Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Συνάντηση Εργαζομένων Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό structural » Τετ, 25 Σεπ 2013 3:58 pm

Πρώτα από δε είναι ευγενικό να βρίζεις και ειδικά όταν ο άλλος δε το έκανε.

Από ότι φαίνεται σε αυτό το forum δε πρέπει να ακούγονται άλλες απόψεις.

Να γίνει ένα γκαλοπ να δούμε πόσοι θέλουν ανοιχτή και πόσοι κλειστή σχολή γιατί συνέλευση δε γίνεται.

Υ.Γ. το μήνυμα που έβριζε παραπάνω σβήστηκε.
structural

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:02 pm

σε αυτό το φόρουμ μερικές απόψεις φαίνονται να ενοχλούν κάποιους
GinTonic

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:05 pm

structural έγραψε:

Να γίνει ένα γκαλοπ να δούμε πόσοι θέλουν ανοιχτή και πόσοι κλειστή σχολή γιατί συνέλευση δε γίνεται.

αργησες,αλλα το καταλαβες!οσοι θελουμε ανοιχτη σχολη,ειμαστε παρτακηδες που δεν ενδιαφερομαστε για τους συνανθρωπους μας.παντα η ιδια ταμπελα σε οποιον διαφωνει και ζηταει το ΔΙΚΙΟ του!συμφωνω με το γκαλοπ.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:13 pm

αφου οσοι θελουν να συνεχισουν τις σπουδες τους ειναι παρτακηδες,που ητανε οι εργαζομενοι και οι καθηγητες οταν καναμε καταληψεις για το νομο πλαισιο;(δε συμφωνουσα τις καταληψεις,συλλογικα μιλαω)μας υποστηριξε κανεις τους ενεργα;δεν ητανε τοτε το μελλον τους συνυφασμενο με το δικο μας;;;; !!!!!

Υ.Γ.φυσικα και δε συμφωνω με τις απολυσεις,ουτε ειμαι εναντια στην αγωνια των εργαζομενων,αλλα απο την αλλη δεν μπορουμε να εμποδιζουμε τοσες χιλιαδες ατομα στο να προχωρησουν μπροστα.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό thalassa » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:14 pm

structural έγραψε:Παρτάκιδες είναι οι 600 ή οι 2600 που θα απολυθούν ή οι 10000 φοιτητές του ΕΚΠΑ και άλλοι λιγότεροι του ΕΜΠ που θα πάνε σπίτι τους;
Δηλαδή δεν υπάρχει άλλη λύση για να σωθούν οι 600; πρέπει να κλείνουν τις σχολές μας;

Σε παρακαλώ εξήγησε μου που λέω κάτι που δε συνάδει με τη λογική.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την πρώτη σου φράση... Εννοείς ότι οι απεργοί είναι παρτάκιδες; Όταν θεσπίσθηκε το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα καλή τη πίστη, θεσπίσθηκε και το δικαίωμα στην απεργία. Σίγουρα είχαν γίνει αντιληπτές οι επιπτώσεις που οι απεργίες έχουν σε τρίτους. Πες μου εσύ, καλύτερα, έναν τρόπο που δεν έχει σκεφθεί κανένας άλλος από τα 10.000.000 Έλληνες, ώστε να αντιδράσει κάποιος στην καταπάτηση των δικαιωμάτων του αξιοπρεπώς στις μέρες μας.
thalassa

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό buzz7 » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:17 pm

structural εγραψε:
Δηλαδή δεν υπάρχει άλλη λύση για να σωθούν οι 600; πρέπει να κλείνουν τις σχολές μας;

Η σχολη μας κλεινει ,πλεον, με δεδομενη την επερχομενη απολυση 399 εργαζομενων του ΕΜΠ που το καθιστα ανικανο να λειτουργησει. Και να ειχες δωσει κανονικα την εξεταστικη σου, απο βδομαδα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Οι λυσεις που ζητας ειναι στο χερι του καθενος και ολων μαζι...
Άβαταρ μέλους
buzz7

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:25 pm

GinTonic έγραψε:σε αυτό το φόρουμ μερικές απόψεις φαίνονται να ενοχλούν κάποιους

Κοίταξε να δεις, που γράφτηκες στις 22 Σεπτεμβρίου του 2011 και δεν ξέρω αν είναι ο μόνος σου λογαριασμός, ο καθένας να στηρίξει την άποψη του και να σταματήσει να επικαλείται το forum. Όπως είδες τα υβριστικά σχόλια σβήστηκαν αμέσως.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό thalassa » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:26 pm

FREEMAN έγραψε:
structural έγραψε:

αργησες,αλλα το καταλαβες!οσοι θελουμε ανοιχτη σχολη,ειμαστε παρτακηδες που δεν ενδιαφερομαστε για τους συνανθρωπους μας.παντα η ιδια ταμπελα σε οποιον διαφωνει και ζηταει το ΔΙΚΙΟ του!συμφωνω με το γκαλοπ.

Δεν εξαρτάται από εμένα εάν θα μείνει ανοιχτή η σχολή ή όχι, διότι δεν πολιτεύομαι εντός της σχολής (χωρίς να είμαι αρνητικά κείμενη σε αυτούς που το κάνουν). Εκτός αυτού, απεύχομαι να κλείνει η σχολή, αφού ενδιαφέρομαι (και μάλιστα υπέρ του δέοντος!) για τις σπουδές μου και το μέλλον όλων μας, όπως άλλωστε θα έλεγε και όποιος με γνωρίζει προσωπικά.
Μάλλον η δικά μου άποψη ενοχλεί πολλούς, γιατί πιο πολλοί μου αντιτίθενται παρά με υπερασπίζονται.
Ας γίνει το γκάλοπ που λέτε. Ούτως ή άλλως είμαι υπέρ της δημοκρατικότητας των διαδικασιών και των αποφάσεων. Απλώς, θεωρώ ότι στις μέρες μας δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος αντίδρασης...
thalassa

Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων (Σχόλια & Ερωτήσεις)

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:31 pm

ωραια λοιπον!γιατι δεν συνεπτυσαν την εξεταστικη του Σεπτεμβρη και να αρχισουν απεργιες μετα;να εκλεινε δηλαδη ενας κυκλος.ειμαι της γνωμης οτι κανεις δεν ειναι αχρειαστος,αλλα ακουσα στο ραδιοφωνο απο πανεπιστημιακη φωνη οτι δεν μπορουν να γινουν εξετασεις,επειδη δε θα υπαρχουν καποιοι να περνανε τους βαθμους και να αναβουν τα φωτα!!!εγω δηλαδη με τι σοβαροτητα να τον ακουσω τωρα;διευκρινιζω και παλι οτι διαφωνω με τις απολυσεις,αλλα συζητω για το πώς θα επιβιώσουμε σε μια προβληματική κατασταση.οταν δεν εχουμε πετρελαιο σπτι,βαζουμε αεροθερμο για να επιβιωσουμε.μιλαμε για τετοιες συνθηκες πλεον.αναρωτιεμαι τα πανεπιστημια επι κατοχης δε λειτουργησανε επειδη δεν ειχαν καποιο να αναβει τα φωτα;δηλαδη ποναει χερι,κοψει χερι;επειδη υπαρχουν προβληματα η λυση ειναι να κλεισουμε;(ασχετως των απεργιων)και οχι να τα αντιμετωπισουμε;
FREEMAN

Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων (Σχόλια & Ερωτήσεις)

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τετ, 25 Σεπ 2013 4:34 pm

παιδια παρακαλω να σταματησει η συζητηση ΤΩΡΑ.με φωνες,υπαινιγμους και νευρα δεν γινεται τιποτα.μολις ηρεμησετε ολοι τα ξαναλεμε!!αν συνεχισετε θα κλειδωθει και αυτο το θεμα!

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης