Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Συνάντηση Εργαζομένων Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:40 pm

thalassa έγραψε:

Μάλλον η δικά μου άποψη ενοχλεί πολλούς, γιατί πιο πολλοί μου αντιτίθενται παρά με υπερασπίζονται.
Ας γίνει το γκάλοπ που λέτε. Ούτως ή άλλως είμαι υπέρ της δημοκρατικότητας των διαδικασιών και των αποφάσεων. Απλώς, θεωρώ ότι στις μέρες μας δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος αντίδρασης...

μη το παιρνεις προσωπικα,δεν αναφερθηκα μονο σε σενα.το ειπα ομως εξ'αφορμης σου.χαιρομαι που συμφωνεις με το γκαλοπ.κι εμεις νοιαζομαστε για τους συνανθρωπους μας.δε ζουμε απομωνομενοι στη γυαλα μας.τις ιδιες καταστασεις βιωνουμε.διαφωνουμε με τον τροπο,που μονο καθυστερηση θα φερει και καμμια αλλαγη.δεν ειναι οι παλιες οι κυβερνησεις.ειμαστε υπο κατοχη θεωρω και πρεπει να γινουν ριζικες αλλαγες και οχι κλαδικες απεργιες οποτε θιγεται ο καθε κλαδος.
FREEMAN

Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων (Σχόλια & Ερωτήσεις)

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:41 pm

δεν εγινε κανενας υπαινιγμος και δεν υπαρχουν νευρα,τι μανια ειναι αυτη για κλειδωματα.θελετε να μη μπαινουμε στο φορουμ και να μενει στασιμο.αν θελετε,γινεται.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό thalassa » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:43 pm

FREEMAN έγραψε:δεν εγινε κανενας υπαινιγμος και δεν υπαρχουν νευρα,τι μανια ειναι αυτη για κλειδωματα.θελετε να μη μπαινουμε στο φορουμ και να μενει στασιμο.αν θελετε,γινεται.

Συνάδελφε συμφωνώ απολύτως και σταματάω εδώ.
thalassa

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:44 pm

πραγματικα ακομη απορω που τα ειδατε τα νευρα και τους υπαινιγμους!!!!!!!???????θελετε να ειναι το φορουμ μονο για ανακοινωσεις γινεται.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό lakislalakis » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:51 pm

Επειδή πολλά ακούγονται για τον αλτρουισμό και την αυτοδιοίκηση θα ήθελα να πω το εξής με κάθε θέληση σεβασμού και χωρίς θέλω να προκαλέσω αισθήματα. Η αυτοπροσδιορισμός κάποιου ως αλτρουιστή είναι οξύμωρο μιας και όλοι κατά βάθος το συμφέρον τους κοιτάνε, ο κομματικός το κόμμα του, ο φοιτητής την πορεία του, ο εργαζόμενος τη δουλειά του, ο πολίτης τη χώρα του γιατί ο ίδιος θα ζει καλύτερα, ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως αλτρουιστής τον αυτοσεβασμό του (δε χρειάζεται στο όνομα μιας χριστιανικής κουλτούρας να υποκρινόμαστε ότι πάμε όλοι για Αγιοποίηση) και δεν είναι μεμπτό να γίνεται στήριξη σε εργαζόμενους που όπως και αν μπήκαν, έχουν στήσει μια οικογένεια με μικρά παιδιά πίσω τους που δε φταίνε σε τίποτα, ότι και αν έκαναν οι γονείς τους ή ο εργοδότης τους. Από την άλλη μπαίνεις σε ένα Ίδρυμα του εξωτερικού και βλέπεις ελάχιστους διοικητικούς υπαλλήλους σε ακαδημαϊκά κτήρια, ενώ εδώ σχεδόν με κάθε βήμα που κάνεις βλέπεις άτομα που ποτέ δεν διδάσκουν και δεν ξέρω από πού ακριβώς βγαίνουν τα νούμερά της ύψιστης ανάγκης διατήρησής τους, συνεπώς η κατηγορία περί «ανικανότητας» του ιδρύματος να λειτουργήσει χωρίς ακόμα περισσότερους απαιτεί νούμερα και απτή αξιολόγηση πέραν της δημοσίευσης ενός γενικού αριθμού που ονομάζεται «απαραίτητος» διότι ακόμα και αν ισχύει, δεν πείθει μονολεκτικά όταν η ελληνική πραγματικότητα και άλλα παραδείγματα δίνουν άλλη εικόνα.
lakislalakis

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Συνάντηση Εργαζομένων Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό structural » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:55 pm

ingenieurin26 έγραψε:
GinTonic έγραψε:σε αυτό το φόρουμ μερικές απόψεις φαίνονται να ενοχλούν κάποιους

Κοίταξε να δεις, που γράφτηκες στις 22 Σεπτεμβρίου του 2011 και δεν ξέρω αν είναι ο μόνος σου λογαριασμός.

Αυτό που λες είναι επιχείρημα υπερ μου. Αν είχα γραφτεί εχθές τι θα έλεγες;
Δε περίμενα από την ''επίτιμη συντονίστρια'' να κατηγορεί να τα μέλη της για διπλό λογαριασμό χωρίς στοιχεία. Σίγουρα δε είναι αυτός ο ρόλος της.

Σε προκαλώ να ψάξεις τα πάντα για το αν έχω διπλό λογαριασμό.
structural

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:58 pm

Μου απαντάς ως structural σε αυτό που είπα στον Gintonic; Για να καταλαβαινόμαστε, 21 Σεπτεμβρίου του 2011 ήταν σε εξέλιξη οι καταλήψεις και πολλοί γράφτηκαν τότε. Εμένα που γράφτηκα από την αρχή του site με προσβάλει να υπάρχουν τόσοι λογαριασμοί που γράφονται με άλλο όνομα επειδή ντρέπονται να στηρίξουν την άποψη τους και συμμετέχουν μόνο σε συγκεκριμένα τοπικ.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:10 pm

thalassa έγραψε:
FREEMAN έγραψε:δεν εγινε κανενας υπαινιγμος και δεν υπαρχουν νευρα,τι μανια ειναι αυτη για κλειδωματα.θελετε να μη μπαινουμε στο φορουμ και να μενει στασιμο.αν θελετε,γινεται.

κανενας δεν προκειται να απαγορευσει σε κανεναν να συμμετεχει σε αυτο το φορουμ γιατι η λειτουργια του στηριζεται στους ιδιους τους φοιτητες και πιστευουμε πως καθ' ενας ξεχωριστα εχει να προσφερει κατι..ενταση υπηρξε,αυτο που θελουμε ολοι πιστευω ειναι γονιμη και ηπιων τονων συζητηση με επιχειρηματα μεταξυ των μελων του φορουμ..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Δημοσίευσηαπό structural » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:16 pm

ingenieurin26 έγραψε:Μου απαντάς ως structural σε αυτό που είπα στον Gintonic;

Παρεξήγησα τη προηγούμενη σου απάντηση. Με συγχωρείς.

Την άποψη μου την είπα και παρατήρησα, όπως περίμενα, ότι θα βρω πολλούς σύμφωνους.

Αρκετά πήραν άλλοι αποφάσεις για μας (που μπορεί να τους υπαγορεύτηκαν και από τους απεργούς).
Ηρθε η ώρα να σώσουμε εμείς το πανεπιστήμιο μας και να μη φτάσουμε στο σημείο του ΕΚΠΑ.

ΥΓ. Αν κλείσει το ΕΚΠΑ πέρα των άλλων, οι οικογένειες που θα χάσουν το ψωμί τους είναι αρκετά πολλαπλάσιες.
structural

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 5:21 pm

leo8 έγραψε:
thalassa έγραψε:

κανενας δεν προκειται να απαγορευσει σε κανεναν να συμμετεχει σε αυτο το φορουμ γιατι η λειτουργια του στηριζεται στους ιδιους τους φοιτητες και πιστευουμε πως καθ' ενας ξεχωριστα εχει να προσφερει κατι..ενταση υπηρξε,αυτο που θελουμε ολοι πιστευω ειναι γονιμη και ηπιων τονων συζητηση με επιχειρηματα μεταξυ των μελων του φορουμ..

συνεχιζω να υποστηριζω πως δεν υπηρξε ένταση.μη βαφτιζετε λοιπον οι διαχειριστες καθε διαφωνια και καθε αποψη(ουτε καν διαφωνια) ενταση και νευρα.αλλωστε οποιος ξαναδιαβαζει τα ποστ,μπορει να καταλαβει οτι ουτε υπονοια εντασης δεν υπαρχει.με τον τροπο σας ομως μας ωθειτε να μη γραφουμε στο φορουμ.αν θελετε,μπορουμε να σταματησουμε να γραφουμε,δε θα χασουμε κατι.ισα-ισα κοπος ειναι το να καθεσαι μπροστα σ'εναν υπολογιστη και να γραφεις καπου που αμεσως θα σου επιτεθουν και θα σου πουν οτι προκαλεις ενταση.α,και lakislalakis δεν χρησιμοποιησε κανεις καμμια χριστιανικη κουλτουρα ουτε υποκριθηκε τον Αγιο.καπου πηγε να μπει η ταμπελα οτι οσοι θελουν ανοιχτη σχολη δε νοιαζονται για τους εργαζομενους.νοιαζομαστε.αλλωστε εχω δικους μου ανθρωπους οπως ειπα,με 2 μικρα παιδια.εξηγησα και παραπανω οτι απλα δε θα βγαλει καπου μια μεμονωμενη προσπαθεια που μονο επιβαρυνει.ας διαβαζουμε προσεκτικα τα ποστ.
FREEMAN

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες