;;"Χωρίς ειρωνία", νομίζω ότι το παραπήρες προσωπικά...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:46 pm

Αυτό το topic θα μείνει ανοικτό για ερωτήσεις και σχόλια.
Το άλλο έκλεισε μόνο για λίγο, άλλωστε είναι για ανακοινώσεις. Αν κάποιος θέλει να γράψει ανακοίνωση, το γράφει στο shoutbox και το ανοίγουμε.
Το φορουμ δεν είναι ανενεργό εξαιτίας μας, αλλά επειδή ο νέος κόσμος στη σχολή δεν θέλει να συζητήσει. Άσε τι κάνουμε εμείς τα πουρά. Ο πυρήνας της σχολής είναι τα τρία πρώτα έτη.
Το λήγουμε εδώ και ξαναγυρνάτε σε αυτά που λέγατε πριν κάνει την παρατήρηση ο leo8.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:49 pm

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Μήπως μεγαλοποιήσαμε λίγο το συμβάν;;"Χωρίς ειρωνία", νομίζω ότι το παραπήρες προσωπικά...

λεει βριζοσασταν ακομη και απευθυνθηκε σε μενα.εσυ τι θα καταλαβαινες.δε μεγαλοποιησα τπτ.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:50 pm

Οι χρήστες γενικότερα λέω.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό twinkle » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:56 pm

το θεμα δεν ειναι αυτα π συζητατε..το θεμα ειναι τι θα γινει με τη σχολη ..εγω αναρωτιεμαι αν οντως ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα σε περιπτωση που απολυθουν αυτοι οι ανθρωποι. σιγουρα δυσκολευει η δουλεια οσων μενουν, αλλα ειναι οντως ακατορθωτο να συνεχισει η σχολη να λειτουργει η το λενε για εκφοβισμο? κ επισης..το επ αοριστων τι σημαινει? 1 2 βδομαδες ή και μηνα ακομα?
Άβαταρ μέλους
twinkle

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 25 Σεπ 2013 6:07 pm

Το τι σημαίνει επ'αόριστον κι εγώ το έχω απορία...βδομάδες,μήνα ή μήνΕΣ κλειστό μπορεί να σημαίνει?Κι επειτα μετά από την επ'αόριστον αναβολη λειτουργιας,μπορουμε να θεωρήσουμε με σιγουριά οτι η εξεταστική εχει χαθεί ή όχι?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό dean » Τετ, 25 Σεπ 2013 6:26 pm

παιδια αυτο το επ'αοριστον απο που προεκυψε? εβγαλε καποια αποφαση σημερα η συγκλητος?
dean

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες