Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Συνάντηση Εργαζομένων Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 24 Σεπ 2013 8:06 pm

Freeman έχω το ίδιο πρόβλημα με το παιδί (στο περίπου γιατί δεν πάω εξωτερικό αλλά και εγώ θέλω για τους δικούς μου λόγους την αναλυτική του πτυχίου) αλλά προτιμώ να δώ τί μπορεί να γίνει με αυτους Αν σε ενοχλει το μπορεί τα παραπονά σου στην Τροικα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 24 Σεπ 2013 10:12 pm

spirtoulis έγραψε:Συγνώμη,αλλά όλο διαβάζω οτι θα κάνουν κάτι για τα παιδιά που αυτή τη στιγμή καταστρέφονται. Κ όμως δεν γίνεται τπτ. Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με κάποιον άνθρωπο της γραμματείας ή έστω να μου πει πώς μπορώ να επικοινωνήσω εγώ? Αρχές Οκτώβρη φεύγω για μεταπτυχιακό και αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε ένα χαρτί στα χέρια μου. Χρειάζομαι μια αναλυτική ή ένα πιστοποιητικό τελειοφοίτου. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το πράγμα? Κ κατά τα άλλα είμαστε η 25η σχολή στον κόσμο? 25η σε τι?

Την απάντηση εδώ την έχεις δει;
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τρί, 24 Σεπ 2013 11:36 pm

airetikos έγραψε: Αν σε ενοχλει το μπορεί τα παραπονά σου στην Τροικα.

Εντάξει.ειναι λογικη αυτη;δεν κανει η Τροικα απεργια ομως.σ'αυτους που αυτοκτονησαν λογω χρεων και υπερμετρης φορολογιας,θα τους πεις τα παραπονα σου στην Τροικα;θα πω τα παραπονα μου στους εργαζομενους,διοτι στο χερι τους ειναι να πουνε ''ελατε εδω οι τελειοφοιτοι,δωστε εξετασεις να ξεμπερδεψετε και οι υπολοιποι ουτως ή αλλως θα ειχαν παρε δωσε με τη σχολη και τα επομενα χρονια''.ή ''ανοιγουμε τη γραμματεια να εγγραφουν οι πρωτοετεις''.ολοι εχουμε προβλημα με την Τροικα και αυτο που υποστηριζω γενικοτερα ειναι να χτυπησουμε τη ριζα του προβληματος,που ειναι αυτοι που εχουμε εκλεξει και μας κυβερνουν.να εκλεξουμε αλλους.διοτι και το ΕΜΠ να αφησουν ησυχο,αλλου θα δημιουργησουν προβληματα.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Τρί, 24 Σεπ 2013 11:45 pm

airetikos έγραψε:Freeman έχω το ίδιο πρόβλημα με το παιδί

(Xωρις ειρωνια).κι αφου εχεις το ιδιο προβλημα ,γιατι δεν εξυπηρετηθηκες ακομη απο τους εργαζομενους,αφου λες(οχι αυτολεξει) οτι το εχουν μεριμνα τους και θα βοηθησουν;αποριας αξιον.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό twinkle » Τετ, 25 Σεπ 2013 2:24 pm

παιδια τι γινεται με την αναστολη λειτουργιας του ΕΜΠ? διαβαζω οτι σημερα θα γινοταν επανασύγκληση της Συγκλήτου για να επανεκτημιθει η κατασταση. εχουμε καποιο νεο?
Άβαταρ μέλους
twinkle

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τετ, 25 Σεπ 2013 2:26 pm

εμαθα οτι το εμπ θα κλεισει,θα ακολουθησει δηλαδη το καποδιστριακο,αλλα περιμενουμε επισημη ανακοινωση για να δουμε ακριβως τι αποφασιστηκε..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Δημοσίευσηαπό structural » Τετ, 25 Σεπ 2013 3:18 pm

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι να σώσουμε το πανεπιστήμιο μας; Καλές οι απεργίες αλλά δε πρόκειται να χάσω τις σπουδές μου για κανένα λόγο. Και όποιος θυσιάζει τις σπουδές του για τρίτους λόγους είναι τουλάχιστον ηλίθιος.
Τώρα μπορείτε να μου πείτε χίλια δυο λάθη που κάνω απλά ήθελα να ακουστεί και αυτή η άποψη.
structural

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 25 Σεπ 2013 3:22 pm

Τρομερή άποψη. Πάνω απ'όλα τεκμηριωμένη...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό thalassa » Τετ, 25 Σεπ 2013 3:25 pm

Τι να πω;;;; Εάν δεν ήμασταν παρτάκιδες η χώρα δεν θα είχε φθάσει εκεί που είναι τώρα... Ελπίζω όταν θα είμαστε κι εμείς κάτοχοι του διπλώματος των πολυπόθητων σπουδών μας να μην βρεθούμε σε αντίστοιχη θέση με αυτούς που απολύονται...
thalassa

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό structural » Τετ, 25 Σεπ 2013 3:37 pm

Παρτάκιδες είναι οι 600 ή οι 2600 που θα απολυθούν ή οι 10000 φοιτητές του ΕΚΠΑ και άλλοι λιγότεροι του ΕΜΠ που θα πάνε σπίτι τους;
Δηλαδή δεν υπάρχει άλλη λύση για να σωθούν οι 600; πρέπει να κλείνουν τις σχολές μας;

Σε παρακαλώ εξήγησε μου που λέω κάτι που δε συνάδει με τη λογική.
structural

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες