thev έγραψε:η απεργια των διοικητικων πως ακριβως επηρεαζει τη λειτουργια του 242 που εχω την αισθηση οτι εχει γινει αφαντο;; δεν μπορουμε να ενημερωσουμε να επανελθει;; τοσος κοσμος υπαρχει που θελει να εξυπηρετηθει αυτη τη στιγμη...
thev έγραψε:η απεργια των διοικητικων πως ακριβως επηρεαζει τη λειτουργια του 242 που εχω την αισθηση οτι εχει γινει αφαντο;; δεν μπορουμε να ενημερωσουμε να επανελθει;; τοσος κοσμος υπαρχει που θελει να εξυπηρετηθει αυτη τη στιγμη...
ScepticEngineer έγραψε:thev έγραψε:η απεργια των διοικητικων πως ακριβως επηρεαζει τη λειτουργια του 242 που εχω την αισθηση οτι εχει γινει αφαντο;; δεν μπορουμε να ενημερωσουμε να επανελθει;; τοσος κοσμος υπαρχει που θελει να εξυπηρετηθει αυτη τη στιγμη...
Φανταζομαι οτι για να μην κανει δρομολογια το 242 η πυλη Κοκκινοπουλου ειναι κλειστη; Δεν ξερω σιγουρα, δεν εχω περασει καθολου απο εκει και μπορει να κανω λαθος αλλα μονο αυτο μπορω να υποθεσω...
A-nik-i έγραψε:Η Κοκκινοπούλου είναι όντως κλειστή, αλλά αν θυμάμαι καλά, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, πήγαινε από την Κατεχάκη.
thev έγραψε:η πυλη κατεχακη παντα είναι ανοιχτη και σαββατα και κυριακες... και το 242 τα τελευταια δρομολογια του τα παλια χρονια που λειτουργουσε επειδή η κοκκινοπουλου εκλεινε νωρίτερα, μπαινοβγαινε από κατεχακη... δεν μπορει καποιος να αναλαβει να ενημερωσει εκ μερους ολων των φοιτητών;; Τ Δ.Σ.( πως ακριβως το λενε);;
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες