Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Δευτ, 04 Οκτ 2021 6:23 pm

Anaisia έγραψε:
το ΒΙΜ είναι αρκετά ιδιαίτερο σαν μάθημα. [...] το θέμα εξαμήνου είναι για να δείξετε τις "γνώσεις" που πήρατε από το μάθημα και η τελική εξέταση απαιτεί πάρα πολύ καλή μνήμη μιας και οι πληροφορίες/ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν στην κυριολεξία από τα πάντα (ακόμα και από τις παρουσιάσεις που κάνουν διάφοροι προσκεκλημένοι ομιλητές).

To θεμα εξαμηνου ειναι συντομο τουλαχιστον?
Darkiz

Έτος εισαγωγής: 2017

Δημοσίευσηαπό Anaisia » Τρί, 05 Οκτ 2021 12:41 pm

Darkiz έγραψε:
Anaisia έγραψε:
το ΒΙΜ είναι αρκετά ιδιαίτερο σαν μάθημα. [...] το θέμα εξαμήνου είναι για να δείξετε τις "γνώσεις" που πήρατε από το μάθημα και η τελική εξέταση απαιτεί πάρα πολύ καλή μνήμη μιας και οι πληροφορίες/ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν στην κυριολεξία από τα πάντα (ακόμα και από τις παρουσιάσεις που κάνουν διάφοροι προσκεκλημένοι ομιλητές).

To θεμα εξαμηνου ειναι συντομο τουλαχιστον?

Εξαρτάται. Είναι ομαδική εργασία και οι καθηγητές αφήνουν ελευθερία επιλογής στους φοιτητές. Δίνουν πολλές κατευθύνσεις και παραδείγματα από προηγούμενα έτη, με σκοπό να υπάρχει μια ποικιλία ιδεών και εργασιών. Πολλά παιδιά το συνδυάζουν με το "ολοκληρωμένο θέμα".
Τώρα αν είναι "σύντομο" δεν μπορώ να το απαντήσω. Είναι ανάλογα την επιλογή του θέματος που θα κάνει η κάθε ομάδα, τι εξοικείωση υπάρχει με τα απαραίτητα εργαλεία για την ολοκλήρωσή του καθώς και την δουλεία/συνεργασία που θα προσφέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
To become a monster like me, is to admit you were too weak to remain a human.
Άβαταρ μέλους
Anaisia

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό eclt » Παρ, 08 Οκτ 2021 12:35 pm

Για το επιλογης 5ου εξαμηνου μπορουμε να παρουμε αυτο που ειχαμε παρει στο πρωτο εξαμηνο αν δεν το εχουμε περασει? Η θα χρειαστει να διαλεξουμε καποιο αλλο οπωσδηποτε. Δηλαδη αμα παρω την ενεργειακη και τη περασω φετος θα εχω ενα χρωστουμενο ακομα για το πτυχιο?
eclt

Έτος εισαγωγής: 2030

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Παρ, 08 Οκτ 2021 5:28 pm

eclt έγραψε:Για το επιλογης 5ου εξαμηνου μπορουμε να παρουμε αυτο που ειχαμε παρει στο πρωτο εξαμηνο αν δεν το εχουμε περασει? Η θα χρειαστει να διαλεξουμε καποιο αλλο οπωσδηποτε. Δηλαδη αμα παρω την ενεργειακη και τη περασω φετος θα εχω ενα χρωστουμενο ακομα για το πτυχιο?

Nαι θα εχεις αλλο 1.
Εγω ειχα παρει ενα επιλογης απο αυτα στο 1ο εξ και ενα στο 5ο εξ.
Darkiz

Δημοσίευσηαπό karn » Κυρ, 17 Οκτ 2021 2:49 pm

Παιδια καλησπερα!
Εχω 2 ερωτησεις σχετικα με τις δηλωσεις μαθηματων.

1)Αν η δηλωση εχει υποβληθει (υποβληθεισα δηλαδη και οχι ημιτελης) γινεται να αλλαξει ηλεκτρονικα; Μπορω δηλαδη να υποβάλλω νέα και να ακυρωθεί η προηγούμενη ;; (εννοειται παντα εντος της προθεσμίας)

2)Επειδη δεν εχω αποφασισει μεταξυ 2 μαθηματων επιλογης (που υποχρεωτικα πρεπει να δωσω 1 απο τα 2) μπορω να δηλωσω και τα 2 και τελικα να δωσω και να παρακολουθησω μονο το 1?
karn

Έτος εισαγωγής: 2016

Δημοσίευσηαπό atn » Κυρ, 17 Οκτ 2021 3:32 pm

karn έγραψε:Παιδια καλησπερα!
Εχω 2 ερωτησεις σχετικα με τις δηλωσεις μαθηματων.

1)Αν η δηλωση εχει υποβληθει (υποβληθεισα δηλαδη και οχι ημιτελης) γινεται να αλλαξει ηλεκτρονικα; Μπορω δηλαδη να υποβάλλω νέα και να ακυρωθεί η προηγούμενη ;; (εννοειται παντα εντος της προθεσμίας)

2)Επειδη δεν εχω αποφασισει μεταξυ 2 μαθηματων επιλογης (που υποχρεωτικα πρεπει να δωσω 1 απο τα 2) μπορω να δηλωσω και τα 2 και τελικα να δωσω και να παρακολουθησω μονο το 1?

1)Ναι γίνεται
2)δεν το ξέρω σίγουρα αλλα μου φαινεται δύσκολο
Η γνώση είναι για να μοιράζεται
Άβαταρ μέλους
atn

Έτος εισαγωγής: 2018

Δημοσίευσηαπό Darkiz » Κυρ, 17 Οκτ 2021 5:41 pm

Νομιζω το 1 δεν γινεται γι αυτο και υπαρχει η ημιτελης δηλωση.
Το 2 γινεται. Σε αφηνει αλλωστε και το συστημα να βαλεις και τα 2. Εγω το εχω κανει παλιοτερα. Αλλα παντα σαν υποχρεωση εχεις το 1 απο τα 2.
Darkiz

Δημοσίευσηαπό watershed » Κυρ, 17 Οκτ 2021 6:24 pm

Το 1ο γινεται σιγουρα. Μπορεις να ακυρωσεις και να επανυποβαλλεις τη δηλωση πολλες φορες. Απλως δεν πρεπει να ξεχασεις να πατησεις τελικη υποβολη γιατι αλλιως χανεται η δηλωση σου.
watershed

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό Ramrod » Δευτ, 18 Οκτ 2021 10:50 am

Ξέρει κανείς πού μπαίνουμε για να εκτυπώσουμε rapid test που έγινε σε φαρμακείο και δηλώθηκε από τον φαρμακοποιό σε κάποια πλαφόρμα με το ΑΜΚΑ;
Άβαταρ μέλους
Ramrod

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό harrismenidi » Δευτ, 18 Οκτ 2021 11:11 am

Ramrod έγραψε:Ξέρει κανείς πού μπαίνουμε για να εκτυπώσουμε rapid test που έγινε σε φαρμακείο και δηλώθηκε από τον φαρμακοποιό σε κάποια πλαφόρμα με το ΑΜΚΑ;

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai- ... u-covid-19
Άβαταρ μέλους
harrismenidi

Έτος εισαγωγής: 2014

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης