ingenieurin26 εγραψε
Για το Venus, οταν λες ότι σε φίμωσαν, τι ακριβώς εννοείς;
Υπηρχε ανοιχτο θεμα για τις καταληψεις(που λεγοταν καταληψεις...) και οποιος ηθελε εκει εγραφε την αποψη του για τις καταληψεις...!
Η αληθεια ειναι οτι ειχαν αρκετο καιρο να γραψουν στο τοπικ αυτο οι χρηστες του venus...αλλα δεν λεει κατι αυτο...!
Λοιπον τοποθετηθηκα για τις καταληψεις(μια αποψη που εχει στεγαστει σε 20 φορουμ χωρις να λογοκριθει..) και μεταξυ αλλων μου ειπαν οτι ειμαι
εκτος θεματος ακουσον ακουσον... και οτι
ξεθαψα το θεμα λες και απαγορευται να γραψεις σε ενα θεμα που εχουν να γραψουν οι χρηστες καιρο...!
Μεταξυ αλλων ψεματων που μου ειπαν ειναι οτι με κατηγορησαν ως σπαμμερ ενω δεν με αφησαν
καν να τοποθετηθω για τις καταληψεις αφου αφαιρεσαν
αμεσως την δημοσιευση...!
Και το καλυτερο μαγαριταρι που μου ειπαν ειναι οτι την ειδαν ολοι την αποψη σου(μια αποψη που δημοσιευτηκε για
3 λεπτα και μετα αφαιρεθηκε...) και μου ειπαν οτι αν θες να συζητησεις το θεμα στειλε προσωπικα μηνυματα...!
Με αποκλεισανε απο τις συζητησεις του venus...και με φιμωσανε αφαιροντας μου το προνομιο και δικαιωμα στην ελευθερια της εκφρασης ενω σεβομαι και τηρω τους κανονισμους....!
Και δεν εφτανε μονο αυτο...!Εφτιαξα καινουριο λογαριασμο και ανοιξα θεμα λογοκρισια στο venus το οποιο αφαιρεθηκε ριχνοντας μου εναν ακομη αποκλεισμο...!
Να τονισω οτι δεν χρησιμοποιησα καμια βρισια η προσωπικο χαρακτηρισμο κανενα κοσμητικο επιθετο...και προσεχα τους χαρακτηριμους μου στις τοποθετησεις μου και στα μηνυματα μου...
υ.γΕχω αποθηκευμενα ολα τα μηνυματα που μου εχει στειλει η διαχειριση του venus και δεν ψευδομαι σε καμια περιπτωση...!
Απλα δεν δημοσιευσα ολα τα μηνυματα για να μην κουρασω τους χρηστες που διαβαζουν...!