Ο χρήστης GinTonic αποκλείστηκε οριστικά από το φόρουμ.Αν κάτι δεν το σέβεσαι, δεν αξίζει να είσαι και μέλος του.
Είναι για εμάς κάτι παραπάνω απο προσβολή το παραπάνω.Φτύνεις μια προσπάθεια τόσων χρόνων και τόσες δικές μας εργατώρες.Αν αυτή είναι η κουλτούρα σου, πιστεύουμε οτι δεν μπορείς να ανήκεις εδώ.Δεν φοβηθήκαμε ποτέ ιδέες και απόψεις,όσο ακραίες και αν ήταν.Την αγνωμοσύνη όμως στον χώρο που φιλοξενεί τις γνώμες αυτές,δεν την ανεχόμαστε.Καλή υπόλοιπη μέρα.
Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:θα ήθελα να παρακαλέσω δημοσίως, ο αντίστοιχος κανόνας λειτουργίας του mqn να τηρείται για όλους.
είχα παρακαλέσει, σε π.μ. που έστειλα σε 2 συντονιστές, να σβηστεί 1 σχόλιο που έγραψε 1 άλλος συντονιστής. όμως ο 1 έσβησε το π.μ. κι ο άλλος δε μου απάντησε καν. δε θα ήθελα να αναφερθώ σε πρόσωπα - σχόλια.
μπορείτε να μου πείτε ότι αν δε μου αρέσει η στάση αυτή, έχω το δικαίωμα να φύγω από το φόρουμ. θα δεχτώ το επιχείρημα.
μπορούσατε να μου απαντήσετε στο π.μ. ότι είμαι υπερβολικός στο αίτημα αυτό. θα το δεχόμουν το επιχείρημα.
ξέρω ότι μπορείτε αν θέλετε να με διαγράψετε οριστικά όπως τον gintonic. νιώθω όμως ότι πρέπει να το πω.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες