Το βραβείο Παπαγιαννάκη στον απόφοιτο της Σχολής...

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Το βραβείο Παπαγιαννάκη στον απόφοιτο της Σχολής...

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 26 Σεπ 2014 10:55 pm

Ο απόφοιτος της Σχολής Δημήτριος Μπουζιώτας τιμήθηκε με το βραβείο Παπαγιαννάκη για το έτος 2011-12. Το βραβείο απονέμεται στην καλύτερη διπλωματική εργασία στο ΕΜΠ στη Μνήμη του αείμνηστου Καθηγητή του ΕΜΠ Ε. Παπαγιαννάκη. Η διπλωματική εργασία με τίτλο «Ανάπτυξη πλαισίου βελτιστοποίησης της υδροηλεκτρικής παραγωγής στο λογισμικό Υδρονομέας - Διερεύνηση στο υδροσύστημα Αχελώου-Θεσσαλίας» εκπονήθηκε με επίβλεψη του Καθηγητή Δ. Κουτσογιάννη και καθοδήγηση του μέλους ΕΔΙΠ Α. Ευστρατιάδη. Η βράβευση αποφασίστηκε από τη Σύγκλητο του ΕΜΠ στις 07-07-2014. Η Σχολή συγχαίρει τον απόφοιτό της και του εύχεται καλή σταδιοδρομία γεμάτη επιτυχίες.

Να προσθέσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στο εκλεκτό μέλος της 1ης γενιάς του MQN, "υδραυλικάρα" και σημαντικού συντελεστή στη διαμόρφωση των Σημειώσεων "μου" :clap: :thumbup:
Μια αποκλειστική αποκάλυψη: Ο πατέρας του είχε επίσης βραβευθεί για τη Διπλωματική του <τότε>!..
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες