anti18880 έγραψε:Είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να ρωτήσω τα εξής: Εχω μείνει μακριά από τη σχολή για αρκετό διάστημα αλλά θέλω να την ξαναπιάσω. Από ανακοίνωση που βγάλαν, βλέπω πως από φέτος η εγγραφή γίνεται αυτόματα και θα ακολουθήσει ενημέρωση για δήλωση μαθημάτων. Μέχρι στιγμής τίποτα, έτσι; Και τα μαθήματα; Εχουν ξεκινήσει; Το Ακαδημαϊκό ημερολόγιο λέει από 30/9. Ισχύει;
trik93 έγραψε:anti18880 έγραψε:Είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να ρωτήσω τα εξής: Εχω μείνει μακριά από τη σχολή για αρκετό διάστημα αλλά θέλω να την ξαναπιάσω. Από ανακοίνωση που βγάλαν, βλέπω πως από φέτος η εγγραφή γίνεται αυτόματα και θα ακολουθήσει ενημέρωση για δήλωση μαθημάτων. Μέχρι στιγμής τίποτα, έτσι; Και τα μαθήματα; Εχουν ξεκινήσει; Το Ακαδημαϊκό ημερολόγιο λέει από 30/9. Ισχύει;
Ακριβώς, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει ανακοίνωση για δήλωση μαθημάτων, λογικά αυτό θα γίνει μετά τις 11/10 που αναφέρουν σαν προθεσμία για να επικοινωνήσουν όσοι θέλουν με την γραμματεία. Αν δεν είχες κάνει εγγραφή στο προηγούμενο έτος, καλό θα ήταν να τους στείλεις ένα mail (το λέει και στην ανακοίνωση). Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει κανονικά από την προηγούμενη εβδομάδα και πάνε βάσει του προγράμματος αυτού :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1829074567
Clobberella έγραψε:Η ανακοίνωση από την γραμματεία «Η Γραµµατεία ενηµερώνει τους φοιτητές οι οποίοι έχουν πραγµατοποιήσει εγγραφή κατά το ακαδηµαϊκό έτος 2023-2024, ότι η εγγραφή τους για το τρέχον ακαδηµαϊκό έτος 2024-2025 θα πραγµατοποιηθεί µε οίκοθεν ενέργειες της Σχολής.(...)» έχει αναρτηθεί ίδια ακριβώς και στις άλλες σχολές του ΕΜΠ. Επίσης, ούτε για αυτές έχουν ανοίξει οι εγγραφές... οπότε υπομονή...
bandal έγραψε:Με τις δηλώσεις μαθημάτων τι γίνεται;
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες