Πότε η παράδοση διπλωματικών εργασιών 2013-14;

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Διπλωματικές εργασίες

Δημοσίευσηαπό power » Τρί, 21 Ιαν 2014 12:46 pm

δεν ξέρω...επικοινώνησε μαζί του μήπως μπορεί να σε δηλώσει έστω και τώρα!
power

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό blackswan » Τρί, 21 Ιαν 2014 12:49 pm

Επειδη για προσωπικους λογους ημουν εκτος αθηνων και δεν μπορεσα να ερθω σε επικοινωνια με τον κυριο Τζουβαδακη,η γραμματεια μ ειπε οτι δεν ξερουν καθολου ποτε θα γινουν οι διπλωματικες και να περιμενω ανακοινωση!!!Θα τρελαθω!!!!!!
blackswan

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό blackswan » Τρί, 21 Ιαν 2014 12:49 pm

Σ ευχαριστω power!!!!
blackswan

Δημοσίευσηαπό power » Τρί, 21 Ιαν 2014 1:46 pm

Τίποτα!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!
power

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Τρί, 21 Ιαν 2014 3:01 pm

Ρώτησα στη γραμματεία την Παρασκευή πότε θα βγεί ανακοίνωση για τις διπλωματικές και η κυρία στο γκισέ απάντησε:"εντός των ημερών".Ξαναπάω σήμερα, ήταν άλλη κυρία στο γκισέ, μου απάντησε ότι δεν είχε ιδέα κι αν θέλω να πάω μέσα να ρωτήσω μια άλλη κυρία. Η 3η κυρία απάντησε ότι οι ημερ/νίες παράδοσης είναι 20-30/1(των τριών Ιεραρχών δεν το' λαβαν υπ' όψιν;) κι ότι να μιλήσω με τον υπεύθυνο καθηγητή για το πότε θα γίνει η παρουσίαση, ανάλογα με το πότε μας βολεύει.Μεγαλεία!!!Στην ερώτησή μου αν θα βγεί κάποια επίσημη ανακοίνωση, η απάντηση που πήρα ήταν:"ε, λόγω της κατάστασης, δε νομίζω ότι θα βγεί κάποια επίσημη ανακακοίνωση"!!!Θα 'πρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας δλδ!Δεν ήθελα να τσακωθώ και να ρωτήσω:τί κόπος είναι να βγεί μια ρημάδα ανακοίνωση στο ίντερνετ, αλλά νομίζω ότι έχω ΟΛΟ το δικαίωμα να πω: ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ=ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ :raspberry: :crazy2:
zavarakatranemia

Δημοσίευσηαπό blackswan » Τρί, 21 Ιαν 2014 3:12 pm

Αστα να πάνε!!!Αυτο το χάλι δ το χω ξαναδει πουθενα.Είναι απαραδεκτοι!!!Εγω κινδυνευω να μην παρω το πτυχιο τωρα επειδη στη γραμματεια μ ειπαν οτι δ εχουν ιδεα ποτε θα ναι οι διπλωματικες.Τι να πω!!!!!Τεσπα!!!Ασ το παλεψουμε να δουμε τι θα γίνει εστω και την τελευταια στιγμη!!!!
blackswan

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες