Πρόγραμμα δομοστατικών 2015-2016

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Πρόγραμμα δομοστατικών 2015-2016

Δημοσίευσηαπό epicas » Πέμ, 08 Οκτ 2015 12:15 am

cv_vd έγραψε:ρε παιδιά γίνονται αλλαγές και δεν παίρνουμε χαμπάρι?? η βραχομηχανική από πότε είναι τετράωρο την παρασκευή?? γενικά ας είμαστε λίγο προσεκτικοί στο τι γράφουμε και όταν κάνουμε προτάσεις να λαμβάνουν όλες τις κατευθύνσεις που αφορούν το μάθημα υπόψη. Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι τελευταίο εξάμηνο "παρακολούθησης" στη σχολή, σίγουρα είναι βάρυ, σίγουρα κάποιες μέρες θα είναι πιο κουραστικές από άλλες, σίγουρα θα υπάρχουν κενα ( όλοι ελπίζουμε να είναι όσο το δυνατον λιγότερα αλλα μερικές φορές δεν γίνεται αλλιως). Καλο είναι να είμαστε λίγοι πιο συζητήσιμοι όσον αφορα τις επιλογές που έχουμε και όχι πως θα ελαφρυνουμε το πρόγραμμα για να μην υπάρχει μια ώρα κενό ή να μην εχουμε μια δυσκολή μερα....

που την ειδες την αλλαγη στην βραχομηχανικη ;
Τελευταία επεξεργασία από epicas και Πέμ, 08 Οκτ 2015 12:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό cv_vd » Πέμ, 08 Οκτ 2015 12:17 am

αυτό κατάλαβα από το post του theo7... :shock: :shock:
Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ...
Άβαταρ μέλους
cv_vd

Δημοσίευσηαπό epicas » Πέμ, 08 Οκτ 2015 12:18 am

ειπε κατι ως ιδέα , δν ειπε πως εγινε αυτη η αλλαγη.
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό theo7 » Πέμ, 08 Οκτ 2015 12:19 am

Καταρχάς, το 4ώρο που ανέφερα πάνω, περιέχει 2 ώρες από τα μαθήματα της ομάδας 4 και 2 από την Βραχομηχανική. Κανείς δεν μίλησε για 4ωρο Βραχομηχανικής της Παρασκευή λοιπόν..

Κατά δεύτερον, μια χαρά συζητήσιμοι θεωρώ πως είμαστε με το να συζητάμε ( ; ) για ενδεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα που ίσως να ευνοούσαν το σύνολο των φοιτητών σε ένα ήδη βεβαρυμένο εξάμηνο...
theo7

Δημοσίευσηαπό cv_vd » Πέμ, 08 Οκτ 2015 12:29 am

theo7 έγραψε:Καταρχάς, το 4ώρο που ανέφερα πάνω, περιέχει 2 ώρες από τα μαθήματα της ομάδας 4 και 2 από την Βραχομηχανική. Κανείς δεν μίλησε για 4ωρο Βραχομηχανικής της Παρασκευή λοιπόν..

Κατά δεύτερον, μια χαρά συζητήσιμοι θεωρώ πως είμαστε με το να συζητάμε ( ; ) για ενδεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα που ίσως να ευνοούσαν το σύνολο των φοιτητών σε ένα ήδη βεβαρυμένο εξάμηνο...

οκ, δικό μου λάθος τότε!!
Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ...
Άβαταρ μέλους
cv_vd

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες