Πανελλαδικό Συνέδριο Πολιτικών Μηχανικών

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Πανελλαδικο συνέδριο πολιτικών μηχανικων

Δημοσίευσηαπό lazus » Πέμ, 16 Φεβ 2017 12:18 am

mike13 έγραψε:Παντως η πλακα ειναι και ταυτοχρονα και το γελοιο του ολου "συνεδριου για πολιτικους μηχανικους" οτι τα συγκεκριμενα ατομα που μαρκαρε με βελακι ο xvantsik περα του προφανους, δηλαδη οτι ειναι στο γνωστο γαλαζιο ψηφοδελτιο εχουν παραλληλα και τοση σχεση με την σχολη οσο εχω εγω με το πλεξιμο.
Ιδιαιτερα η συγκεκριμενη με την πλουσια της προυπηρεσια ως γλαστρα στα τραπεζακια της ΔΑΠ κοβοντας μεροκαματο απο το πρωι για τοσα χρονια ειμαι σιγουρος θα καταφερει να συντονισει το επιστημονικο εργο με μεγαλη επιτυχια.

Προσπαθώ να καταλάβω τα κίνητρα του επιστήμονα συναδελφου ο οποιος εκτοξεύει τοσο εύκολα λάσπη σε άτομα που προφανωσ δε γνωρίζει προσωπικά και σίγουρα δεν μπορει να ξέρει την ακαδημαϊκή τους πορεία εντός κι εκτός σχολής ..Εκτος αν εχει πρόσβαση στις αναλυτικες τους κ στα βιογραφικά τους...αλλα πισω απο την ανωνυμία ειναι αρκετά εύκολο..εγώ προσωπικά το θεωρώ χτύπημα κάτω απο τη ζώνη, ειδικά για την κοπέλα που της έδωσες κ το ωραιότατο "γλάστρα" συνοδευόμενο απο το ακομη χειρότερο "κόβει μεροκάματο".
Οποιο δίκιο θεωρουσες οτι είχες για το "αχρωματιστο" συνέδριο , το έχασες με το ύφος κ το περιεχόμενο του σχολίου σου
lazus

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mike13 » Πέμ, 16 Φεβ 2017 12:42 am

Προσπαθώ να καταλάβω τα κίνητρα του επιστήμονα συναδελφου ο οποιος εκτοξεύει τοσο εύκολα λάσπη σε άτομα που προφανωσ δε γνωρίζει προσωπικά και σίγουρα δεν μπορει να ξέρει την ακαδημαϊκή τους πορεία εντός κι εκτός σχολής ..Εκτος αν εχει πρόσβαση στις αναλυτικες τους κ στα βιογραφικά τους...αλλα πισω απο την ανωνυμία ειναι αρκετά εύκολο..εγώ προσωπικά το θεωρώ χτύπημα κάτω απο τη ζώνη, ειδικά για την κοπέλα που της έδωσες κ το ωραιότατο "γλάστρα" συνοδευόμενο απο το ακομη χειρότερο "κόβει μεροκάματο".
Οποιο δίκιο θεωρουσες οτι είχες για το "αχρωματιστο" συνέδριο , το έχασες με το ύφος κ το περιεχόμενο του σχολίου σου

Αυτος ο καθωσπρεπισμος θα σας φαει.Εκανα εγω ποτε νυξη για ακαδημαικη επιδοση ή για βαθμολογιες θα μας τρελανεις?Λες και απαιτει ψαξιμo και μεγαλη ερευνα (και "λασπη" συγκεκριμενα,διοτι ειναι πολυ κρυφο ) αυτο που ειπα.Να στριψεις το λαιμο ελαχιστα αριστερα οπως μπαινεις στις αιθουσες χρειαζεται.Δεν ειχα σκοπο για χαρακτηρισμο επι προσωπικου(αδιαφορη μου ειναι οπως και οι υπολοιποι), αυτο το ονομα υπηρχε εκει αυτο το ονομα ανεφερα.Προφανως ισχυουν τα ιδια και για ολους τους αλλους σκληρα εργαζομενους στο γαλαζιο τραπεζακι.
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
Άβαταρ μέλους
mike13

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Πέμ, 16 Φεβ 2017 1:28 am

ReC έγραψε: Χθες έδινα γεωλογία και τα κινητά γύρω μου είχαν πάρει φωτιά. Το να είσαι δαπίτης σημαίνει ξεφτίλα σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά είναι και το επιστημονικό. Το να περνάς μαθήματα με αυτόν τον τρόπο, πέρα από βρωμιά και γλοιωδίλα σημαίνει και επιστημονική ανεπάρκεια. Και καλά μέχρι εδώ, το έχουν δεχτεί ότι δεν μπορούν να ζοριστούν και να πετύχουν κάτι στη ζωή τους με την αξία τους. Αλλά μετά μην έχουν και την απαίτηση να λένε ότι εχέγγυο τους είναι η γνώση του αντικειμένου σε βάθος, και να μη γελάμε.

Ναι ενω κατι τυποι των Εαακ που κατεβαινουν στη σχολη μονο οταν εχει συνελευση ειναι οι αυριανοι Νανοπουλοι και κατι τυποι σαν τον πρωθυπουργο μας που ηταν πριν 15 χρονια στην εισοδο και ζοριζοτανε πολυ στο διαβασμα εχουν μεγαλη διαφορα απο τους μεγαλοδαπιτες. Γελαω και κλαιω ταυτοχρονα. Αστε μας ρε παιδια που κρινετε χωρις να εχετε ιδεα περι τινος μιλατε. Εγω ξερω παιδια απο την Δαπ, με τα οποια δεν εχω σχεσεις περα απο ενα γεια, που διαβαζουνε και ενδιαφερονται πολυ περισσοτερο απο εμενα και εμενα ασχετο δεν θα με ελεγα. Τωρα εσεις συνεχιστε να πατε τα στερεοτυπα συννεφο, δεν θα σας πει και κανεις τιποτα, ειδικα σε φορουμ που κυριαρχουν μονο συγκεκριμενου "χρωματος" αποψεις.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Πανελλαδικό Συνέδριο Πολιτικών Μηχανικών

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 16 Φεβ 2017 1:43 am

ρε giannisrad, 446 πήρε η ΔΑΠ -ε όχι δεν είναι όλοι ΔΑΠίτες-, οκ πες ότι ειναι 120 ΔΑΠίτες, θα ξέρεις έναν που παίζει τεννις, έναν που κατάγεται από την Νιγαράγουα, έναν που ακόμα να περάσει μηχανική 1 7ο έτος, έναν που έχει άκρες στο έθνος, έναν που έχει 2 επιχειρήσεις, κοκ, οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι εσκεμμένη. Δέχομαι απαντήσεις μόνο με λινκ. ;)
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό dirtyharry » Πέμ, 16 Φεβ 2017 2:02 am

Συναδελφοι συνδικαλιστες προτεινω να οργανωθει 5αθλο πολ.μηχανικου στα τραπεζακια εντος του εαρινου.Οι παραταξεις να δημιουργησουν ομάδα επίλεκτων που θα τις εκπροσωπεί στα εξης αγωνισματα:1 Mr/Mrs Υδραυλικος
2.Mr/Mrs Συγκοι
3.Mr/Mrs Δομο
4.Mr/Mrs Γεωτεχνικος και για τους μερακληδες 5.Mr/Mrs Σεμφε
Και ετσι θα μαθουμε επιτελους ποια παραταξη βγαζει αρχόντους και ποια λινατσες.(φτασαμε και ξυνουμε τον πατο)
dirtyharry

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ReC » Πέμ, 16 Φεβ 2017 2:09 am

GiannisRad έγραψε:Ναι ενω κατι τυποι των Εαακ που κατεβαινουν στη σχολη μονο οταν εχει συνελευση ειναι οι αυριανοι Νανοπουλοι και κατι τυποι σαν τον πρωθυπουργο μας που ηταν πριν 15 χρονια στην εισοδο και ζοριζοτανε πολυ στο διαβασμα εχουν μεγαλη διαφορα απο τους μεγαλοδαπιτες. Γελαω και κλαιω ταυτοχρονα. Αστε μας ρε παιδια που κρινετε χωρις να εχετε ιδεα περι τινος μιλατε. Εγω ξερω παιδια απο την Δαπ, με τα οποια δεν εχω σχεσεις περα απο ενα γεια, που διαβαζουνε και ενδιαφερονται πολυ περισσοτερο απο εμενα και εμενα ασχετο δεν θα με ελεγα. Τωρα εσεις συνεχιστε να πατε τα στερεοτυπα συννεφο, δεν θα σας πει και κανεις τιποτα, ειδικα σε φορουμ που κυριαρχουν μονο συγκεκριμενου "χρωματος" αποψεις.

Ούτε μισή σοβαρή πρόταση...

Αφού ούτε σχέσεις έχεις με τη δαπ ούτε άσχετος με τη σχολή είσαι, δεν κατάλαβα γιατί σε πείραξε αυτό που έγραψα. Δηλαδή εσένα σου αρέσει η κατάσταση με τις σημειώσεις, τις ματίνες και το δίκτυο αντιγραφής? Αν κατάλαβες ότι έκανα κριτική στους δαπίτες για το ότι δεν πατάν στη σχολή τότε μάλλον εσύ είσαι ο αυριανός Νανόπουλος. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι προτεραιότητες θέλει στη ζωή του. Να τελειώσει τη σχολή όποτε θέλει, αν θέλει, και με ό,τι βαθμό θέλει (αν και για πολλούς αυτό δεν είναι μόνο θέμα δικών τους προτεραιοτήτων). Τελειώνοντας τη σχολή, ακόμη κι αν το κάνει σε 10 χρόνια και με μέσο όρο 5, έχει ένα μίνιμουμ γνώσεων, με βάση αυτό που ορίζει η ίδια η σχολή, και είναι κανονικότατος πολιτικός μηχανικός. Αν όμως έμαθε να βολεύεται και να περνάει μαθήματα με έτοιμες δοσμένες τις λύσεις σε μήνυμα τότε είναι λογικό να μην έχει ιδέα σε τι πράγμα αναφέρονται τα μαθήματα που έχει περάσει. Και το πρόβλημα μου είναι ακριβώς αυτό. Ότι θα τα έχει περάσει. Πτυχίο μπορεί να πάρει, μηχανικός όμως δε θα είναι σε όσα συνέδρια κι αν πάει.
Άβαταρ μέλους
ReC

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό bandal » Πέμ, 16 Φεβ 2017 2:18 am

GiannisRad έγραψε: Εγω ξερω παιδια απο την Δαπ, με τα οποια δεν εχω σχεσεις περα απο ενα γεια.

ε είστε και λίγο συναγωνιστές...
bandal

Δημοσίευσηαπό GiannisRad » Πέμ, 16 Φεβ 2017 2:33 am

Διαφωνω με καθε πιθανο τροπο στο οτι οποιος παρει πτυχιο ειναι μηχανικος και ξερει τι κανει, ακομα και εαν εχει περασει ολα τα μαθηματα μονος του αλλα δεχομαι οτι θα εχει περισσοτερες γνωσεις απο εναν που αντιγραφει.. Γελαω με τις "Ματινες" οταν ειναι ευρεως γνωστο οτι ματινες και γκαρουτσους χρησιμοποιουν ατομα καθε παραταξης στη σχολη, οποτε μιση ντροπη της Δαπ και μιση δικη τους. Για το δικτυο αντιγραφης το δεχομαι οτι ειναι ντροπη αλλα εγω προσωπικα, ειτε απο αφελεια ειτε απο τυχη, δεν το εχω δει ποτε μπροστα μου, αν και μια φορα περιμενα και μηνυμα, οποτε ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν πιστευω οτι ειναι τοσο εκτεταμενο οσο παρουσιαζεται.

Τελος, αυτο δεν θα το καταλαβετε ποτε πραγματικα, με πειραζει αυτο που ειπες επειδη δεν βλεπω την κατασταση σε φαση εμεις και αυτοι οπως κανουν πολλοι αλλα προσπαθω να διακρινω ποτε καποιος εχει δικιο χωρις να με νοιαζει εαν ειναι δαπιτης ή δαΣπιτης ή οτι γουσταρει. Το να βγαινει ο αλλος και να λεει την καθε κοπελα γλαστρα ενω ουτε καν την ξερει, αλλα και να την ηξερε δεν εχει δικαιωμα να το κανει και να την προσβαλει,ε ειναι ξεφτυλα. Γιατι να προσβαλεις τον συνανθρωπο σου επειδη ειναι Δαπιτης ή οτιδηποτε, ποσο ζωον πρεπει να εισαι ωστε το μονο σου κριτηριο να ειναι τι ψηφιζει και που καθετε, στα κοκκινα ή στα μπλε τραπεζακια. Εκατσες και τον γνωρισες εις βαθος, μιλησες μαζι του και εχεις τοσες πολλες εμπειριες ωστε να δεις ποιος πραγματικα ειναι? Ελεος δηλαδη, ας κοιταξουν και τη δικη τους καμπουρα ορισμενοι και να αφησουν τους αλλους.

ε είστε και λίγο συναγωνιστές...

Να το παλι, κρινεις χωρις να εχεις ιδεα οτι εγω δεν μιλαω πια με δαπιτες, υπο την ιδιοτητα τους αυτη, και πως εχω να κατεβω εκλογες 3 χρονια, απλα και μονο επειδη ακους τον oxydo να λεει (την αληθεια βεβαια) οτι εχω το ονομα μου στο ψηφοδελτιο. Πως εκφερεις αποψη ρε φιλε μπορεις να μου πεις? Με ξερεις και απο χθες και γνωριζεις οτι ειμαι σημερα συναγωνιστης οποιουδηποτε Δαπιτη στη σχολη? Γιαννη Ραδιμα (φαινεται κ ολας) με λενε και οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος να με γνωρισει, και υστερα ας πει οτι γουσταρει για μενα.
Άβαταρ μέλους
GiannisRad

Δημοσίευσηαπό xvantsik » Πέμ, 16 Φεβ 2017 1:32 pm

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί ο πολιτικός χώρος του καθενός δεν αποτελεί κριτήριο για το ποιος είναι. Δεν είναι αυτό κομμάτι της προσωπικότητάς του? Δεν εκφράζεται μέσα από αυτό? Αν δεν είναι να φύγει αλλιώς κάτι δείχνει. Πόσο μάλλον εμείς οι "παραταξιακοί" οι οποίοι εκτεθόμαστε και κρινόμαστε για την δράση μας. Επομένως το να είσαι φίλε Ραδίμα εκεί που είσαι κάτι λέει. Συγκεκριμένα λέει πελατειακές σχέσεις, οργανωμένα δίκτυα αντιγραφής, συστηματοποίηση της παραπαιδείας πανελλαδικά με σκοπό πολιτικά οφέλη, σκληρός σεξισμός κτλπ. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, να παίρνουμε τις ευθύνες μας. Ειδικά όσοι στηρίζουν επώνυμα.

Και επί του θέματος. Όπως καλά είπε ο Rec, μην μας κοροϊδεύουν μες στην μούρη και μας μιλάνε για επιστήμες, αυτοί που όπως είπα έχουν συστηματοποιήσει την παραπαιδεία σε όσες σχολές υπάρχει ΔΑΠ. Επίσης μην μας μιλάνε για το μέλλον μας όταν είναι μέλη της ΝΔ με μνημόνιο στην πλάτη.

ΥΓ. Ο καθένας (βάζω κι εμένα μέσα σε αυτό) μπορεί να λέει ότι θέλει στον εαυτό του για να κοιμάται ήσυχος τα βράδια, δεν ήξερα, ήμουν μικρός κτλπ, αλλά αυτό που μένει είναι οι επιλογές και οι πράξεις.
Άβαταρ μέλους
xvantsik Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό nopg » Πέμ, 16 Φεβ 2017 1:43 pm

Αν δεν κανω λαθος στη σελίδα του συνεδριου δεν αναφερεται καπου το Μετσοβιο. Επομενως πρόκειται για μια δραση που κάνουν εκτός της σχολης και για αυτο ειναι σπονσορας το φροντιστήριο.θέλατε για παραδειγμα να γίνει ανοιχτη ψηφοφορία για το ποιος θα ειναι προεδρος του συνεδριου ?? Αν γινοταν πιο πιθανο μου φαινεται να κατέληγε σε αγωνα μεταξύ των παρατάξεων. Δεν σας αναγκασε κανένας να πάτε στο συνεδριο το οποιο παρεμπιπτόντως γινεται σε αλλο χωρο. Απο τη στιγμη που δεν αποφασησαν 10 ατομα να κανουν ενα συνεδριο με το ετσι θελω μεσα στη σχολη, πολυ απλα αν δεν σας αρεσει να μην πατε. Όσον αφορα τις σημειωσεις λιγους εχουμε δει απο αλλες παραταξεις να διαβαζουν απο αυτές. Προσωπικά ασχετα με το ποιος το κανει και γιατί πιστευω πως είναι θετικο μιας και μπορει να εμπλουτίσει τις γνωσεις οσον ενδιαφερονται και να γνωρίσεις τους μελλοντικους συναδέλφους σου απο αλλες πολεις. Οσον αφορα τη διάφημιση του φροντιστηρίου μου φαινεται πολυ πιο εξυπνη και συμφερουσα για εμας απο το να μοιραζαν φυλλαδες στην εισοδο της σχολης. Εν τελει haters gona hate.
nopg

Έτος εισαγωγής: 2013

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης