Ερωτήσεις για τις Εξετάσεις του ΤΕΕ

Για όσους θέλουν...το χρόνο τους για να τελειώσουν με το πτυχίο, αλλά και για αυτούς που ξεκινάνε τη μεταπτυχιακή ή και εργασιακή τους πορεία.

Συντονιστής: University Editors

Ερωτήσεις για τις Εξετάσεις του ΤΕΕ

Δημοσίευσηαπό Igor Bruta » Τρί, 18 Ιαν 2011 2:41 pm

Τελείωσα επιτέλους τη σχολή και σε λίγο καιρό θα δώσω τις εξετάσεις στο ΤΕΕ για την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Εννοείται θα ζητήσω να εξεταστώ πάνω στη διπλωματική μου εργασία όμως έχω ενημερωθεί πως "η εξεταστική επιτροπή μπορεί να επεκταθεί σε γενικότερες ερωτήσεις για την πιστοποίηση των ικανοτήτων των υποψηφίων, οι ερωτήσεις αυτές θα προσανατολίζονται σε λύσεις προβλημάτων του ελληνικού χώρου".

Μιάς και η εργασία μου είναι πάνω στην εξοικονόμηση ενέργειας στην πολυτεχνειούπολη πιστέυω ότι σχεδόν σίγουρα θα μου κάνουν κάποιες από αυτές τις "γενικότερες ερωτήσεις". Γνωρίζει κάποιος (ίσως παλαιότερος) τι είδους ερωτήσεις μπορεί να είναι αυτές? Η ύλη της σχολής είναι τεράστια, υπάρχουν κάποια μαθήματα στα οποία θα πρέπει να δώσω έμφαση στην επανάληψη (πχ Στατική 1 ή Μπετό 1).

Ευχαριστώ πολύ
Igor Bruta

Έτος εισαγωγής: 2002

Re: Ερωτήσεις για τις Εξετάσεις του ΤΕΕ

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Τρί, 18 Ιαν 2011 6:00 pm

Διάβασε κανά ΕΑΚ,ΕΚΩΣ που είναι κλασσικά ελληνικά θέματα. Να ξέρεις και με τί κανονισμούς έγινε η διπλωματική σου και τί λένε αυτοί. Βέβαια μπορεί να σε ρωτήσουν και κάτι άσχετο ακόμα και με την κατεύθυνσή σου. Αλλά μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα ουσίας. Τα πιο πιθανά θέματα που θα σε ρωτήσουν, κυμαίνονται στο επίπεδο ερωτημάτων που γίνονται στην αίθουσα κατά την διάρκεια ενός μαθήματος από τον καθηγητή...
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Επιστροφή στο Μετά το 5ο Έτος - Μεταπτυχιακό

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης