Θα κάνω μια (μάταιη μάλλον) προσπάθεια να εξηγήσω γιατί διαφωνείς για να διαφωνείς.
Λέω αρχικά:
Γιατί λοιπόν να κολλάμε σε ένα πρόσωπο που "παίζει" να μην υπήρξε?
Απαντάς
Άμα δεν γουστάρεις το Χριστό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε... Υπήρξε πέρα από κάθε αμφισβήτηση....
Ενώ δεν είπα πως δεν υπήρξε ντε και καλά και σηκώνει άνετα αμφισβήτηση, όπως και κάθε πράγμα εκτός της διάνοιάς μου

Μπορείς να μου φέρεις τις πηγές σου?Το βάρος της απόδειξης να θυμάσαι πως το φέρεις εσύ
Για να απαντήσεις:
Και εγώ αμα θέλω πιστεύω τις Μ....ίες που λένε ότι θα υπάρχει δικτατορία του προλεταριάτου etc etc και ότι ο κόσμος θα ναι καλύτερος έτσι... Γιατί τα δα και στις χώρες που εφαρμόστηκαν. Δεν θα σου δείξω τίποτα γιατί είσαι προκατειλλημένος και όλα θα τα απορρίψεις. Αν ψάξεις λίγο θα βρείς τις πηγές αυτές δεν έιναι κρυφές. Και δεν ήταν λίγα (σύμφωνα με τους Ρωμαίους) αυτά που έκανε ώστε να τον καταδικάσουνε...
Alain Delon λέμε.Πετάς την κάθε άκυρη πληροφορία(δικτατορία Προλεταριάτου) που νομίζεις πως θα ενισχύσει την επιχειρηματολογία σου και κάποιος μαλάκας (λέγε τον paktomenos) λέει να απαντάει.Εγώ είμαι προκατειλημμένος,αλλά εσύ μια φορά αποφεύγεις να στηρίξεις την θέση σου (με τις πηγές) και το ρίχνεις στο εύκολο ad hominem περι προκατάληψης κλπ.Αν δεν σκοπεύεις λοιπόν να στηρίξεις την θέση σου μην spam-αρεις.Το πας άρον άρον να το κλειδώσουν και καλά θα κάνουν.