χλευασμοι και ειρωνευτικα σχολια πρεπει να σταματησουν!!αυτα ειναι που αλλοιωνουν το χαρακτηρα του φορουμ και απωθουν τον κοσμο!!οποιος πιστευει οτι οι αλλοι αδιαφορουν για καποια θεματα(πχ κοινωνικοπολιτικα ή οτιδήποτε άλλο) μπορει αν θελει να το τονισει με ευγενικο τροπο γιατι ακριβως σε αυτο το φορουμ πρεπει να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ο ενας τον αλλον..ΔΕΝ υπονοω οτι καποιος που υποστηριζει λιγο περισσοτερο-πιο εντονα, την αποψη του οτι δεν σεβεται τον αλλον, αλλα οπως και να εχει σε ολα τα πραγματα υπαρχει παντα ενα οριο! ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει την αποψη του,να τον νοιαζουν καποια πραγματα συγκεκριμενα ή οτι αλλο..αν θελω να τον πεισω για κατι μπορω με επιχειρηματα και γονιμη συζητηση να τον κανω να αλλαξει σταση ή αντιστοιχα να μεταπειστω και εγω ο ιδιος..
Υ.Γ.: αυτα ειναι καποια πορισματα που εχω βγαλει εδω και καιρο..ειναι αναγκαια η σωστη-ευθεια επικοινωνια μεταξυ ολων μας γιατι αλλιως δεν παμε μπροστα..γκρινιες-μορφες τραμπουκισμου ενοχλουν τους παντες,απο τον διαχειριστη μεχρι τον πρωτοεγγραφεντα χρηστη..
αρα πρεπει να αναθεωρησουμε κατα τη γνωμη μου πολλα πραγματα..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σε αυτο το τοπικ να ξεκινησουν κοντρες και τα λοιπα..αν καποια/καποιος θελει να πει μια αποψη,να διαφωνησει πληρως-εν μερει μαζι μου ή να συμφωνησει τοτε καλως..
σας ευχαριστω(με ευχες για αλλαγες..