Πως θα προστατευτουμε απο την πλυση εγκεφαλου..?

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Πως θα βγαλουμε τις αφισες...?

γραψιμο συνθηματων οπως θρυλος παο κλπ..
2
11%
κατεβαζουμε τις αφισες..
13
68%
κολλαμε αφισες της κοκα...κολα
2
11%
δεν ξερω
2
11%

Σύνολο ψήφων : 19

Re: Πως θα προστατευτουμε απο την πλυση εγκεφαλου..?

Δημοσίευσηαπό korfolatis » Δευτ, 06 Απρ 2009 2:54 pm

Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να υπάρχουν μερικές αφίσες αλλά το πιο ενοχλητικό νομίζω είναι οι αφίσες που είναι κολλημένες με κόλλα και όχι με κάποια ταινία που θα ξεκολάει εύκολα, σε τοίχους και όχι σε ταμπλό, και σε τζάμια όπου εμποδίζεται το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα στο κτίριο.
korfolatis Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Πως θα προστατευτουμε απο την πλυση εγκεφαλου..?

Δημοσίευσηαπό jordanEMP » Τρί, 07 Απρ 2009 2:02 pm

άλλα στο κάτω κάτω ούτε εσύ μπορεις να τους απαγορεύσεις να αφισοκολλουν γιατί τότε πολλά από τα επιχειρήματά σου στρέφομαι εναντιον σου..............

διαφωνω μαζι σου...
Ειναι δικαιωμα των φοιτητων να προστατευονται απο την πλυση εγκεφαλου.. οπως γνωριζεις...!
Και καμια κομματικη παραταξη οπως γνωριζεις δεν μπορει να ασκει απροκαλυπτη προπαγανδα και να χειραγωγει τους φοιτητες προς οφελος των ψηφοθηρικων μικροκομματικων της συμφεροντων αδιαφοροντας για τους φοιτητες και συμπεριφερομενες απεναντι στους φοιτητες σαν να ειναι ατομα με προβληματα περιορισμενης ορασης...

Πρεπει να σταματησει η οικειοποιηση του δημοσιου χωρου που ανηκει σε ολους μας απο αυτους που επιθυμουν να μας νεκρωσουν την κριτικη σκεψη να μας χαλιναγωγησουν να επιβαλλουν τον πληροφοριακο φασισμο προς οφελος των φυτωριων των μεγαλων κομματων..!

επισυναπτω μια απαντηση που σε καποιον που πιστευε οτι ο φασισμος και η πλυση εγκεφαλου βρισκονται σε πληρη συμπνοια με την ελευθερη διακινηση των ιδεων...
πηγη
http://shmmy.ntua.gr/forum/viewtopic.php?f=21&t=11179
Πώς ακριβώς συμβαδίζει το να κατεβάζεις αφίσες ενός σχήματος/πρωτοβουλίας που καλεί σε μια εκδήλωση/συνέλευση ή πληροφορεί για κάποιο πράγμα, με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών ?

να φύγουν όμως και οι αφίσες κ τα posters που να ενημερώνουν για συμμετοχή σε ένα κάλεσμα, να υπογράφεται μια καταγγελία, να αναγράφονται επικείμενες εκδηλώσεις/συνελεύσεις κτλ ???

για τις αφισες του σχηματος(κομματα τα λεω εγω..) :D κλπ που λες..

η ελευθερη διακινηση των ιδεων δεν συναδει με την γκετοποιηση της σκεψης με την ασκηση απροκαλυπτης προπαγανδας και χειραγωγησης και την υποτιμηση της νουμοσυνης μου..!

αυτοι που ασκουν προπαγανδα που προσπαθουν να με κανουν μονοφθαλμο και μονοδιαστατο ανθρωπο βαλλουν κατα των θεμελιωδων δικαιωματων μου και ιδιαιτερα του δικαιωματος μου στην ελευθερια σκεψης και εκφρασης..!ειναι θεμελιωδες δικαιωμα μου και δικαιωμα του καθενος να προστατευομαι απο την προπαγανδα και δεν το διαπραγματευομαι..!

η ελευθερη διακινηση των ιδεων δεν σημαινει οτι μπορεις να εφαρμοζεις στους διπλανους σου ιδεες που στηριζονται με πραξεις που παραβιαζουν τα θεμελιωδη δικαιωματα των αλλων..!δεν σημαινει οτι στο ονομα της ελευθερης διακινησης των ιδεων και επειδη καποιος πιστευει οτι η προπαγανδα και η γκετοποιηση της σκεψης και η αυξηση του αριθμου κατα ενα ψηφαλακι της δυναμης του φυτωριου ακομα και αν υποτιμαει την νουμοσυνη μ ακομη και αν παραβιαζει το δικαιωμα μ στην ελευθερια σκεψης και εκφρασης ακομη και αν οικειοποιειται ενα χωρο ολων για να εξυπηρετησει τους ψηφοθηρικους μικροκομματικους σκοπους προς οφελος δικο του δεν σημαινει οτι εχει δικιο..!

καποιος ο οποιος πιστευει οτι με το να σκοτωνει τους ανθρωπους τους στελνει πιο γρηγορα στον παραδεισο και αρχιζει και δολοφονει στο ονομα της ελευθερης διακινησης των ιδεων δεν σημαινει οτι εχει δικιο...!

οσο για τις ανακοινωσεις υπαρχουν οι πινακες ανακοινωσεων..!
επισης μπορει να φτιαχτει μια εφημεριδα φοιτητων... που να βγαινει ανα τακτα χρονικα διαστηματα

παντως από σένα εξαρτάται αν μπορεις να αντισταθεις στην ιδεολογική χειραγωγήση που νιώθεις ότι υφίστασαι.....

Διαφωνω...
Καταρχην με ποιο δικαιωμα καποιοι καθιστουν τον πανεπιστημιακο χωρο εναν χωρο ασκησης της κομματικης προπαγανδας προς οφελος των μικροκομματικων συμφεροντων των στειρων ιδεολογικα νεκρων ψηφοθηρικων γραμμων των κομμταων???

επισυναπτω απαντηση
http://paspasoee.gr/forum/viewtopic.php ... 9dc06f7331

αν το "τίμημα" για τη δράση μας είναι οι 2 παραπάνω αφίσες, ας έχει. δεν είναι τίποτα μπροστά σε τόσα άλλα προβλήματα που προσπαθούμε να λύσουμε

Οπελ με ποσο..? :D :D :D
2 αφισες παραπανω ειναι μονο..??? Very Happy Very Happy Very Happy

Και τι ειναι τα κομματα για να μου επιβαλουν το τιμημα της πλυσης εγκεφαλου???
ο θεος??
Ποτε εδωσαν οι φοιτητες το δικαιωμα να αποφασιζουν τα κομματα τιμηματα τα οποια παραβιαζουν το δικαιωμα των φοιτητων οπως γνωριζεις να προστατευονται απο την πλυση εγκεφαλου των κομματων και την επιβολη των αποψεων των ψηφοθηρικων μικροσυμφεροντολογικων φυτωριων υπο της ιαχες της προπαγνδας???
Ποιοι επεβαλαν αυτα τα τιμηματα ενω γνωριζεις οτι δεν ειχαν κανενα δικαιωμα να παιζουν με την νουμοσυνη των φοιτητων???

Επισης..

Εχω πεσει θυμα της προπαγανδας των κομματων και ιδιαιτερα στο πρωτο ακαδημαικο μου ετος κατι για το οποιο ποτε δεν συγχωρησα τον εαυτο μου...!
Δεν ξερω αν ειμαι πνευματικα καθυστερημενος αλλα εχω πεσει ενμερει θυμα προπαγανδας απο τις αφισες...!
Ειναι οργανωμενη μορφη προπαγανδας επιβεαιωμενη και επιστημονικα...!
Ειναι μια επικυνδυνη μορφη χειραγωγησης.. και βρισκομαστε καθημερινα για πολλα χρονια ο καθενας εκτεθειμενος στις προπαγανδιστικες ορεξεις καποιων που μας συμπεριφερονται λες και ειμαστε ατομα με προβληματα περιορισμενης ορασης... και πνευματικα καθυστερημενα..

επισυναπτω απαντηση
http://forum.math.uoa.gr/viewtopic.php? ... a&start=15

Η ελευθερία στην έκφραση είναι πρωταρχικό δημοκρατικό αγαθό.

Η ελευθερια σκεψης και εκφρασης συμφωνω οτι ειναι πρωταρχικο δημοκρατικο αγαθο και δυναμαι να κατηγορησω τα κομματα και τον κομματικο δογματισμο που οποτε ελεγα στην συνελευση αυτα που λεω τωρα κινδυνευα να με τραμπουκησουν..!

ο καθενας μπορει να πιστευει και να λεει οτι θελει αλλα οχι και να παραβιαζει τα θεμελιωδη δικαιωματα μου...!
Μπορεις να πιστευεις οτι η δολοφονια και η πλυση εγκεφαλου ειναι καλο πραγμα.. αλλα δεν μπορεις να δολοφονεις και να κανεις πλυση εγκεφαλου στους ανθρωπους γιατι παραβιαζεις τα δικαιωματα τους...!
κανεις δεν μπορει να με υποχρεωσει να δεχθω πλυση εγκεφαλου..!

Η ελευθερία έκφρασης και διακίνησης ιδεών, επικοινωνίας και επαφής είναι αδιαπραγμάτευτα αγαθά και αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Βέβαια όλα αυτά κάτω από την αναμφισβήτητη αρχή του αλληλοσεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που σεβεται την αρχη του βολταιρου(η ελευθερια του ενος σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου..)!

αυτοι που ασκουν προπαγανδα που προσπαθουν να με κανουν μονοφθαλμο και μονοδιαστατο ανθρωπο βαλλουν κατα των θεμελιωδων δικαιωματων μου και ιδιαιτερα του δικαιωματος μου στην ελευθερια σκεψης και εκφρασης..!ειναι θεμελιωδες δικαιωμα μου και δικαιωμα του καθενος να προστατευομαι απο την προπαγανδα και δεν το διαπραγματευομαι..!

η ελευθερη διακινηση των ιδεων δεν σημαινει οτι μπορεις να εφαρμοζεις στους διπλανους σου ιδεες που στηριζονται με πραξεις που παραβιαζουν τα θεμελιωδη δικαιωματα των αλλων..!δεν σημαινει οτι στο ονομα της ελευθερης διακινησης των ιδεων και επειδη καποιος πιστευει οτι η προπαγανδα και η γκετοποιηση της σκεψης και η αυξηση του αριθμου κατα ενα ψηφαλακι της δυναμης του φυτωριου ακομα και αν υποτιμαει την νουμοσυνη μ ακομη και αν παραβιαζει το δικαιωμα μ στην ελευθερια σκεψης και εκφρασης ακομη και αν οικειοποιειται ενα χωρο ολων για να εξυπηρετησει τους ψηφοθηρικους μικροκομματικους σκοπους προς οφελος δικο του δεν σημαινει οτι εχει δικιο..!

καποιος ο οποιος πιστευει οτι με το να σκοτωνει τους ανθρωπους τους στελνει πιο γρηγορα στον παραδεισο και αρχιζει και δολοφονει στο ονομα της ελευθερης διακινησης των ιδεων δεν σημαινει οτι εχει δικιο...!

Παράθεση:
Προτιμότερο είναι ένα Πανεπιστήμιο με αντιαισθητικές αφίσες παντού σε βαθμό που παθαίνεις ασφυξία

εδω διαφωνω μαζι σας
την πλυση εγκεφαλου δεν την προτιμω και ειναι θεμελιωδες και αδιαπραγματευτο δικαιωμα μου και του καθενος οπως γνωριζετε κ Ραπτη να προστατευομαι απο αυτην και ειδικα οταν αυτη ασκειται και προερχεται απο κομματικους μηχανισμους που δουλεουν προς οφελος των μικροκομματικων τους συμφεροντων παραβιαζοντας αναποδραστα τα δικαιωματα μου και μεμψιμοιροντας παντεντελως για το μελλον της εκπαιδευσης...!
jordanEMP

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες