saveapenguin έγραψε:Δευτέρα δε δίνονται μαθήματα. Στοπ.
"ξέρεις κάτι?? είμαστε περισσότεροι!Οπότε θα κάνουμε ότι θέλουμε! Γιατί αυτό είναι Δημοκρατία!!"
murw έγραψε:Γιατι αναβληθηκαν τα αστικα αφου αυριο ειναι η συνελευση? Αν αυριο αποφασιστει ανοιχτη σχολη, θα δοθουν τα αστικα?
eX-mc έγραψε:Καλημέρα σας, επειδή το συγκεκριμένο θέμα έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα κουραστικό με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις "εάν γράφουμε" και "γιατί δε γράφουμε" και "γιατί δε βγήκε ανακοίνωση" και το ένα και το άλλο, να λείπουν τουλάχιστον όποιου άλλου είδους διάλογοι. Όσο για σας που ρωτάτε αδιακόπως για τα μαθήματα αν εξετάζονται, κάντε τον κόπο μια φορά να έρθετε σχολή να δείτε τί κατάσταση επικρατεί. Ενημερωθείτε λίγο για το τι συμβαίνει εκεί έξω και προσπαθήστε να καταλάβετε ότι το να πάρεις ένα πτυχίο σε μια σχολή είναι από τα πιο τετριμμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις σ'αυτήν.
αυτα που εγραψες αν και συντονιστης δεν ειναι καθουλου σωστα και προσβάλουν κόσμο. πρόσεχε τι λες και τι γράφεις.
επισης τι φταινε οι φοιτητες και πρωτα οι γονεις τους που πληρωνουν για να σπουδασουν τα παιδια τους και χανουν χρονο και χρηματα επειδη καποιοι βρηκαν δουλεια με μεσο και δε θελουν να τη χασουν, δε μιλαω για ολους.
Φιλαρακο εχω κοψει 170 ευρω αεροπορικα να γραψω την αλλη βδομαδα που θα μαθω εγω αν δωσω και αν δε δώσω χανω τα αεροπορικα....
προφανως καποιοι θελουν και εχουν αγωνια να μαθουν τι θα γινει ... και καλα κανουν και ρωτανε συνεχεια...
καποιοι αλλοι βεβαια βολεμενοι φοιτητες που ειναι απο αθηνα δε τους απασχολει μενουν σπιτακι τουσ με τη μαμακα και το μπαμπακα...
galo έγραψε:αυτα που εγραψες αν και συντονιστης δεν ειναι καθουλου σωστα και προσβάλουν κόσμο. πρόσεχε τι λες και τι γράφεις.
επισης τι φταινε οι φοιτητες και πρωτα οι γονεις τους που πληρωνουν για να σπουδασουν τα παιδια τους και χανουν χρονο και χρηματα επειδη καποιοι βρηκαν δουλεια με μεσο και δε θελουν να τη χασουν, δε μιλαω για ολους.
Φιλαρακο εχω κοψει 170 ευρω αεροπορικα να γραψω την αλλη βδομαδα που θα μαθω εγω αν δωσω και αν δε δώσω χανω τα αεροπορικα....
προφανως καποιοι θελουν και εχουν αγωνια να μαθουν τι θα γινει ... και καλα κανουν και ρωτανε συνεχεια...
καποιοι αλλοι βεβαια βολεμενοι φοιτητες που ειναι απο αθηνα δε τους απασχολει μενουν σπιτακι τουσ με τη μαμακα και το μπαμπακα...
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες