mike13 έγραψε:Παντως η πλακα ειναι και ταυτοχρονα και το γελοιο του ολου "συνεδριου για πολιτικους μηχανικους" οτι τα συγκεκριμενα ατομα που μαρκαρε με βελακι ο xvantsik περα του προφανους, δηλαδη οτι ειναι στο γνωστο γαλαζιο ψηφοδελτιο εχουν παραλληλα και τοση σχεση με την σχολη οσο εχω εγω με το πλεξιμο.
Ιδιαιτερα η συγκεκριμενη με την πλουσια της προυπηρεσια ως γλαστρα στα τραπεζακια της ΔΑΠ κοβοντας μεροκαματο απο το πρωι για τοσα χρονια ειμαι σιγουρος θα καταφερει να συντονισει το επιστημονικο εργο με μεγαλη επιτυχια.
Προσπαθώ να καταλάβω τα κίνητρα του επιστήμονα συναδελφου ο οποιος εκτοξεύει τοσο εύκολα λάσπη σε άτομα που προφανωσ δε γνωρίζει προσωπικά και σίγουρα δεν μπορει να ξέρει την ακαδημαϊκή τους πορεία εντός κι εκτός σχολής ..Εκτος αν εχει πρόσβαση στις αναλυτικες τους κ στα βιογραφικά τους...αλλα πισω απο την ανωνυμία ειναι αρκετά εύκολο..εγώ προσωπικά το θεωρώ χτύπημα κάτω απο τη ζώνη, ειδικά για την κοπέλα που της έδωσες κ το ωραιότατο "γλάστρα" συνοδευόμενο απο το ακομη χειρότερο "κόβει μεροκάματο".
Οποιο δίκιο θεωρουσες οτι είχες για το "αχρωματιστο" συνέδριο , το έχασες με το ύφος κ το περιεχόμενο του σχολίου σου