Παντα φιλικα παιδια, χαλαρωστε λιγο
ναι μεν εχετε δικιο στα πιο πολλα που λετε για τους εργαζομενους που εχουν δικαιωμα να αγωνιστουν για να μην χασουν τη δουλεια τους αλλα... οχι εισβαρος καποιων αλλων... και περι αυτου που ειπες να ακυρωνουν τα αεροπορικα οποιουδηποτε... παντα φιλικα.... δημόσιος υπάλληλος δεν ειμαι ... γαμιέμαι στη δουλεία για να βρω τα 170 και αν τα βρω να ερθω να δωσω μαθημα... μη μου λες λοιπον εμενα για δουλεια και δημοσιους υπάλληλους ... να περασω απο τη σχολη να δω τη κατασταση?? ξερεις που μενω και που δουλευω? 700χλμ απο αθηνα!! και ασε εμενα , υπαρχει κοσμος που ενω σπουδαζε χρονια δε εχει δουλεια... και υπαρχουν αγράμματοι που εβγαζαν τοσα χρονια πολλα λεφτα... καιρος ειναι λοιπον να ξεκαθαρισει το τοπιο και να παρουν θεση εργασιας νέοι με ορεξη για δουλεια και φιλοδοξιες και να φυγουν μερικοι "βολεμένοι".
ας το σταματησουμε εδω, και εσυ εχεις δικιο και εγω. αλλα μην ξεχναμε ολοι δημοκρατια ειναι να κανεις οτι θες ελευθερα αλλα οχι εισβαρος καποιον αλλων. Ασε λοιπον τα περι ατομιστικης λογικης, δεν ειναι ολοι σπιτακι τους πινοντας καφε η διαβαζοντας...
gousia έγραψε:Συναδελφε galο καλα κανεις και σκεφτεσαι τα 170 ευρω των αεροπορικων.Καλα κανουν ομως και οι διοικητικοι του ΕΜΠ που σκεφτονται οτι θα πεταχτουν στο δρομο...Και το επιδομα ανεργιας που θα παιρνουν(αν το παρουν) θα ειναι οσο τα αεροπορικα σου περιπου.Επισης πριν κοψεις τα αεροπορικα ας περνουσες και απο τη σχολη να δεις πως εχει η κατασταση.Για τα αεροπορικα και μονο δηλαδη...Παντα φιλικα, προφανως,σε φορουμ ειμαστε.
Ρε πάτε καλά ? Το παλικάρι το μονο που είπε οτι είναι φυσιολογικό κάποιοι να αγωνιουν και να ρωτάνε , ειδικά άτομα εκτός Αθήνας που η μονη τους ενημέρωση είναι αυτό το φορουμ .Τι κάθεσε και λες για σεβασμό της απόφασης κλπ κλπ ΄... μάλλον δεν διαβάζεις τα προηγουμενα
Δεν μπορεί ο οποιοσδηποτε να σου λέει κανε ενα κοπο να έρθεις στην σχολή και να σε ειρωνευετε και εσυ να είσαι 600 χλμ μακρυα
εγω συζητω για το μεσον του αιτηματος
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες