Εισβολή της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Εισβολή της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 21 Φεβ 2010 9:48 pm

Αν υπάρχει κάποιο video με το υλικό παρακαλώ να το μοιραστούμε. Για ποιές παρατάξεις μιλάμε; μόνο για τη ΔΑΠ;

Είναι εξωφρενικό, πριν δούμε, κρίνουμε και πάρουμε κάποια συλλογική απόφαση να βγαίνει κάποιος με τον αέρα του "εκπροσώπου" και να καταθέτει άποψη στα ΜΜΕ. Δεν εκπροσωπείτε κανένα κύριοι, και το κοντό και το μακρύ που μπορεί να λέει κάποιος π.χ σε αυτή τη συζήτηση διαφέρει από την παρουσία σε ένα τηλεπαράθυρο.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 21 Φεβ 2010 10:27 pm

@merde_conserve: Στο γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχουν ευθυνες για υλικες φθορες απαντησα εν μερει σε 2 ποστ. 1) γιατι ηταν πιτσιρικαδες, με ισως (θα μπορουσε, οντως) χαβαλεδιστικες-χουλιγκανιστικες διαθεσεις, αλλα επισης με παραξενευει το γεγονος οτι 2) εψαχναν να κρυφτουν πραγμα που δειχνει θεση αδυναμιας, 3)το γεγονος οτι εν τελει αφεθηκαν ΟΛΟΙ ελευθεροι. Γιατι;; Δεν θα μπορουσαν να τους απαγγελθουν κατηγοριες αμα οντως υπηρχαν σοβαρες βλαβες;;

Εγω merde θα ειμαι καθαρος μαζι σου και στον κοσμο που βλεπει το topic. Ακομα το μονο που μενει να μαθω ειναι το αν υπηρξαν μικροφθορες (σπασιμο κλιεδαριων, αναστατωση χωρου κλπ) αλλα πολυ φοβαμαι οτι αν υπηρξαν μεγαλες ζημιες θα ειχαμε ηδη "αποκαλυπτικα πλανα" οπως αλλοτε, πραγμα που δεν εγινε. Σε καθε περιπτωση ομως πες μου που καταληγει αυτο το πραγμα; Στο να μπαινουν οι αλλοι μεσα και να φορτωνουν στον καθενα το οτι! Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν μπορουν να φορτωσουν σε καποιον εκρηκτικη υλη την ωρα που εκεινος ειναι μονος και ανυπερασπιστος χωρις μαρτυρες τριγυρω του; Ποση εμπιστοσυνη διαθετεις οταν ακους το σεναριο "αστυνομια εντος χωρου ασυλου" να μιλαμε για δικαιη μεταχειρηση των προσαχθεντων (ακομα και οταν υπαρχει αιτιολογια φθορων); Εγω καθολου και εχω λογους. Γιατι αλλωστε και εγω με σενα, συμφωνω οτι η ολη κινηση εντασσεται στην τρομοκρατια καποιων αγωνιζομενων κομματιων και τη στοχοποιηση χωρων, οπως μπορει να ειναι το στεκι. Μη σου πω οτι αυτο που κανανε ειναι περισσοτερο "αναγνωριση εδαφους", απλως για να μαθουν πως να κινουνται στο χωρο καλυτερα για να την πεσουν αλλη φορα με καλυτερους ορους.. Καταλαβαινω την αγωνια καποιου οταν παρατηρουνται οντως σοβαρες φθορες, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση βρομαει πολυ, και το να αλωνιζει ο μπατσος μεσα, οχι απλα δεν ειναι τροπος επιλυσης, αλλα ειναι στοχευση του αντιπαλου

Οσο για αυτο που λες το "εμας" και το "εσας", φιλε, δεν την πιανεις τη διαφορα. Ειμαστε φοιτητικο σχημα, ο κοσμος του παρτυ ομως δεν ειναι ολος.. Τι θα γινει αν πιανανε ενα συναδελφο οταν εφευγε απο την πυλη ζωγραφου, ή πηγαινε στο αυτοκινητο του, ή πηγαινε στις εστιες (που χθες περασανε και απο κει) να κοιμηθει; Τι νομιζεις; Θα ελεγε "εαακ", "πασπ" κλπ και θα εφευγε; Δοκιμασε το να μου πεις αν πιανει. Οταν ο αλλος εχει μπει με -εστω και ψευτικο- λογο οτι πρεπει να διερευνησει τα παντα, σχεδον οτι και να εισαι δεν μετραει, αυτος ειναι καλλυμενος απο την υπηρεσια του. Ισως βεβαια να φυγεις νωριτερα απο την ασφαλεια, αλλα το ταξιδι με τα ανηλιαγα λεωφορεια (τις κλουβες) δεν το γλυτωνεις. Αν μπαινανε σε εμας παλι το ιδιο ζορι θα τραβουσαμε..

Το τελευταιο quote που μου υπογραμμιζεις, δεν παει για σενα, γιατι εσυ το ψιλλιαστηκες τι μπορει να σηματοδοτει μελλοντικα η συνηθεια της εισοδου της αστυνομιας σε χωρο ασυλου. Καποιους αλλους δεν καταλαβαινω καθολου που θελουν να αποδωσουν "του στραβου το δικιο" και πεφτουν κατευθειαν στην επιπολαια υφολογια που εχουν κουβεντες ταβερνειου, του "αφου και οι αλλοι μπαινουν μεσα και τα σπανε", αθωωνοντας τους παντες.. Και επισης τι σημαινει "αυτοτοποθετουμαι"; Αναγκαστικα το κανω αυτο, για τον εαυτο μου μιλαω, τη γνωμη μου καταθετω, ε ναι, εγω οριζω την κλιμακα που εγω πιστευω. Εσυ αμα θες μην την δεχεσαι, διαλογο κανουμε..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Κυρ, 21 Φεβ 2010 10:38 pm

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, πέραν του ότι δένει πολύ "περίεργα" με τον εμπρησμό ενός πολυτελούς τζιπ φοιτητή πριν κάποιες μέρες. Το τελευταίο μάλιστα "βρωμάει" προβοκάτσια σε ένα χώρο που είναι τίγκα στα πλούσια αμάξια - τόσο φοιτητών όσο και καθηγητών. Το πιθανότερο είναι ότι τα 2 πάρτυ τώρα πληρώσαν τη νύφη μίας ύποπτης κλιμάκωσης τέτοιων φαινομένων. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για τις εξελίξεις.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό γάντι του μποξ » Κυρ, 21 Φεβ 2010 11:07 pm

Έχει περάσει ολόκληρη η μέρα και ακόμα δεν έχουμε δει εικόνες φθορών και βανδαλισμών οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ. Στα βραδυνά δελτία ο Αντέννα έκανε λόγο για ταραξίες που προκάλεσαν φθορές και απείλησαν τους φύλακες ενώ το Μέγκα έπαιζε "βίντεο αρχείου" με κατεστραμένα γραφεία. Το ίδιο και στα διάφορα ειδησεογραφικά σάιτ στο ίντερνετ. Καμία φωτογραφία ούτε για δείγμα. Σε άλλες περιπτώσεις έσπευδαν αμέσως οι κάμερες να δείξουν τις "εικόνες βιβλικής καταστροφής". Μήπως τελικά δεν συνέβη τίποτα? Μέχρι στιγμής αυτό φαίνεται να είναι το πιθανότερο. Ας εστιάσουμε λοιπόν στο κύριο θέμα που είναι η χθεσινή αδικαιολόγητη εισβολή μπάτσων στην Πολυτεχνειούπολη. Αν θυμηθούμε τι έγινε στο πάρκο Ναυαρίνου πριν λίγους μήνες, άνετα θα μπορούσαν χθες (ή και στο μέλλον) οι "δέλτα" να προκαλέσουν ζημιές οι ίδιοι και να τις φορτώσουν έπειτα σε όποιους γουστάρουν. Κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει, κανείς δεν μπορεί να τους προσαγάγει. Συνεπώς, πρώτα πρέπει να κρατήσουμε έξω από τους χώρους της σχολής τα ένστολα τσογλάνια και μετά να κοιτάξουμε και πως να διαφυλάξουμε τις εγκαταστάσεις από τους όποιους πιτσιρικάδες που πήγαν σε ένα πάρτυ. Η υπόθεση "βρωμάει" επικίνδυνα. Ίσως να μην έχει κάνει μπάνιο 10 μέρες, ίσως όμως η βρώμα να προέρχεται από κάποια αμπούλα που πετάχτηκε για να δημιουργήσει κλίμα.
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό strangelic » Κυρ, 21 Φεβ 2010 11:11 pm

Μια ενημέρωση από τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γκίνη. Αποφασίσαμε αύριο 10 το πρωί να συγκεντρωθούμε πύλη ζωγράφου, απ'όπου θα κατευθυνθούμε αρχικά προς τις διαφορες σχολές με σκοπό να μοιράσουμε κείμενα και να ενημερώσουμε για τα σκηνικά του Σαββάτου,και θα έχουμε ως τελικό προορισμό την πρυτανεία όπου θα γίνει παρέμβαση στον πρύτανη, και στις 3 το μεσημέρι, στο ξύλινο θεατράκι στην κεντρική πλατεία του πολυτεχνείου να γίνει ξανά συνέλευση ώστε να αποφασιστούν περαιτέρω δράσεις.
Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όλη την πολυτεχνειακή κοινότητα.
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 22 Φεβ 2010 12:12 am

<Τι θα γινει αν πιανανε ενα συναδελφο... Τι νομιζεις; Θα ελεγε "εαακ", "πασπ" κλπ και θα εφευγε; Δοκιμασε το να μου πεις αν πιανει.>

Θα προσπαθήσω να αποφορτίσω το διάλογο με ένα πραγματικό γεγονός <πολλάααα... χρόνια πριν...>:
1976, Παγκράτι, αφισοκόλληση, ο γράφων στέλεχος <τότε> του "Ρήγα Φ." προστρέχει να συνδράμει ομάδα νεαρών συντρόφων/ισών οι οποίοι/ες αντιμετώπιζαν σύλληψη - προσαγωγή και οδηγείται τελικώς αυτός μόνος (ως πρεσβύτερος) εις το Αστυνομικό Τμήμα.
Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας "κατσαδιάζει" τα όργανα:
- "Τι μου κουβαλήσατε κι' άλλον τώρα. Μόλις έφυγε ένας Βουλευτής τους και άφησα τους προηγούμενους!"
- "Στη ΚΝΕ δεν είσαι και σύ;"
Δεν απήντησα ευθέως μεν, αλλά έπιασε και έφυγα... :thumbup:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Δευτ, 22 Φεβ 2010 2:32 am

3 έγραψε:Καλα μερικοι με αυτα που γραφετε γελοιοποιειστε μονοι σας. Ειπαμε, μοντερατισμος - μοντερατισμος αλλα στο τελος αμα ειναι να γινεται συντηρητικοι ειδοποιειστε μας..

θα σας ειδοποιήσουμε για να γίνουμε πολλές, μιας και η αριστερά σας τείνει να γίνει πιο συντηρητική και δύσκαμπτη και από τους γέρους που διαβάζουν την Εστία (αν βγαίνει ακόμα).

3 έγραψε:Καταρχας τι ναρκοπαρτυ και χαζομαρες;; 2 παρεες πιτσιρικαδων, ηταν οι περισσοτεροι μπορει και κατω απο 18!! Εσεις τι διακινηση ναρκωτικων ξερετε απο πιτσιρικαδες; Οι δικαιολογιες για οτι ναρκοπαρτυ γινεται σε περιπτωσεις στην πολυτεχνειουπολη να λειπουν!

Πρώτον με κάνεις και γελάω γιατί καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις.Αναφερόμαστε σε παλιότερες περιπτώσεις. Χώρια το ότι ούτε εμείς είμασταν εκεί, ούτε και συ.

Δεύτερον με κάνεις και γελάω για την διακίνηση των ναρκωτικών από πιτσιρικάδες γιατί με κάνεις και πιστεύω ότι ή εγώ μεγάλωσα στο μπρονξ ή εσύ σε μια αποστειρωμένη γυάλα με πλαστικά λουλουδάκια και βραχάκια.Πραγματικά όμως.

Επίσης με εξοργίζεις, γιατί προσπαθείς να με βγάλεις τρελό (να δεις ποιοι άλλοι το έκαναν αυτό κάποτε...) λέγοντας ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται...τα έχω δει με τα μάτια μου ρε τσίφτη, και γω μαστουρωμένος ήμουν!??????????

3 έγραψε:Αλλα για διαφορους λογους, το κρατος βολευεται με το να υποβαθμιζεται μια περιοχη και να πεφτει η αξια ακινητων ωστε μετα να τα αγοραζουν κοψοχρονια οι ενδιαφερομενοι των εμπορικων κεντρων - Mall και των αναπλασεων περιοχων με εμπορικη-καταναλωτικη χρηση.

Πωπω, πολλές ταινίες βλέπεις ή δεν βλέπεις γενικά.Νομίζεις ότι θα πέσουν ποτέ οι τιμές στου ζωγράφου από την εγκληματικότητα ή τους αναρχικούς;έχοντας όλες αυτες τις σχολές δίπλα;απλά το ακουσαμε καπου, μας φανηκε ωραιο, και το καναμε copy paste. αυτα να τα πεις για αλλες περιοχες...όχι όμως για ζωγραφου.

όσο για το από ποια παράταξη θα λέγαμε ότι είμαστε για να ξελασπώσουμε....μην ανησυχείς .........γι'αυτό είχαμε απ'όλους σας!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 22 Φεβ 2010 9:32 am

PAINTER έγραψε: 3 έγραψε:Καταρχας τι ναρκοπαρτυ και χαζομαρες;; 2 παρεες πιτσιρικαδων, ηταν οι περισσοτεροι μπορει και κατω απο 18!! Εσεις τι διακινηση ναρκωτικων ξερετε απο πιτσιρικαδες; Οι δικαιολογιες για οτι ναρκοπαρτυ γινεται σε περιπτωσεις στην πολυτεχνειουπολη να λειπουν!

Δεύτερον με κάνεις και γελάω για την διακίνηση των ναρκωτικών από πιτσιρικάδες γιατί με κάνεις και πιστεύω ότι ή εγώ μεγάλωσα στο μπρονξ ή εσύ σε μια αποστειρωμένη γυάλα με πλαστικά λουλουδάκια και βραχάκια.Πραγματικά όμως.

Δεν θέλω να σχολιάσω να γεγονότα μιας και δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, απλά θέλω να σταθώ σε αυτό το σημείο: Φυσικά και πιτσιρικάδες μπορεί να έχουν πρόσβαση σε ναρκωτικά και δεν το αποκλείω σε καμία περίπτωση. Μιας και κατάγομαι από το ξακουστό γι' αυτό το λόγο Ρέθυμνο (δυστυχώς...) έχω να σου πω πως ακόμα και συμμαθητές μου στην πενταήμερη κάπνιζαν χασίς. Μέχρι και στην πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου είχαν φυτέψει χασίς κάποιοι άθλιοι και σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι κάθετος: άσυλο, ξεάσυλο η αστυνομία πρέπει να μπαίνει και να τα ξηλώνει όλα, γιατί η καλλιέργεια ναρκωτικών αποτελεί έγκλημα και δεν είναι παίξε γέλασε.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό PSW » Δευτ, 22 Φεβ 2010 4:02 pm

Ρε παιδια εισται σοβαροι με αυτα που λετε για τα ναρκωτικα????????
1)Στην μπουμπουλινας στο κατω πολυτεχνειο (διπλα και οχι μεσα στο ασυλο), γινεται μπροστα στα ματια ολων διακινηση ναρκωτικων και η αστυνομια δεν εχει παει ποτε να πιασει κανεναν.
2)Στην ομονοια ολη μερα αμα περασεις απο την πλατεια θα δεις σιγουρα να γινεται διακινηση.....και πολλα αλλα.

Ποσο αφελης μπορει να ειναι κανενας οταν πιστευει οτι εγινε το ντου για να λειξουν τα "ναρκοπαρτυ" στο πολυτεχνειο........???????καποιος που το λεει αυτο μαλλον κινειται στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας-συνομοσιολογιας,και δεν φτανει μονο αυτο,αλλα δινει και το καλυτερο πατημα σε αυτο που ηθελε να πετυχει το κρατος μεσα απο αυτη την κινηση. Βοηθαει στο να τρομαζει τον κοσμο και να δημιουργει ενα κλιμα φοβου γυρω απο τους χωρους ασυλου...

Η αστυνομια συναδελφοι ηθελε ξεκαθαρα να δειξει οτι τωρα πια και με τη στηριξη της πολιτειας (ΠΑΣΟΚΑΡΑ, ΝΔ, Πρυτανεις, διαφοροι καθηγηταδες) θα εχει την δυνατοτητα να κανει οτι θελει και μεσα στο ασυλο, που τοσο χρονια δεν μπορουσε!!!!!οπως στην υπολοιπη κοινωνια, οι μπατσοι κανουν οτι θελουν(διακινουν,συλλαμβανουν οποιον θελουν,και πολλα αλλα που ολοι τα ξερουμε) τωρα να τους βαλουμε και μεσα στο σπιτι μας για να αισθανομαστε ασφαλεια!!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!

Επισης με αυτο τον τροπο μπορουν πολυ ευκολα να τρομοκρατησουν το φοιτητικο κινημα που τα τελευταια χρονια τους εχει ενοχλησει λιγακι!!!!
Βλεπετε ζουμε στην πραγματικη δημοκρατια,που οταν καποιοι μεσα απο τους συλλογους τους και τα συνδικαλιστικα τους οργανα αντιδρουν (κανουν απεργιες-καταληψεις), τους χαρακτηριζουμε μειοψηφιες,μπαλκονια,αλητες που δεν θελουν να κανουν μαθημα και αλλα τετοια ωραια!!!!!!!
Και το ακομη ποιο αστειο ειναι(πραγματικα γελαω με αυτους που λειτουργουν ετσι) οτι ενω δεν εμπιστευομαστε τα συλλογικα μας οργανα (ειτε σαν φοιτητες ,ειτε σαν εργαζομενοι) που στη τελικη μπορουμε οποια στιγμη θελουμε να παρεμβουμε, μια χαρα εμπιστευομαστε τον καθε λαμογιο βουλευτη ή αρχισυνδικαλισταρα που απο πισω του εχει πλατες, και ο οποιος τελικα-τελικα τον μονο που εξυπηρετει μεσα απο αυτο που κανει ειναι την παρτη του και στην καλυτερη και μερικους κουμπαρους!!!!

Για αυτο συναδελφοι καλυτερα να δωσουμε δυναμη στα συνδικαλιστικα μας οργανα(γενικες συνελευσεις,ΔΣ κλπ), για να μπορουμε να ελεγχουμε καλυτερα και αυτα τα λαμογια και τελικα να κερδιζουμε και σε συλλογικο επιπεδο!!!!!!για αυτο φτιαχτηκαν ιστορικα τα σωματεια και οι συλλογοι φοιτητων κλπ., για να μπορουμε να αντιπαρατεθομαστε, μεσα απο την αντιπαραθεση να ξεκαθαρισουν οι αντιληψεις και ποιος εξυπηρετει τα πραγματικα μας συμφεροντα, και τελικα με σωστες αποφασεις να διακδικουμε ολοι μαζι!!!!!!!!
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 22 Φεβ 2010 4:18 pm

Η μόνη διαφορά στην διακίνηση ναρκωτικών εντός και εκτός ασύλου είναι οτιεκτός ολιγωρεί ενώ εντός αδυνατεί. Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά...
Άσυλο ιδεών και όχι άσυλο εγκληματιών...
Επιτέλους να γίνεται αυτό που πρέπει και όχι αυτο που επιβάλλει η αριστεροφροσύνη...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες