από psarosoupas » Πέμ, 08 Δεκ 2011 7:22 pm
χθες συνάδελφε jason για καλή μου τύχη ήμουν πεζός και πήγαινα να πάρω τον προαστιακό. Πέραν του ότι είχαν καταλάβει όλο το πεζοδρόμιο στο γύρω χώρο, ξεκινώντας περνούσαν με κόκκινο το φανάρι τον παράδρομο γιατί δε χώραγαν. παλαιότερα τους έχω πετύχει πιό χαμηλά στην πεντέλης πάλι που έχει μόνο μία λωρίδα. πήγαιναν με 20 το πολύ (υποθέτω λόγω ανηφόρας και να μη μείνουν πίσω μερικοί) κλείνοντας όλο το δρόμο. το πρόβλημα που εγώ αναφέρω δεν είναι με αυτούς που μεμονομένα χρησιμοποιούν το ποδηλατό τους, αλλά με συγκεκριμένη ομάδα που βγαίνει τα βράδια και πορεύεται σε κεντρικούς δρόμους (διαβάστε το πόστ παραπάνω)( πρέπει να έχουν κάτι σα σύλλογο - οργάνωση δε ξέρω αν γνωρίζει κάποιος ας πει).
Όσο κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές που νομίζουν ότι χωράνε παντού και κάνουν ελιγμούς και σφήνες, τόσο κάφροι είναι και οι οδηγοί Ι.Χ. που παρκάρουν όπου να ΄ναι, τόσο κάφροι είναι και αυτοί.
(συμπέρασμα: κανείς δε σέβεται κανέναν)
Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών