3 έγραψε:Καλα μερικοι με αυτα που γραφετε γελοιοποιειστε μονοι σας. Ειπαμε, μοντερατισμος - μοντερατισμος αλλα στο τελος αμα ειναι να γινεται συντηρητικοι ειδοποιειστε μας..
θα σας ειδοποιήσουμε για να γίνουμε πολλές, μιας και η αριστερά σας τείνει να γίνει πιο συντηρητική και δύσκαμπτη και από τους γέρους που διαβάζουν την Εστία (αν βγαίνει ακόμα).
3 έγραψε:Καταρχας τι ναρκοπαρτυ και χαζομαρες;; 2 παρεες πιτσιρικαδων, ηταν οι περισσοτεροι μπορει και κατω απο 18!! Εσεις τι διακινηση ναρκωτικων ξερετε απο πιτσιρικαδες; Οι δικαιολογιες για οτι ναρκοπαρτυ γινεται σε περιπτωσεις στην πολυτεχνειουπολη να λειπουν!
Πρώτον με κάνεις και γελάω γιατί καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις.Αναφερόμαστε σε παλιότερες περιπτώσεις. Χώρια το ότι ούτε εμείς είμασταν εκεί, ούτε και συ.
Δεύτερον με κάνεις και γελάω για την διακίνηση των ναρκωτικών από πιτσιρικάδες γιατί με κάνεις και πιστεύω ότι ή εγώ μεγάλωσα στο μπρονξ ή εσύ σε μια αποστειρωμένη γυάλα με πλαστικά λουλουδάκια και βραχάκια.Πραγματικά όμως.
Επίσης με εξοργίζεις, γιατί προσπαθείς να με βγάλεις τρελό (να δεις ποιοι άλλοι το έκαναν αυτό κάποτε...) λέγοντας ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται...τα έχω δει με τα μάτια μου ρε τσίφτη, και γω μαστουρωμένος ήμουν!??????????
3 έγραψε:Αλλα για διαφορους λογους, το κρατος βολευεται με το να υποβαθμιζεται μια περιοχη και να πεφτει η αξια ακινητων ωστε μετα να τα αγοραζουν κοψοχρονια οι ενδιαφερομενοι των εμπορικων κεντρων - Mall και των αναπλασεων περιοχων με εμπορικη-καταναλωτικη χρηση.
Πωπω, πολλές ταινίες βλέπεις ή δεν βλέπεις γενικά.Νομίζεις ότι θα πέσουν ποτέ οι τιμές στου ζωγράφου από την εγκληματικότητα ή τους αναρχικούς;έχοντας όλες αυτες τις σχολές δίπλα;απλά το ακουσαμε καπου, μας φανηκε ωραιο, και το καναμε copy paste. αυτα να τα πεις για αλλες περιοχες...όχι όμως για ζωγραφου.
όσο για το από ποια παράταξη θα λέγαμε ότι είμαστε για να ξελασπώσουμε....μην ανησυχείς .........γι'αυτό είχαμε απ'όλους σας!