Βουλευτικες Εκλογες 2012

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό int3h » Τετ, 20 Ιουν 2012 5:17 pm

Η αλήθεια είναι ότι αν μου βρεις πολιτικό που τήρησε τις δεσμευσεις του τότε θα πάω στο Άγιο Όρος. :P
Spoiler: show
Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με την επιλογή της ΔΗΜΑΡ ίσα ίσα προβλέπω ότι θα τους πάρει το ποτάμι της αποτυχίας
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Τετ, 20 Ιουν 2012 9:15 pm

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όσα άτομα γνωρίζω που διαθέτουν ακίνητη περιουσία ή/και μετρητά ψήφισαν ΝΔ, οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΓΛΑΥΚΗ

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τετ, 20 Ιουν 2012 9:30 pm

εγώ πάντως όσα άτομα που γνωρίζω διαθέτουν ακίνητη αξιοπρέπεια ή/και μνήμη ψήφισαν ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τα συμπεράσματα δικά σας. μη σας δω να δυσανασχετείτε για τα μνημόνια, θέλατε δε θέλατε και δίδακτρα.!
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό morisson » Τετ, 20 Ιουν 2012 9:40 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όσα άτομα γνωρίζω που διαθέτουν ακίνητη περιουσία ή/και μετρητά ψήφισαν ΝΔ, οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Φαντάσου 27% του κόσμου + ΑΝΤΑΡΣΥΑ +ΚΚΕ+λοιποί αντιφρονούντες με την μία ή την άλλη γραμμή, δεν έχουν ούτε ακίνητη περιουσία ούτε μετρητά.Φτωχολογιά για σένα κάθε μου τραγούδι που λεγε και ο Μπιθικώτσης.Κρίμα είναι.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 20 Ιουν 2012 10:40 pm

Καλά είσαι βέβαιη Γλαυκή ότι όλοι όσοι έχουν περιουσία ψηφίσαν ΝΔ? ΟΛΟΙ?? Εγώ ξέρω κάποιον (τον γιό της Αγγελοπούλου) που ήταν στις συγκεντρώσεις Τσίπρα φανατικά. Πριν πούμε ό,τι πούμε ας μην γενικεύουμε. Και οι εκλογές τελείωσαν και κοιτάμε μπροστά. Με το μονο που συμφωνώ με τους αριστερούς είναι το μην διαμαρτυρόμαστε με αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Συνολικά σαν κοινωνία τους ψηφίσαμε άρα ΜΟΥΓΚΑ.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Τετ, 20 Ιουν 2012 11:40 pm

Αιρετικέ, όσοι γνωρίζω... και βέβαια έχω την οικειότητα να συζητώ τέτοια ζητήματα είχαν την προαναφερθείσα συμπεριφορά στις κάλπες.
Σημείωση : Δε γνωρίζω και δε συζητώ με όλο το εκλογικό σώμα τα πολιτικά τεκτενόμενα !!!
ΓΛΑΥΚΗ

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες