Καλησπέρα, εχω και εγω με την σειρα μου μερικες παρατηρησεις και προτασεις να σου κανω οσο αφορα το build σου.
Αρχικα συγχαρητηρια για την καρτα γραφικων που εχεις επιλεξει

Ομως για την συγκεκριμενη και ολα τα αλλα που εχεις σημειωσει θα χρειαστεις ενα 500w τροφοδοτικο για να εισαι σιγουρος για το μελλον (ολα τα τροφοδοτικα χανουν watt με τα χρονια)
Δευτερη προταση ειναι για 10-15 ευρω πιο πανω να βαλεις i5-4590. Μπορει η διαφορα 0,1ghz να μην σου φαινεται πολυ και εχεις δικιο. Η διαφορα ειναι στο turbo boost οπου ο 4460 φτανει 3,4 και ο 4590 3,7! Εκει εχεις την τελικη διαφορα και δεν υπαρχει λογος για 10 ευρω να πας στον 4460.
Τελος να ξερεις οτι πιθανοτατα (90%) η μητρικη να χρειαστει bios update γιατι ο 4460/4590 ειναι hashwell refresh και υποστηριζονται by default απο chipακια μητρικων h97/z97. Για ολα τα αλλα (h81/b85/z87) θα χρειαστεις bios update που γινεται ειτε αν εχεις γνωσεις και εναν hashwell επεξεργαστη ή απο καποιο τεχνικο τμημα.
Μονο αυτα τα 2 ειχα σαν παρατηρησεις

Αν μπορεις να μου πεις πιο λεπτομερως την χρηση που θα κανεις, το budget που διαθετεις ευχαριστως να σου φτιαξω ενα προσχεδιο υπολογιστη.