Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

εξω οι αφισες των κομματων απο το πανεπιστημιο?

ναι
90
78%
οχι
22
19%
δεν ξερω
3
3%

Σύνολο ψήφων : 115

Re: Έξω οι Αφίσες απο το Πανεπιστήμιο..?

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Σάβ, 27 Μαρ 2010 6:46 pm

intelx86 έγραψε:Ο/Η MAKIA182 δεν αναφέρθηκε στα γκράφιτι αλλά στις αφίσες (προφανώς του ΚΚΕ).

ακριβως, αναφερομουν στις αφισες της παραταξης αυτης.. οχι οτι εχω κατι εναντιον τους γιατι και οι υπολοιπες δεν ειναι καλυτερες στο ζητημα της αφισοκολλησησ...δηλαδη αν δω 100 αφισες με καποιο πολιτικο μηνυμα, ενα καλεσμα ή και γω δεν ξερω τι, θα επηρεαστω περισσοτερο απο το να υπαρχει μια δυο σε καποιο κομβικο σημειο της σχολης....; θελω να προσθεσω οτι δεν συμφωνω να ερχεται ο καθενας με ενα σπρευ και να αρχιζει να γραφει για ομαδες κλπ (ξερετε τι εννοω)... πιστευω ομως πως αν γινει κατι οργανωμενα απο παιδια που γνωριζουν το αθλημα και φτιαχτουν γραφιτι, πινακες, ζωγραφιες (πειτε οπως θελετε) που να περνουν καποιο μηνυμα κοινωνικο, οικολογικο, πολιτικο και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ κτλ τοτε ναι θα ειναι η σχολη μας ωραιοτερη κατα τη γνωμη μου... θα συμφωνησω και τον airetikos που λεει οτι πρεπει να μεινουν και καποιοι χωροι-τοιχοι καθαροι...
ΥΓ. ειλικρινα τα χρηματα για τοσες αφισες και σημειωσεις και ... και.. οι παραταξεις μεταξυ τουσ τα βαζουνε ή κατι αλλο γιατι το εχω απορια καιρο......
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες