Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό thev » Δευτ, 02 Δεκ 2013 9:46 pm

η απεργια των διοικητικων πως ακριβως επηρεαζει τη λειτουργια του 242 που εχω την αισθηση οτι εχει γινει αφαντο;; δεν μπορουμε να ενημερωσουμε να επανελθει;; τοσος κοσμος υπαρχει που θελει να εξυπηρετηθει αυτη τη στιγμη...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό eleu8eria » Δευτ, 02 Δεκ 2013 9:52 pm

thev έγραψε:η απεργια των διοικητικων πως ακριβως επηρεαζει τη λειτουργια του 242 που εχω την αισθηση οτι εχει γινει αφαντο;; δεν μπορουμε να ενημερωσουμε να επανελθει;; τοσος κοσμος υπαρχει που θελει να εξυπηρετηθει αυτη τη στιγμη...

:clap: συμφωνώ!
Και στο όνομα ετούτων των στιγμών
Show must go on...
Άβαταρ μέλους
eleu8eria

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Δευτ, 02 Δεκ 2013 10:00 pm

thev έγραψε:η απεργια των διοικητικων πως ακριβως επηρεαζει τη λειτουργια του 242 που εχω την αισθηση οτι εχει γινει αφαντο;; δεν μπορουμε να ενημερωσουμε να επανελθει;; τοσος κοσμος υπαρχει που θελει να εξυπηρετηθει αυτη τη στιγμη...

Φανταζομαι οτι για να μην κανει δρομολογια το 242 η πυλη Κοκκινοπουλου ειναι κλειστη; Δεν ξερω σιγουρα, δεν εχω περασει καθολου απο εκει και μπορει να κανω λαθος αλλα μονο αυτο μπορω να υποθεσω...
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ksiv » Δευτ, 02 Δεκ 2013 10:06 pm

ScepticEngineer έγραψε:

Φανταζομαι οτι για να μην κανει δρομολογια το 242 η πυλη Κοκκινοπουλου ειναι κλειστη; Δεν ξερω σιγουρα, δεν εχω περασει καθολου απο εκει και μπορει να κανω λαθος αλλα μονο αυτο μπορω να υποθεσω...

Η Κοκκινοπούλου είναι όντως κλειστή, αλλά αν θυμάμαι καλά, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, πήγαινε από την Κατεχάκη.
ksiv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Δευτ, 02 Δεκ 2013 10:09 pm

A-nik-i έγραψε:Η Κοκκινοπούλου είναι όντως κλειστή, αλλά αν θυμάμαι καλά, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, πήγαινε από την Κατεχάκη.

Για να ειναι η Κοκκινοπουλου κλειστη, λογικα θα ειναι και η Κατεχακη κλειστη :geek:
(Και παλι μπορει να λεω μ@λ@κιες)
“I’m sowing the seeds,

This thorn in my side

Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Δημοσίευσηαπό elcv » Δευτ, 02 Δεκ 2013 10:13 pm

Η πύλη Κατεχάκη, σήμερα τουλάχιστον το πρωί στις 9:30 κ το μεσημερι στις 15:30 που την περασα , ήταν ανοιχτή. Ποιες ώρες τώρα περα απ'αυτες δεν ξέρω...
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Δευτ, 02 Δεκ 2013 10:16 pm

Ακόμα και Κυριακή, στις 18:00 ανοιχτά ήταν η Κατεχάκη.
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό thev » Δευτ, 02 Δεκ 2013 10:17 pm

η πυλη κατεχακη παντα είναι ανοιχτη και σαββατα και κυριακες... και το 242 τα τελευταια δρομολογια του τα παλια χρονια που λειτουργουσε επειδή η κοκκινοπουλου εκλεινε νωρίτερα, μπαινοβγαινε από κατεχακη... δεν μπορει καποιος να αναλαβει να ενημερωσει εκ μερους ολων των φοιτητών;; Τ Δ.Σ.( πως ακριβως το λενε);;
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Δευτ, 02 Δεκ 2013 10:37 pm

thev έγραψε:η πυλη κατεχακη παντα είναι ανοιχτη και σαββατα και κυριακες... και το 242 τα τελευταια δρομολογια του τα παλια χρονια που λειτουργουσε επειδή η κοκκινοπουλου εκλεινε νωρίτερα, μπαινοβγαινε από κατεχακη... δεν μπορει καποιος να αναλαβει να ενημερωσει εκ μερους ολων των φοιτητών;; Τ Δ.Σ.( πως ακριβως το λενε);;

Σορρυ my bad, απλα υπεθεσα οτι λογω της απεργιας των διοικητικων ολες οι πυλες θα ηταν κλειστες... Οταν λες Δ.Σ. τι εννοεις; Τα Δ.Σ. που γινονται απο τον Φοιτ. Συλλογο η μηπως το Συμβουλιο Διοικησης; Αν εννοεις το δευτερο, δεν ξερω αν μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους και κατα ποσο κατι τετοιο απτεται των αρμοδιοτητων τους (δηλαδη αν τους καιγεται καρφι :) ). Αν εννοεις το πρωτο, ο Φοιτ. Συλλογος εχει να ασχοληθει με πιο σημαντικα ζητηματα....
Spoiler: show
:ellinofreneia:
“I’m sowing the seeds,

This thorn in my side

Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer