PAINTER έγραψε:ω ρε πτώση του κκε...
Reporter έγραψε:PAINTER έγραψε:ω ρε πτώση του κκε...
αουτς....Τρολλαρίστηκα...![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, αυτό που με πείραξε (ειλικρινά) είναι οτι δεν βγήκε τουλάχιστον πρώτος ο συ.ριζ.α. Το αποτέλεσμα είναι οτι θα χουμε να ακούμε αντιμνημονιακές διαχειριστικές μπαρούφες για πολύ ακόμα....Δυστυχώς....
Όσο για το αποτέλεσμα του κκε, ήταν αναμενόμενο λόγω του φιλο-ε.ε ψευτοδιπόλου που δημιούργησαν οι δημοσιοκάφροι εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά κυρίως λόγω του ότι υπάρχουν ακόμα κοινωνικά στρώματα τα οποία δεν τα έχουν χάσει όλα και φοβούνται πως θα χάσουν και αυτά που έχουν...Εκεί βρίσκει ευήκοα ώτα το εμπόριο ελπίδας του συ.ριζ.α με τις διαχειριστικές λύσεις που προβάλλει, οι οποίες θα εκπληρωθούν στην τρίτη παρουσία με δεδομένο το παραπέρα βάθεμα της κρίσης...
agnwstos x έγραψε:(εγώ δεν χάρηκα με τα χαμηλά ποσοστά του κκε.Λυπάμαι για την τραγική του ηγεσία και για τον κόσμο που εγκλωβίζει.Ας αλλάξει τακτική και ίσως το ξαναψηφίσω.Ποιος ξέρει?Μετά από αυτό το τραγικό ποσοστό...)
PAINTER έγραψε:agnwstos x έγραψε:(εγώ δεν χάρηκα με τα χαμηλά ποσοστά του κκε.Λυπάμαι για την τραγική του ηγεσία και για τον κόσμο που εγκλωβίζει.Ας αλλάξει τακτική και ίσως το ξαναψηφίσω.Ποιος ξέρει?Μετά από αυτό το τραγικό ποσοστό...)
μα και εγώ δεν χάρηκα με τα χαμηλά ποσοστά του κκε. αν και δυστυχώς δεν ελπίζω αλλαγή μετά από αυτά τα ποσοστά (ή ευτυχώς δεν ελπίζω;άλλωστε το κκε είναι σταθερό στα πιστεύω του. Είναι καθαρά θέμα του κόσμου αν θα το επιλέξει. Το να βάλουν κάποιον πιό εύπεπτο ή ευχάριστο στην ηγεσία, δεν θα αλλάξει παρά ελάχιστα τα ποσοστά. η ιδεολογία είναι αυτή που είναι, είτε μας αρέσει είτε όχι.)
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες