Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων

Δημοσίευσηαπό ladymarion » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:25 pm

FREEMAN έγραψε:αν μπορει να απαντηθει,οχι.αν οχι,ειναι ρητορικη.κατ'αρχην ρωτηθηκαν οι φοιτητες για την απεργια για να ισχυει η πλειοψηφια σχετικα με μας;εμεις καλεσαμε συνελευσεις κατοπιν εορτης.αρα ποια πλειοψηφια;ασχετα απο το δικιο του αιτηματος,εγω συζητω για το μεσον του αιτηματος.αν δεν καταλαβατε,γραμμενους μας εχουν τους φοιτητες!

Πώς θα ληφθεί η άποψή σου ως φοιτητής υπόψιν αν δεν πας στις συνελεύσεις?
Άβαταρ μέλους
ladymarion Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:26 pm

Για το κλεισιμο της σχολης.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:28 pm

Πηγα πολλες φορες.δεν μπορεις να ξερεις αν πηγα ή δεν πηγα.πλεον δεν πηγαινω γιατι θεωρω οτι δε θα βγαλουν καπου.εχω και εγω την ΛΟΓΙΚΗ μου πλεον για τις συνελευσεις μετα από αρκετή εμπειρια.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:30 pm

Καλεσαμε συνελευση πριν τις απεργιες; ! εφόσον εγινε η απεργια ποια συνελευση και ποια γνωμη μου να μετρησει;
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό ladymarion » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:32 pm

Μα η απόφαση για τη συνέχιση ή μη των απεργιών λαμβάνεται κάθε βδομάδα, δεν έγινε μια φορά και τέλος... Εφόσον λες πως στις τελευταίες συνελεύσεις δεν έχεις παρευρεθεί, δεν μπορείς να λες "Γιατί δε με ρώτησε κανείς εμένα για τις απεργίες"...
Άβαταρ μέλους
ladymarion Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:43 pm

Ας ειμαστε ρεαλιστες.αν εμεις ψηφισουμε οχι στην απεργια,νομιζεις οτι η απεργια θα σταματησει;αυτοι την εκαναν χωρις να μας ρωτησουν και τους στηριζουν και οι καθηγητες,εμας θα μας ακουσουν;μη μου πεις οτι οι παραταξεις δεν ηταν ενημερες για την επικειμενη απεργια,ωστε να συγκαλεσουν συνελευση εγκαιρα;εδω πριν 2 χρονια ακριβως ανεβαλε η συγλητος τις εξετασεις χωρις να αιτιολογει για να προλαβουν οι παραταξεις να καλεσουν συνελευσεις.γι'αυτο σου λεω.δεν τα λεω για να τα λεω,κατι μου εχει δειξει η εμπειρια μου.τεσπα.καποιοι υποστηριζουν τις συνελευσεις,καποιοι οχι.φαυλος κυκλος.κι οταν συζηταμε για τις συνελευσεις,ας γινεται συζητηση με επιχειρηματα και οχι με ερωτησεις,πας ή δεν πας στις συνελευσεις.εγω απαντησα αν πηγαινω ή δεν πηγαινω,αλλα δεν μπορει να γινεται συζητηση ετσι.ολοι μας καποια στιγμη πηγαμε ή δεν πηγαμε στις συνελευσεις.δεν μπορει συνεχως να προσπαθουμε να βαζουμε ταμπελες.οι ταμπελες ειναι πιο ευκολες απο τα επιχειρηματα
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό dannewyorker » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:54 pm

FREEMAN, νιώθω την ανάγκη να σου διευκρινίσω-υπενθυμίσω ότι οι φοιτητές αποτελούν 'χρήστες' των πανεπιστημιακών παροχών κι όχι εργαζόμενους(όπως είναι οι διοικητικοί που απολύονται).Οπότε ο ρόλος των φοιτητών ουσιαστικά είναι να ασκούν πιέση στην λήψη αποφάσεων.
Prepare your anus!!Winter is coming..
dannewyorker

Δημοσίευσηαπό FREEMAN » Παρ, 20 Σεπ 2013 5:56 pm

Συμφωνω μαζι σου,αλλα η ληψη αποφασεων μας δεν εχει ισχυ.αυτο προσπαθω να πω.και ειδικα με τον τροπο που λαμβανονται.τεσπα.δεν εχω αλλο χρονο.
FREEMAN

Δημοσίευσηαπό fateswarm » Παρ, 20 Σεπ 2013 8:03 pm

Υποψιάζομαι ότι η πλειοψηφία των φοιτητών θέλει να δώσει εξετάσεις και οι περισσότεροι καθηγητές είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μιας και όλοι κατά πολύ βάθος την πάρτη τους κοιτάνε.

Πάντως αν θέλουν υποστήριξη από την κοινωνία πρέπει να κάνουν αυτοαξιολόγηση.
fateswarm

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό dannewyorker » Παρ, 20 Σεπ 2013 8:18 pm

Αυτό που λες ειναι πολύ γενικό
Prepare your anus!!Winter is coming..
dannewyorker

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης